Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם זה חוקי לשים פנסי לד קדמיים כמו שיש ברכבי אאודי החדשים, כלומר האם זה "עובר טסט" והאם זה בסדר מצד משטרת התנועה?

חוץ מזה רציתי לדעת האם יש צורך לרכוש סט לדים מסויים לרכב מסויים? לי למשל יש מאזדה 6 שנת 2003 עם פנסי קסנון. האם תיהיה בעיה להרכיב ברכב שלי? או האם יש צורך לרכוש סוג מסויים שיתאים לקסנון?

ושאלה ממש חשובה האם יש צורך להחליף את כל הפנס או שזאת פשוט תוספת שמלבישים על הפנס המקורי?

תודה מראש!

פורסם

במקום להפנות אותי ללינק הזה, עדיף כבר שתגידי לי מה הבעיה במה שרשמתי, כי אם רשמתי את השאלה שוב כנראה שלא הבנתי מה הבעיה בשאלה הזאת!

ככה אני גם אוכל לערוך את ההודעה כמו שצריך (אם זאת בכלל הבעיה שבגללה ההודעה שלי ננעלה) וגם יוכלו לענות על השאלה שלי ולא פשוט לנעול את הנושא

פורסם

החוק אומר שאסור להוסיף שום אביזר תאורה חיצוני בקיצור לא.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
החוק אומר שאסור להוסיף שום אביזר תאורה חיצוני בקיצור לא.

תודה על התגובה אבל כבר ראיתי הרבה הודעות על אנשים בפורום שקנו והרכיבו את זה, הייתי רוצה התייחסות ממישהו שניסה או שיודע בוודאות אם זה מותר או לא

וכמו כן אשמח לקבל התייחסות לשאר השאלות שרשמתי כדי שאדא אם בלי קשר לחוקיות שבעניין אם זה אפשרי

תודה

פורסם

הכל זה קאסטום כל אחד מרכיב לפי טעם אישי.

ולגבי חוקיות אני יצטרך יותר מכמה ידיים כדי לספור כמה רכבים לא חוקיים יש על הכביש אם אתה מבין לאן אני חותר.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אצלי למשל התקנתי באזור פנסי ערפל וההדלקה מתבצעת בניפרד ,

הנה שני שירשורים שיכולים לעניין אותך :

הרכב שלי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=296065&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3+MK4+%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99+%D7%A2%D7%A8%D7%A4%D7%9C

רכב של חבר הפורום (מאזדה 3 החדשה) :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=312188

דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תודה רבה לך דרור!

סוף סוף תגובה עניינית. האם מישהו יודע אם הרכב יכול לעבור טסט עם זה או שזה בלתי חוקי לחלוטין? כי לפי מה שאני יודע ברכבי אאודי החדשים (ועוד רכבי יוקרה כאלה ואחרים) זה מגיע מובנה, השאלה היא אם זה אסור כי לפי ההגיון גם קסאנון אפשר לשים ברכב כלשהו גם אם אותו רכב לא הגיע עם קסנון מובנה או שאני טועה?

פורסם

אתה טועה...

קסנון חוקי זה קסנון אשר מגיע מובנה עם האוטו כשהוא יוצא מן המפעל!

יש סיכויים שקסנון (שהוספת לרכב לאחר קנייתו) יעבור טסט אבל הם קלושים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...