Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם רישיון מוקפא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש רכב עם רישיון מוקפא, הרכב עבר את "משבר גיל ה30":-)...

רציתי לדעת כמה דברים...

1) רציתי לדעת איפה יכולות להיות נקודות הכשל, או בשפה של בני אדם איפה אני יכול להידפק, וממה להיזהר!

2) קראתי את זה שירשור ישן ורציתי לשאול האם כאשר מוציאים רכב מ"הקפאת רישיון" צריך לשלם? האם הרכב יוגדר כאספנות במקום ואז אני לא צריך לעשות טסט? מיותר לציין כי הרכב במצב של "פאזל" ואני בספק אם הוא יעבור טסט ככה (אני בספק אם הבוחן ידע על איזה רכב מדובר במצבו הנוכחי :lol: )...

3) איפה אפשר לעשות את כל ה"סלאט הבירוקרטי" הזה, בכל סניף של מישרד הרישוי או שאפשר גם בסניף דואר?

4) אם יש עיקול על הרכב, האם בהעברת בעלות יגידו לי, או שאני יגלה את זה יום בהיר אחד שיבואו "אדונים ניכבדים", יום אחרי שסימתי לשפץ, ויגידו "זה שלנו"?

אני יודע שהנושא נדון בעבר, אבל ישנן שאלות שלא ממש עלו, או אם עלו, לא ניתנה עליהן תשובה שמתאימה למצב הנוכחי...

תודה מראש,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קח רשיונות+ תעודת זהות+תעודת זהות של המוכר ורשום הרכב כאספנות בכל סניף של משרד הרישוי.( במעמד זה תקבל אגרה לתשלום בסךכ 150 ש,ח)

אחרי יומיים (תן למחשב להתעדכן ) תעביר בעלות על שמך.

כשתהיה מוכן לטסט (אם אתה זקוק לזמן שיפוץ) לך שוב למשרד הרישוי וקבל טופס רשיון/אגרה חדש!

ב ה צ ל ח ה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

רצוי, כדאי, מומלץ ואפשר לבדוק אצל רשם המשכונות.

אז תדע האם "הכלה" נקיה משעיבודים ועיקולים, לפי המצב בו אה מתאר את הרכב

לא נראה לי שמישהו ירצה לעקל ו/או לשעבד. בכל מקרה בהצלחה ברכישה ובשיפוץ

ולא לשכוח לצרף תמונות

אייל

• תוכן חדש...