Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע לגולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

גולף 2002 2 ליטר אוטומט

בבדיקה האחרונה ראיתי שחסר שמן מנוע. הרכב נרכש לפני חודש ואין לי מושג איזה שמן נהגו לשים לו. הרכב טופל במוסך מורשה. מה סוג השמן המומלץ לרכב הזה (שמעתי כבר על סינטטי מלא וכו) והאם ניתן לשים שמן זה בלי לדעת איזה סוג כבר רץ במנוע?

תודה

פורסם

השמן מנוע הדרוש למנוע הרכב שלך הוא סינטטי מלא בצמיגות 5-40 .

לגבי ערבוב עם שמן קיים , במידה והשמן הקיים הוא השמן הנכון (סביר להניח אם טופל במוסך מורשה) אז אין בעיה .

אם במנוע קיים כרגע שמן באיכות נמוכה יותר , עדיף להחליף את כל השמן .

נכון לדעתי לבקש מהמוכר חשבונית או אינדיקציה אחרת לביצוע טיפול אחרון או סוג שמן שמולא בפעם האחרונה .

צביקה

פורסם

ערב טוב

במוסך המרכזי בבני ברק נוהגים להשתמש בשמן מתוצרת Eurol שמיוצר אם אני זוכר נכון בהולנד וכמובן שעומד בתקני VAG. הצמיגות היא אכן 5-40, ואם הרכב טופל במוסך מורשה לא צריכה להיות בעיה. בדוק בחנויות החלפים ורכוש שמן מיצרן מוכר במידה ועל גבי התווית מופיעה עמידה בתקני יצרן הרכב. שמנים של חורת כגון מוביל, אג'יפ, elf וכל יצרן אחר מתאימים לך, רק בדיוק את הצמיגות כאמור ו-וודא שהם אכן עומדים בתקן. ממליץ לך לרכוש מיכל של 4-5 ליטרים ולשמור אותו בבגאז', מהסיבה הפשוט ה שהמנועים כמו שלך צורכים שמן, מניסיון שלי כ-2 ליטר בין טיפול לטיפול. כמו כן הקפד לבדוק בתדירות שמן ומלא בעת הצורך.

חג שמח

פורסם

המספר שנתת הוא התקן של השמן וזה התקן לשמן הדרוש למנוע שלך .

נראה כי זה השמן הנכון אך מספר זה מציין תקן כללי .

אם יש בחשבונית שבידך גם מק"ט או מפרט זה יהיה מדויק יותר / ודאי יותר .

אך סביר להניח לפי התקן שרשמת שיש במנוע השמן הנכון .

צביקה

• תוכן חדש...