Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות אופניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

לאחרונה נכנסתי קצת לקטע כזה של ספורט וכיוב' וכמובן שאני אוהב גם את כל מה שקשור ברכבים.

בדיוק עכשיו יש כתבה על איך לקנות אופניים בYENT וזה עשה לי ממש חשק כזה לקנות זוג לנסיעות ליליות כאלה פה בשכונה.

השאלה שלי היא כזאת:

1) כדאי?

2) תוך כמה זמן ימאס לי מהם והם יתחילו לצבוא אבק?

3) עד כמה נסיעה שח חצי שעה יכולה לתרום לי לחיטוב השרירים?

תודה.

Polo 2012

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התשובות:

1. כדאי מאוד ואולי לא.

2. ימאס לך בין היום לבין הגעתך לגיל 120, אבק - מייד.

3. חצי שעה, מאוד מאומצת, תסייע לך קצת בפיתוח שרירי רגליים. אל תצפה ליותר מזה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לדעתי כדאי. אני גם התלבטתי ובסופו של דבר אני מצליח איכשהו להתמיד בזה (למרות שלאחרונה ירדתי לפעם בשבוע)

זה פחות משעמם מאשר אימון במכון כושר וגם מאפשר ניקוי ראש טוב.

כמו כן יש לזה הרבה תוספות שמזכירות רכב שעושות את כל העניין עוד יותר לכיף.

כמובן שחשוב להתחיל עם זוג איכותי כדי לא להתבאס מהתחביב החדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני וחבר התחלנו את העניין הזה לפני חודשיים, אנחנו רוכבים פעם בשבוע בימי שישי.

מאוד מהנה, עושים קצת שטח קל, קצת כביש, קצת מהכל.

קנינו אופניים של DIAMONDBACK ב 900 שקל (כי אין ממש טעם להשקיע לפני שיודעים אם זה בכלל מתאים)

וכרגע זה מספיק לנו בהחלט, אנחנו מאוד נהנים.

בעתיד כנראה שנחליף למשהו מקצועי יותר.

פורסם

1+2. אנא עארף איך אתה?! אני קניתי לפני כמה חודשים, ורוכב מאז כפעמיים בשבוע, שעה וחצי עד שעתיים. לפעמים שלוש פעמים. נהנה מזה נורא, ממש חזרה לילדות. אתמול רכבתי על השביל שזורם עם הירקון בואכה פ"ת (יענו "שטח"). טבע, פרדסים. סגרנו (חבר ואני) את היום בנמל ת"א (אפשר להגיע משם ועד ראש העין בלי לראות כביש). כיף.

3. אתה רוצה חיטוב שרירים, לך למכון כושר ותעשה פעילות אנאירובית. חצי שעה אופניים זה בקושי חימום אירובי לפני חדר כושר, אלא אם זה בעלייה ו/או מאוד מהר. כמובן שזה גם מאוד תלוי איך הפיזיולוגיה הפרטית שלך, אבל זה ברמה העקרונית.

אפשר לקנות אופניים טובים גם באלפייה, בוודאי ביד שנייה, ולנסות. לא טוב?! מוכרים ולא מפסידים הרבה (יד שנייה).

הכי חשוב זה לקנות מותג ומחנות קרובה, שתטפל לך באופניים כשצריך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כדאי מאוד!

זה אחלה ספורט, גם למי שלא ממש מתמיד בספורט.

אני נוסע לפחות פעם בשבוע בפארק הירקון, שומע מוזיקה ומנקה את הראש....

חצי שעה כל פעם זה קצת מעט, השאלה כמה פעמים בשבוע. אם תרכב 5 פעמים בשבוע חצי שעה, זה בסדר. עדיף קצת יותר, 45 דקות שעה.

לגבי מתי ימאס לך - השאלה כמה רחוק אתה גר ממקום שאפשר לנסוע בו בכיף. אם אתה צריך מתקן על האוטו + לנסוע 20 דקות + לפרק את המתקן + לרכב 45 דקות + להתקין שוב את המתקן ולנסוע הביתה, אז יכול ליהיות שימאס לך מהר.

תלוי בך ותלוי בכמה יהיה לך כיף לרכב על אופניים.

לאור האמור, אני מציע - קח אופניים מחבר לאיזה שבועיים, תרכב קצת ותראה אם אתה מתמיד וכיף לך, במידה וכן - תקנה לך משהו.

העיקר שתהנה

פורסם

אישית נהנה מהאופניים.

אחרי 5 שנים שלא הלכתי יותר מ 200 מטרים לקח לי כחודש לחזור לכושר סביר ואני נהנה מהם פעמיים בשבוע לשעה כל פעם (זה כשאני לא פצוע/מושבת. עכשיו אני בהפסקה אחרי ששברתי את הבוהן).

זה ספורט שורף קלוריות אבל לא מפתח גוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני גם קניתי טרק 3700 ב1700 שקל כולל אבזור ואני נוסע איתם ונהנה מכל רגע.

ממליץ להתקין ספידומטר\מחשב דרך -אני שמתי אחד ב50 שקל וכבר גיליתי שבמאמץ אני עובר את ה60 קמ"ש ובשעה שעתיים של רכיבה אני עושה 25 ק"מ.

אם יש לך חבר עם אופנים תנסע תראה אם אתה מתחבר לזה ,אני לא נתקלתי במישהו שלא נכנס לתחביב הזה.

אתה גם צריך לדעת אם אתה רוצה אופני כביש או אופני שטח .

כמו שאייל אומר,זה כמו רכב אין סוף לשיפורים ,ויש אופניים ששווים גם 25000 שקל שזה כמו אוטו ואנשים בכל זאת קונים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא אומרים לא לרכיבה טובה!

:)

IMG_3394.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חשבתי על זה גם,

אבל הלכתי לראות מחירים של אופני כביש והמחיר מתחיל ב"איי קארמבה" (2000ש"ח) ונמשך ל"מישהו החליק על השכל" (20,000ש"ח)

בדקתי גם ביד שנייה וגם שם המחירים גבוהים :(

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אופניים סבירים (ממותגות, רכיבים שיעמדו בכבוד בכל רכיבה עירונית) אפשר גם לקנות באלפייה. אם אתה לא רוכב, אלפיים ש"ח זה הרבה כסף. אם אתה רוכב ועושה שימוש באופניים, זה כסף קטן, אם מביאים בחשבון שאופניים שורדים כמה שנים טובות.

אם משווים אופניים לעלויות אחרות של עשיית כושר (מנוי או כל ספורט אחר), זה עדיין לא יקר. אפילו נעלי ריצה סבירות עולות מינימום של 500 ש"ח (ונגמרות תוך חצי שנה). אם כי יש לי חבר עם חברות במועדון המנופחים נאה, שרגלו לא דורכת בחדר כושר, וכל האימונים שלו הם על המתקנים בפארק הילדים.

נ.ב. אופני כביש אכן יקרות יותר, אבל אני לא ממליץ לאפחד שגר במרכז לרכב על הכביש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפילו נעלי ריצה סבירות עולות מינימום של 500 ש"ח (ונגמרות תוך חצי שנה).

זה משנה איזו מדבקה שמים לך על הנעל? אז אותו קטין שמועסק בצורה בלתי חוקית במפעל סיני ישים לך מדבקה של HIKE במקום מדבקה של NIKE. :roll:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
זה משנה איזו מדבקה שמים לך על הנעל? אז אותו קטין שמועסק בצורה בלתי חוקית במפעל סיני ישים לך מדבקה של HIKE במקום מדבקה של NIKE. :roll:

כשמדובר בנעלי ריצה לא קונים נייק/הייק.

אלא אם לא מעניין אותך הבריאות שלך ובמיוחד הברכיים.

פורסם
אני גם קניתי טרק 3700 ב1700 שקל כולל אבזור ואני נוסע איתם ונהנה מכל רגע.

ממליץ להתקין ספידומטר\מחשב דרך -אני שמתי אחד ב50 שקל וכבר גיליתי שבמאמץ אני עובר את ה60 קמ"ש ובשעה שעתיים של רכיבה אני עושה 25 ק"מ.

אם יש לך חבר עם אופנים תנסע תראה אם אתה מתחבר לזה ,אני לא נתקלתי במישהו שלא נכנס לתחביב הזה.

אתה גם צריך לדעת אם אתה רוצה אופני כביש או אופני שטח .

כמו שאייל אומר,זה כמו רכב אין סוף לשיפורים ,ויש אופניים ששווים גם 25000 שקל שזה כמו אוטו ואנשים בכל זאת קונים.

אני באתי בגישה של להשקיע כמה שפחות כדי לראות אם אני מתחבר לזה, אבל אחרי שנסעתי על כל מה שמתחת ל TREK 3700 הבנתי שאם נקודת המוצא שלי תהיה נמוכה, אני לא אצליח לאהוב/להתמיד בתחביב הזה. ולכן החלטתי להשקיע בחדש (1500 ש"ח לחדש, לא סיפור מאוד מאוד רציני)

אני מבסוט מהן מאז יוני שעבר. גם יצא לי להכנס איתן לשטח (לא מאוד טכני אבל כן בוץ טובעני) והן סיפקו את הסחורה.

הדבר הראשון שכדאי להשקיע בו זה כסא אפטרמרקט איכותי , הדבר השני מחשב דרך ותאורה טובה.

באופן כללי , אין לזה סוף, כל כמה זמן אני מצ'פר את האופניים במשהו חדש :)

חשוב גם לדעת לעשות דברים במידה, הגעתי למצב שאני רוכב בלי סוף עד שבסופו של דבר גרמתי לעצמי פציעה שהשביתה אותי לחודשיים.

ובנוגע לחיטוב, אני מצאתי דרך לשלב בין הדברים. בפארק הירקון ישנם שני "חדרי כושר" OUTDOOR, אחד ליד הספורטק ואחד יותר קרוב לצד השני שנמצא בו האגם. אתה עוצר באמצע הרכיבה, מרביץ אימון וממשיך בדרך.

נ.ב. בקשר למשומש, אפשר לרכוש כאלו ב600-700 ש"ח , מומלץ לקחת לבדיקה לפני קניה בחנות אופניים (אל תצחקו, יש כזה דבר ולא מבקשים על זה כסף בדרך כלל) , כי אם אחד המכלולים הראשיים בלוי , תיקון יעלה כמה מאות שקלים ואז כבר כדאי לקנות חדש.

נ.ב. falou , תיזהר לא להיתקל בי, אתה נוסע בדיוק במסלול שלי :)

אייל, נרגע מ33 ק"מ רכיבה היום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...