Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סופרב + עדכון מנוע, הרכב הכי משתלם בקטגוריה.

ההונדה מתומחרת מאוד גבוה (240,000 ש"ח לגירסה המאובזרת) ולא נהנהתי בנסיעה בה כמו בסופרב.

ד"א לשותף שלי יש S350 חדשה (שוויצר) והסופרב המחוזקת עוקפת אותו מהשניה הראשונה.... :lol:

אני עדיין לא מבין את הצורך בעדכון מנוע (צ'יפ). זה רק יכול להבריח לקוח פוטנציאלי שהדבר האחרון שהוא רוצה זה לגעת במנוע/מחשב דרך של הרכב החדש שלו. עם תאוצה של 100 קמ"ש ב- 8.5 שניות הסופרב לא רואה את מתחרותיה ממטר. מדוע לגעת?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי,

אני נהנה מהתגובה המהירה לאחר עדכון הציפ. כאילו הכניסו שד לתוך המנוע שמתפרץ כל פעם שאני עובר למצב ספורט.

מי שמנסה לא יכול להיגמל...

פורסם

יש לי שאלות חשובות לגבי הסופרב...

-מדוע האחריות של סקודה היא לשנתיים בלבד ולא ל3?

-הבנתי שהתחזוקה של הרכב יקרה מאוד, חלקי חילוף מאוד יקרים והביטוח יקר מהרגיל..האם הדבר נכון?

תודה,

דניאל.

פורסם

-מדוע האחריות של סקודה היא לשנתיים בלבד ולא ל3?

-הבנתי שהתחזוקה של הרכב יקרה מאוד, חלקי חילוף מאוד יקרים והביטוח יקר מהרגיל..האם הדבר נכון?

מודה על האמת, לשאלתך הראשונה אין לי תשובה חד משמעית אך אני מנחש שיש קשר הדוק להיותו של היבואן בעל נחישות מעוררת הערצה ל'דפוק' את הלקוח איפה וכמה שאפשר. שנתיים אחריות זה בהחלט מעט לדעתי כיום, במיוחד שיש באוטו כ"כ הרבה רכיבי מחשב ופי כמה וכמה שמדובר באוטו בעלות שכזאתי.

לגבי שאלתך השנייה - רכב מנהלים. כשמו כן הוא.

הנוחות,האיבזור,הכוח והתחושה שהוא נותן טובים הרבה יותר מאשר רכב משפחתי ממוצע ועלויות האחזקה שלו יהיה כאמור בהתאם.

בין אם זה ביטוחים, חלקי חילוף כפי שכבר ציינת בעצמך ולרוב גם בצריכת הדלק.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

יש לאבא שלי אקורד 2007 מנוע 2000, לפני זה היתה לו קורולה 2006 לטענתו צריכת הדלק זהה.

בנוסף האקורד היא רכב מפנק ביותר תהנה.

פורסם
מודה על האמת, לשאלתך הראשונה אין לי תשובה חד משמעית אך אני מנחש שיש קשר הדוק להיותו של היבואן בעל נחישות מעוררת הערצה ל'דפוק' את הלקוח איפה וכמה שאפשר. שנתיים אחריות זה בהחלט מעט לדעתי כיום, במיוחד שיש באוטו כ"כ הרבה רכיבי מחשב ופי כמה וכמה שמדובר באוטו בעלות שכזאתי.

לגבי שאלתך השנייה - רכב מנהלים. כשמו כן הוא.

הנוחות,האיבזור,הכוח והתחושה שהוא נותן טובים הרבה יותר מאשר רכב משפחתי ממוצע ועלויות האחזקה שלו יהיה כאמור בהתאם.

בין אם זה ביטוחים, חלקי חילוף כפי שכבר ציינת בעצמך ולרוב גם בצריכת הדלק.

״רכב מנהלים״ זה קישקוש ישראלי שתפקידו למתג את הרכב. אין לזה כל קשר לצריכת דלק (הסופרב צורך פחות ממזדה 3) או לכל דבר אחר למעט מחיר המכירה.

פורסם

לו הסופרב היתה בת שנה והאקורד\מונדאו\6, כולן חדשות, היה מקום להתלבטות שלך. כשהמצב הפוך, פשוט אי אפשר שלא לבחור בסופרב, שלמעט עיצובה המוזר ומותגיותה המפוקפקת ( לפחות אצל חלקנו ), היא פשוט טובה ומאובזרת יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מה עדיף:

-סוקדה סופרב אלגנס חדשה 2010!

-טויוטה קמרי 2009 יד שניה בקילומטרג' נמוך מאוד (פחות מ5000!)

-הונדה אקורד בקילומטרג' נמוך (עד 8000)

-מזדה 6 חדשה (או לקשורי 2010 או פרמיום 2009 עם קילומטרז' נמוך)

מונדאו ו C5 לא באים בחשבון בגלל צריכת הדלק המופרזת.

(אני נוטה לכיוון הסקודה אבל רוצה לשמוע את חוות דעתכם...)

המחיר כרגע לא פרמטר.

איזה מכונית אתם הייתם לוקחים?

חשוב לי: בטיחות, נוחות, צריכת הדלק, יופי המכונית ושהנהיגה בה תהיה מהנה (עד כמה שאפשר)

תודה,

דניאל.

כבעלים גאה של סופרב החדשה, אף רכב שם לא משתווה לרכב זה.

טויוטה קמרי - משתמשת במנוע 2.4 או 3 אם אני לא טועה - צריכת דלק גבוהה יחסית

הונדה אקורד החדשה- גירסת הבסיס שלה עולה יותר מסופרב אלגנס, עדיין משתמשת במנוע 2 ליטר של דגם קודם (עם שינויים קלים), משתמשת בגיר אוטומט ולא רובוטי מתקדם.

מזדה 6 - לא ניתן להזכיר באותה נשימה עם הסופרב.

לך על הסופרב למעשה הוא באותה רמה של פאסאט בגירסה LUXURY שעולה באיזור 220,000 ש"ח

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

• תוכן חדש...