Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש עם ניידת סמויה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי עכשיו בכביש 40 פעמיים כחוק :roll: (עם הV1 צמוד כמובן) בקטע מסויים רנו מגאן שחורה נצמדה לי לתחת ונסעה אחריי כ5-10 ק"מ אחרי 10 ק"מ הבחור הפעיל צ'קלקה מתוך הרכב, ישר האטתי ואחרי דקה הוא פנה לכיוון רחובות ונעלם.

האם זה שוטר סמוי שלקח את הפרטים (יש לציין שזה רכב ליסינג ויש את המספר לתלונות) ועכשיו אני יכול לחכות לתלונה, או שסתם הוא רצה להקפיץ לי את הלב באמצע הלילה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי הרנו שלך, אבל אני עכשיו חזרתי ממפגש עם לנסר הצורה אחת לפני החדשה בצבע אפור עכבר שמרוב צ'קלקות מוחבאות הייתה נראת כמו אורגן אורות, זה היה 100% סמוי כי האוטו הגיע לזירה של תאונת דרכים, כזה דבר עוד לא יצא לי לראות - צ'קלקות מתחת לאורות ערפל, מעל למראה האמצעית ובגריל והכל מהבהב כמו אחלה מסיבת טבע.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אצלנו ברעננה היה מחסום ביקורת השבוע שמנה ניידות גלויות מסוג פורד פוקוס ו 2 ג'יפים שחורים(פורשה קאיין ופולקסוואגן טוארג) עם פליקרים בכל פינה ברכב וצ'קלקות של יחידת המתנדבים.

זה כבר מפחיד ומוגזם.

שהייתי בצבא גם לי היו צ'קלקות,כריזה ו"סמויים" בגריל ובפנסים,כן לפעמים היה נחמד להפעיל את האמצעים לטובת פינוי הדרך או הלחצת ילד שעושה פוזות ומשתולל על הכביש באמצע הלילה.

נוכחתי לדעת שהמון אנשים שאינם עוסקים בביטחון ובאכיפה נושאים עמם אמצעים ללא אישורים,בדר''כ ניתן לראות צ'קלקה מונחת על המגש האחורי.

פורסם

תופעת ה"מושפעים" היא ידועה וכואבת,

מדובר בקבוצת אנשים בעלי איפיון פסיכולוגי מאוד בעייתי, הזקוקים לתחושת השייכות הבטחוניסטית בכל מקום אליהם יפנו.

הם מעטרים את כלי הרכב שלהם בשלל מדבקות ואמצעי זיהוי (לפני זמן מה עלה כאן שרשור של מקרה קשה מאוד מהקריות עם האמר H2), לעיתים מבצעים עבירות קלות במסווה של "פעילות" ובשאר הזמן מחפשים סיבות מוצדקות או לא כדי להפעיל את הצ'אקלאקות.

לרוב אלו יהיו החבר'ה שבמפגשי הברביקיו יהיו אלו ישגישו את מגש הבשר לשולחן תוך שהם אומרים "הערבים - רק כוח הם מבינים" ללא קשר לנושא השיחה המדובר, בעוד אקדחם (האמיתי או הצעצוע שנראה אמיתי) מבצבץ ממכנסיהם.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בביקורנו בלטביה נסענו מחוץ לעיר ומולנו נסעה סובארו אמפרזה שחורה עם מלא צ'קלקות שנראית כמו איזה רכב ערסי, בסופו של דבר היא הסתובבה והתחילה לסוע אחרינו והסתבר שזו כן הייתה משטרה. אבל זו לטביה. במקרה שלך אני מאמין שזה סתם בחור שניסה להפחיד אותך.

בכל מקרה, נניח גם וזה שוטר סמוי, מה יקרה לך? לא היה לו רדאר ולא כלום שימדוד את מהירות נסיעתך.

במקרה של הגשת תלונה על עבירות שונות על החוק חובת ההוכחה היא עליו, אני בספק שהוא יצליח להוכיח שעשית משהו לא בסדר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

ישנה ניידת סמויה חדשה SKODA SUPERB בצבע כתום כמו בתמונה. אל תנסו להשתולל לידה או לשחק איתה בכביש, אפילו אם היא מזמינה. אפשר לזהות אותה בקלות, גם על הבגאז' וגם על הגריל ישנם סמלים של סקודה RS. אפשר לזהות בקלות על פי הסמלים והצבע הבוהק. סביר להניח שזה של איזה קצין בדרגה גבוהה או רכב מוסווה. בפנים צ'קלקה כחולה מתחת לשמשה האחורית וציוד נוסף של המשטרה. תזהרו!

skoda-superb.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שוטר (אזרחי) שמפעיל צ'קלקה ברכב ליסינג - מבצע עבירה על החוק. (כי למשטרה אין רכבי ליסינג)

על מנת להשתמש בפנס מהבהב צריך היתר מיוחד ממשרד התחבורה או להיות במשמרת משא"ז כשהרכב רשום ביומן מבצעי.

למשטרה צבאית יש רכבי ליסינג (גם מגאן) עם מדבקות "איך אני נוהג".

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אני חושב ששיש לי הסבר הגיוני מאוד לתופעה.

יש לי חבר שמתנדב במשטרה והוא סיפר לי שבתור מתנדב הוא יכול לעשות הסבה לרכבו הפרטי ,הסבה לרכב משטרתי סמוי לכל דבר.

זה יכול להיות כמעט כל רכב ,בעיקר רכב חדש...חשוב לציין שהם אינם משלמים על הדלק אלא מקבלים תלושים לתדלוק.

אני הייתי עד לכך באופן אישי כאשר נסעתי ערב אחד בדרכי הביתה מהעבודה שמעתי צופרים של אמבולנסים מאחוריי,פיניתי להם את הדרך כמובן והמשכתי לסוע לאותו כוון שאליו נסעו האמבולנסים.עצרתי ברמזור וראיתי באופק שברמזור הבא ככל הנראה התרחשה תאונה לכן כל הרעש..פתאום!!!!!!! משום מקום ...סובארו DL שחוטה חולפת על פניי במהירות כשהיא מדליקה אורות כחולים וצ'קלקה (עברה באור אדום) ונסעה לכוון התאונה ..הייתי המום ולא הפסקתי לצחוק :)

• תוכן חדש...