Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות אופניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב. falou , תיזהר לא להיתקל בי, אתה נוסע בדיוק במסלול שלי :)

אני ועוד כמה אלפים...:-)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה משנה איזו מדבקה שמים לך על הנעל? אז אותו קטין שמועסק בצורה בלתי חוקית במפעל סיני ישים לך מדבקה של HIKE במקום מדבקה של NIKE. :roll:

גישה לא נכונה. נכון שיכול לקרות מצב שתשלם 900 שקל על נעליים, ולא יהיה לך נוח איתם, לכן אתה צריך למצוא משהו שמתאים לך באופן אישי (רמז - נייק שוקס לא מתאימות לכל אחד), אבל גם לזכור שכאן מה שתשלם בדרך כלל משקף את התמורה שתקבל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקצבתי לעצמי כרגע מחיר של 1000 שקל.

מישהו יכול לכוון אותי איך לקנות ומה לקנות?

איזה גודל כדאי ואיזה מערכות של בלמים כדאי שיהיו לי?

תודה.

Polo 2012

פורסם

באלפייה אין לך יותר מדי אופציות.

בהנחה ואנחנו מדברים על אופני "שטח" סטנדרטיות (כלומר לא יעודיות כביש ולא BMX וכו') הייתי פוזל לכיוון המשומש, אני קניתי GT AVALOUNCH 1 בקצת יותר מהתקציב שלך, והן אחלה אופניים.

בלמים- V BRAKES, לא פחות ולא יותר.

לגבי מידה- תלוי בגובה שלך.

מתחדשת*

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חפש יד שנייה באתר הזה www.harim.co.il/yad2 חברות כמו HARO, MERIDA - והכי חשוב לקחת מידה נכונה, כדי למנוע כאבים מיותרים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

רק יד שנייה ,תנסה בחנויות ,כי שם יש אחריות ושירות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קניתי אופניים לפניי שלוש שנים, אני גר רבע שעה מהעבודה בפידול וחשבתי לחסוך קצת דלק וגם לעשות ספורט על הבוקר ובערב.

בהתחלה זה כיף, מהנה ומאתגר. :smilecolr

לאחר חצי שנה קניתי דוברמן שיגרור אותי מהבית לעבודה ומהעבודה לבית, זה היה באמת כיף. :king:

הכל טוב ויפה, אבל -

לאחר שאבי חטף קריזה על הכלב ( חופר מנהרות שכמותו בדשא ) שמתי את האופניים ואת הכלב בבית העסק :bad-word:.

כבר שנה בערך האופניים מעלות אבק.

נ.ב - אני שמתי 5K על האופניים שלי GT 3.0 ,אופניים נהדרות בלמיי דיסק, גלגלים רחבים בולמים של פוקס ( מתקווננים ), השקעתי כ 1.5K על דוושות מיוחדות שמתחברות לנעליים ( למומנט גדול יותר ), ספידומטר, פנס לדים קידמי, פנס אחורי, מושב טוב.

בשורה התחתונה - אם ניראה לך שאתה לא בנוי לזה פשוט תקנה אופניים עד 1K ולא מעבר, תנסה ותיראה אם אתה אוהב את זה בכלל. מבחינתי האופניים מיועדות לימים שהרכב עומד על זוג בוקים בלבד.

פורסם
זה משנה איזו מדבקה שמים לך על הנעל? אז אותו קטין שמועסק בצורה בלתי חוקית במפעל סיני ישים לך מדבקה של HIKE במקום מדבקה של NIKE. :roll:

ידידי,

חולצה לא חייבים לקנות ממותג מוכר, גם לא מכנס.

תלמד חוק:

עם נעליים ומשקפיים לא משחקים, זה בריאות נטו.

אז כן, ועוד איך עדיף להשקיע את הכסף ולקנות נעל איכותית שתתמוך ברגל כמו שצריך.

מעבר לזה, חשוב מאוד להתאים נעל למטרה מסויימת, נעל ריצה לא תתאים לטניס, נעל טניס לא תתאים לכדורגל וכו'.

למי שכתב שנעלי ריצה לא קונים NIKE, בוא לא נגזים, אומנם יש נעלי ריצה טובות יותר אבל אין שום בעייה לסתפק בנעליים של NIKE הן בהחלט יספקו את הסחורה וישמרו על הרגל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

על הפנים גיאומטריה גרועה של השלדה אלו אופי מדבקה.

לך לרוזן מינץ יש להם דגמים זולים אבל מחברות טובות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא לא לא לא לא

מלח מי מלח מים !

לא להתקרב לאופניים האלו!

אל תתפתה למילים המרשימות באינטרנט, תקנה משהו של מותג מוכר, אפשר חדש ב 1400 או יד שניה ב 1000.

אם אתה מעוניין באופניים חדשים (1100 1500) אני ממליץ על טרק 3500/3700, ג'יאנט בולדר, מרידה M90, או GT אגרסור.

אם אתה מעוניין ביד שניה (עדיף לפי דעתי) תציין את הגובה שלך ואני אמצא לך משהו מתאים.

בנוסף, בכל שאלה בתחום האופניים תרגיש חופשי לפנות אלי בהודעה פרטית.

בן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...