Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

הצינור שאליו מתחבר הפילטר הפתוח שלי עשוי מפלסטיק :(

לאחר נסיעה קצרה הצינור מתחמם בגלל מיקומו .

אני מחפש חומר כמו זולירבאן או טפלון שניתן ללפף אותו מסביב לצינור וככה הצינור לא יתחמם ואולי אני ירויח עוד כמה סוסונים :p

השאלה גם מאיפה אני יכול להשיג אותו ואיך הוא נקרא בשפה המקצועית.

RS3 8Y

פורסם

אני ממש לא בטוח שיצאו לך מזה סוסונים, סה"כ המעבר הנ"ל די קצר (אם אני מבין נכון על מה אתה מדבר) ושטח המגע עם האוויר לא גדול.

ואם בכל זאת חשקה נפשך בבידוד שווה לך לנסות את החומר שמשתמשים לבידוד הצנרת של דודי שמש (מין ספוג שחור כזה). הוא בטוח גם עמיד בחום.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אני ממש לא בטוח שיצאו לך מזה סוסונים, סה"כ המעבר הנ"ל די קצר (אם אני מבין נכון על מה אתה מדבר) ושטח המגע עם האוויר לא גדול.

ואם בכל זאת חשקה נפשך בבידוד שווה לך לנסות את החומר שמשתמשים לבידוד הצנרת של דודי שמש (מין ספוג שחור כזה). הוא בטוח גם עמיד בחום.

זהו שאצלי הצינור די ארוך ומתחמם מאוד מאוד עד למצב שאתה נכווה ממנו.

עוד מישהו יכול לעזור??

RS3 8Y

פורסם

יש לקנות גליל של סרט מיוחד נגד חימום,משתמשים בו במירוצי מכוניות לעטוף את

האגזוז, הוא עמיד בחום די גבוה,

הסרט הוא בצבע ניקל מבריק, והוא נידבק מצוין כמעט לכל דבר,

ראיתי סרט כזה בחנויות כלי עבודה,או בחנויות שמוכרות ציוד לצנרת קיטור.

• תוכן חדש...