Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי @ 106 GTI התוצאות!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל אתמול בויכוח בין ישי לבין חלק מחברי הפורום שהראלי

לא נופלת ואף עומדת או "לוקחת" 106 GTI בקו ישר

אתם מוזמנים לקרוא את הויכוח עמודים 2-3 בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=33861&start=15

על כל פנים

אתמול הוחלט לבצע בדיקת יכולת , הבדיקה בוצעה בין 106 GTI סטנדרתית

לחלוטין של חבר פורום מסויים , לבין 106 ראלי דור 2 משופרת ( ראם אייר , סעפת, צמיגי סמי סליקס )

של חבר פורום נוסף, בכביש מסויים במרכז הארץ ( אבקש ללא שם הכביש)

התוצאות לא היו מפתיעות.

הראלי הפסידה בפער של 2-2.5 מכוניות ב 2 בדיקות יכולת שבוצעו .

אם אוכל להעלות יש לי סרטון וידאו ( אמנם לא באיכות טובה , אבל לישי יש באיכות

מצויינת המוכיחה את ההפסד של הראלי.)

לירן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז למרות הכל ואחרי שקראתי את כל הוויכוח

בכל זאת הgti לקחה את הראלי!(כמו שהרוב חשב

לא מפתיע ממש :p !!

בכל מקרה תעלו את הסירטון אני מת לראות מה הלך שם! :wink:

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

כלומר סוף לויכוח ולבילבולי מוח של בעלי הראלי שהיא עומדת ראש בראש עם הGTI...

הראלי זה פוזה ואולי הנאה בסיבובים GTI מהירה בקו ישר.. ומהנה לא פחות אני מתאר לעצמי בסיבובים..

2-2.5 מכוניות זה לא פער קטן בכלל... אתה בטוח ששני הנהגים היו טובים? :roll::twisted:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

תעלה את הסירטון תעשה טובה :lol:

תמיד ידענו ש הgti יותר חזקה ובסוף לזה לראלי יש שיפורים שהוסיפו מינימום 10 סוסים קטנים

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

שני הנהגים היו בסדר גמור , אני לא יכול להעלות את הסרטון מכיוון

שהוא שוקל יותר מ 3 מגה , בכל מקרה יש לי

print screen מהסרטון לא באיכות טובה , אבל עדיין אפשר לראות את הפערים

בין המכוניות .

download.php?id=13693

untitled.JPG

פורסם

ציטוט מדויק מפי בעל הראלי:

"הGTI הייתה על הטיפות האחרונות של הדלק, לראלי היה טנק מלא.

בנוסף על כך הראלי שלי לקחה GTI אחרות וVTS אחרות לא פעם ולא פעמיים.

יתר על כן הGTI הספציפית הזאת חזקה מאוד ביחס לאחרות ואני רוצה לראות מישהו אומר אחרת.

כמו כן והכי חשוב מעמידה ועד הילוך שלישי הראלי הייתה לפני הGTI ורק אז הGTI עקפה (בסביבות ה100 קמ"ש) עד 150 קמ"ש שם היה פער של שתי מכוניות לטובת הGTI."

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
ציטוט מדויק מפי בעל הראלי:

"הGTI הייתה על הטיפות האחרונות של הדלק, לראלי היה טנק מלא.

בנוסף על כך הראלי שלי לקחה GTI אחרות וVTS אחרות לא פעם ולא פעמיים.

יתר על כן הGTI הספציפית הזאת חזקה מאוד ביחס לאחרות ואני רוצה לראות מישהו אומר אחרת.

כמו כן והכי חשוב מעמידה ועד הילוך שלישי הראלי הייתה לפני הGTI ורק אז הGTI עקפה (בסביבות ה100 קמ"ש) עד 150 קמ"ש שם היה פער של שתי מכוניות לטובת הGTI."

ישי אני מצטער , אבל זה מה שנקרא תירוצים , הראלי משופרת!! ה GTI סטנדרתית

ואתה לא יכול להתכחש לעובדה הזו , הראלי עם סעפת , ראם אייר וצמיגי סמי סליקס !!

ה GTI סטנדרתית אז אני לא מבין מה הטענה שכולם יודעים שהיא חזקה .

היא נוסעת בדיוק כמו ש GTI במצב טוב צריכה לנסוע.

בנוסף זה לא נכון שהראלי עד 100 הייתה לפנים , ברייס השני הם התחילו קרובים

אלינו ולא היו אפילו ב 100 שה GTI הייתה לפנים ( בתמונה שהעלתי)

חבל סתם על הויכוחים , ישי אני מחכה לסרטונים.

פורסם

תעלה בבקשה את הסרטון...

נו באמת, יותר דלק זה לא תירוץ להפסד ועוד ראלי משופרת... ומזתומרת שהGTI הזאת חזקה ביחס לאחרות? היא הרי סטנדרטית, לא?

פורסם

איזה תירוצים איזה תירוצים.... מיכל דלק הGTI מהירה כל מיני בולשיט ותירוצים למה הוא הפסיד... שיקבל את זה הGTI לקחה אותו בפער לא קטן וזהו...

בקשר לפעמים האחרות שהוא לקח GTI/VTS כנראה בפעמים ההם הנהגים היו פשוט גרועים ופה הביאו נהג שברמה שלו ולכן התוצאות הפעם היו יותר אמינות

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

אוו אוווווו

הוויכוח שלא נגמר.

דווקא עכשיו מכרתי את הראלי.... :oops:

בבדיקת יכולת של הראלי שהייתה שלי (סטנדרטית לגמריי!!!) נגד אותה ה 106GTI שנבדקה אתמול, הייתי לפניה עד 120-130 מהמקום. היו בערך 8-10 עדים במקום (אורן, זוכר שראית את זה?). אחרי 120-130 ה GTI חזקה יותר ונושמת טוב יותר, ולראלי אין שום סיכוי לתפוס את ה GTI במהירויות גבוהות.

אבל בנמוכות הראלי זריזה יותר.

בשיחה אתמול עם הבעלים של הGTI הוא אמר שזה נכון, שבאמת הייתי לפניו, אבל זה בגלל שקשה לו לצאת עם ה GTI מהמקום, ולכן רק במהירויות הגבוהות הוא הצליח לעקוף.

כבר דובר רבות על ההבדלים בין הראלי השונות. כניראה שבאמת יש הבדל בין כל ראלי וראלי. אותה הראלי שלחצה אתמול, למרות היותה משופרת, לא לוקחת ראלי סטנדרטית אחרת שנמצאת כאן בפורום.

אותו דבר לגבי השרשור הארוך (מאוד) שהיה כאן עם הגולף GTI. אותי הוא עקף ב 150~. את הראלי המשופרת בפחות.

זה שהיא משופרת לא בהכרח אומר שהיא יותר חזקה משאר הראלי.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני לא מבין עם מי אתה מתווכח לירן, עם זה שעשה את הרייס?!

תשאל גם את נהג הGTI אם אתה לא מאמין, הראלי הייתה לפניו עד 100!!!!!!

משם הוא אסף אותה וזה בגלל עדיפות בכוח.

מ0 ל100 כמו שטענתי הראלי והGTI עומדות, ויותר מזה - הראלי קופצת לפני הGTI בשתי מכוניות והGTI מצמצמת את הפער לאט לאט עד שהיא עוקפת ב100.

טיעון ה"משופרת" זה גם תירוץ. ה"משופרת" הזאת נסעה בדיוק כמו שהיא נוסעת עכשיו לפני כל ה"שיפורים" שלה. ועל זה אני מעיד באינסוף השוואות אל מול הראלי שלי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
איזה תירוצים איזה תירוצים.... מיכל דלק הGTI מהירה כל מיני בולשיט ותירוצים למה הוא הפסיד... שיקבל את זה הGTI לקחה אותו בפער לא קטן וזהו...

בקשר לפעמים האחרות שהוא לקח GTI/VTS כנראה בפעמים ההם הנהגים היו פשוט גרועים ופה הביאו נהג שברמה שלו ולכן התוצאות הפעם היו יותר אמינות

לאנשים שיש להם ראלי לא רוצים להודות בזה :lol:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

נו באמת! רייס בין שתי 106?!? לא נראה לכם קצת חוצפה לעכב ככה את התנועה בכביש?.............

:lol:

:wink:

(למי שזוכר את מקרה קומבני ושתי הראלי..)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...