Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי גולף 2002 tdi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב הוא יד ראשונה (00 ברשיון) קומפורטליין,אוטומט מאישה מבוגרת שרק היא נהגה עשה רק 180000 ק"מ (דיזל)

הוא מטופל במוסך מורשה מקנייתו ועד היום וכל הטיפולים מסודרים בקלסר ולפי מה שראיתי רק מהמחיר שלקחו לה על הטיפולים אפשר לקנות עוד רכב ככה זה . (ככה זה מוסך מורשה שנותנים לו כרטיס אשראי פתוח ולעשות מה שבא לו....4 ברגים 18.60 ש"ח :-o)

בנסיעה על הרכב הוא נוסע חלק ללא רעשים "מוזרים" והחלפת ההילוכים נעשית בצורה חלקה עד כדי כך שכמעט ולא מרגישים ומבפנים הרכב שמור בקנאות..

שאלתי היא כך האם במצב זה ,זה נכון לתת מחירון על הרכב 47K

ואם מישהו היה לו כזה או שיש או שיודע ויכול לתת חוות דעת על האוטו ובמיוחד על הגיר שלו אני ישמח לקבל מידע

ומהם התקלות/בעיות מחלות הנפוצות ??

והאם כדאי לקחת ללא בדיקה (אחרי שעברתי על כל הטיפולים ולא נמצא משהו חריג על הגיר או המנוע או תאונה )

וסליחה על המגילה

:-Dטל :-D

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי למצוא גולף TDI מצב טוב, עם קילומטראז' סביר, אפילו נמוך לרכב דיזל בן 8-9 (ואמיתי).

הרכב הזה מוצלח מאוד - חזק וחיסכוני.

תעשה בדיקה בשביל שקט נפשי שלך (בעיקר בקשר לתאונות), ואולי אחרי תוצאות הבדיקה תצליח להוריד מהמחיר.

אל תבהל - בבדיקה ירשמו כל מיני דברים שהם בגדר הכסת"ח, אבל אולי גם יעלו על משהו .

אם הרכב באמת במצב טוב - אל תפספס, יקח הרבה זמן עד שתמצא עוד אחד כזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא נראה לי שאני יפספס...אני מחפש כבר חצי שנה בערך :-D

לגבי המחיר היא כמעט וסגורה עליו גם אם אני יעשה בדיקה או לא כי מבחינתה היא כל וינקר שלא עובד היא מכניסה למוסך ושם שוחטים אותה בלי רחמים .אבל אתה צודק הבדיקה היא רק השביל "ההרגשה הטובה"..נשקול את זה :idea:

עכשיו נשאר לי רק לחכות שהיא תקבל את הרכב שהזמינה וכבר נתתי לה מקדמה 500 שלא תברח חלילה וחס חח

כל כמה זמן אמורים לעשות טיימינג ?? (נעשה ב135000 ק"מ)

• תוכן חדש...