Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניה (A4,אקורד או 626) [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי אמינות,תקלות אופיניות,מחלות למינהם,אם מה כדאי להתעסק ומה לא,ברצוני להדגיש שאני לא ממש ממהר לרוץ לקנות רכב אלא מוכן לחכות עד שתבוא "האחת" עם מ"ס ידיים נמוך,ק"מ נמוך,בקיצור במצב מצויין+...הסכום שעומד לרשותי נע בין 40-45000 וההתענינות שלי היא לגבי הרכבים הנ"ל

אודי a4 1.8 (לא טורבו)2001

הונדה אקורד es 2002 (אנגליה)

מאזדה 626 2002.

אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לקבל אינפורמציה נוספת,רק חשוב לציין שאני מחפש רכב בסגנון של אלה שבא עם כל התוספות מגנזיום,סאן רוף,ושיהיה אוטומט.

פורסם

כיוון של רנו בכלל לא מושך אותי אבל אם יש אינפורמציה ספיציפית לגבי הרכבים האלה אשמח לשמוע

תודה.

• תוכן חדש...