Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרולגיה - מאמינים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם בגמרא ובתנ"ך יש אזכורים ליכולת של האסטרולוגיה להשפיע, אבל מעניין עד כמה זה רציני לכתוב כמה שורות בנושא בעמוד האחרון בעיתון.

אני אמנם קורא את המדור מדי פעם (רק כדי למצוא את השורה שאומרת שמהשבוע אהיה בעליהם המאושרים של STI ותומקאר), ותמיד היה מצחיק לקרוא שאני צריך לבטל את כל הטיסות לחו"ל בזמן שבכלל אין לי תקציב לקרמבו, אבל מה שכתבו היום היה ממש משעשע:

"רביעי חמישי: זה לא הזמן לקבל החלטות חשובות בעבודה".

לא רואים שמה בהורוסקופ שרביעי חמישי יוצא חול המועד וכולם בחופש? :lol:

פורסם
לפעמים הם קולעים בול.

שים לב שלפעמים הניסוחים שלהם כל-כך דו-משמעותיים, ככה שהם רלוונטיים גם לגבי הכלב של השכנים (שבכלל מובטל המסכן).

פורסם

בתנ"ך אין שום אזכורים ל"יכולת" של האסטרולוגיה.

מה עשו המפרשים למיניהם מהתנ"ך? זה כבר סיפור אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש ויש.

ל"איצטגננים" (כך נקראו האסטרולוגים) הייתה יכולת לא מבוטלת. (סיפור יציאת מצרים, ועוד מקומות).

תקראו לי פרמיטיבי, אבל אני אדם מאמין, ומה שכתוב בתנ"ך מבחינתי אמת.

עדיין, אני לא מאמין שלכתבי מדורי ההורוסקופ יש יכולות מוכחות. זה סיפור אחר.

בתנ"ך אין שום אזכורים ל"יכולת" של האסטרולוגיה.

מה עשו המפרשים למיניהם מהתנ"ך? זה כבר סיפור אחר.

פורסם

לתנ"ך (שה' יודע מי רשם אותו ואם זה נכון בכלל מה שרשום שם וממתי) אתה מאמין, אבל לאסטרולוגיה לא? אני גם בחור מאמין, לא דתי, אבל מאמין באלוהים. בוא תראה לי פסוקים מסויימים בתנ"ך שמראים על משהו שעתיד לבוא, ואני אצפה לו שיגיע. אם הוא יגיע, אני גם אתחיל להאמין בתנ"ך. בקשר לאסטרולוגיה, לפעמים זה נחמד לקרוא "מה מצפה" לך העתיד (האמת, שאני לא מייחס לזה חשיבות, בשבילי זה כמו בידור, כמו לוטו - הצליחו לנחש? יפה. לא? לא נורא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא הבנת אותי. אמרתי שבזמנו המצרים האסטרולוגים ידעו מתי תקופות טובות לעשות דברים מסויימים ומתי פחות.

וגם אני קורא את האסטרולוגיה בשביל הבידור. (ועדיין מחכה ל-STI ולתומקאר :lol:)

פורסם

ל"איצטגננים" (כך נקראו האסטרולוגים) הייתה יכולת לא מבוטלת. (סיפור יציאת מצרים, ועוד מקומות).

תקראו לי פרמיטיבי, אבל אני אדם מאמין, ומה שכתוב בתנ"ך מבחינתי אמת.

חלילה פרימיטיבי, אני גם מאמין שכל מה שכתוב בתנ"ך הוא אמת. לקרוא אסטרולוגיה, זה פרימיטיבי...;-)

הבעיה היא ש"איצטגננים" היא מילה שלא מופיעה בתנ"ך. מה שכן מופיע לפחות בספר שמות

זה חכמים, מכשפים וחרטומים (תוסיף מעוננים ושאר כינויים מהספרים האחרים).

שום קשר לאסטרולוגים. יש אזכור לעובדי כוכבים ומזלות בתנ"ך, אבל שום אזכור לפעולה שנעשתה בהקשר ישיר לאסטרולוגיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ייתכן ואתה צודק. אבא שלי הוא אנציקלופדיה מהלכת בכל מה שקשור לתנ"ך וגמרא, אני אשאל אותו מחר (עכשיו הוא ישן).

עדיין, הפרשנות על התנ"ך היא חלק אינטגרלי ממנו.

בכל אופן, לקרוא אסטרולוגיה זה מצחיק :-D

וגם פרמיטיבי.

פורסם

זה עניין של איך את מפרש דברים -

נגיד ובחורה זרה חייכה אליך -

אתה יכול מצד אחד לחשוב שהיא חייכה מתוך נימוס ולא נעים לה.

או שאתה יכול לחשוב שהיא חייכה אליך כי מצאת חן בעיניה.

מה שיקרה אחר כך תלוי בפירוש שבחרת לסיטואציה הנוכחית.

על אותו עיקרון בניו ההורסקופ, הכל תלוי רק בך.

פורסם

מה יש לך מטום קאר?

אם כבר, תבקש רייזר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...