Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה או MX3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מבין המכוניות הכי משתלם לקנות?

מבחינת ביצועים,מבחינת דלק, מבחינת ביטוח מלא מה יותר זול, מבחינת פוזה, ואיזה שיפורים אפשר לעשות בכל אחת מהם בשביל שתראה חבל על הזמן וכו'.

אם למישהו יש רקע אישי על אחת מהמכוניות האלה ויוכל יותר להעמיק ולהסביר על אחת מהם זה מאוד יעזור!.

וכמובן שאני יקנה אחת שמורה וטובה, אני פשוט קרוב מאוד לקניה של מכונית ראשונה ואני מתייעץ איתכם :).

התקציב הכולל שלי הוא עד 60K.

פורסם

בתקציב של 60K אתה רוצה לקנות MX3? :drinking:

כשהיתכוונת ליונדאי קופה דיברת על הצורה הישנה או החדשה?

מבחינת שיפורים אתה מתכוון לשיפורי חוץ או מנוע?

פוזה של קופה זולה יש לשניהן, בתכלס שניהן לא חזקות והפוזה תעלם ברכבת הראשונה :-P

בהצלחה!

פורסם

ליונדאי הישנה אבל תאכלס מה שאני מתכוון לקנות זה או MX3 או MX5 ישנה או פיג'ו 206 CC או היונדאי קופה הישנה.

פורסם

מדוע בכלל לשקול לקנות רכב בן כ-15 שנה בתקציב שכזה? בתקציב זה ניתן לרכוש יונדאי קופה שנת 2003 (צורה חדשה).

פורסם

אני מתכון לקנות מכונית ראשונה היונדאי קופה החדשה אני מפחד אולי להרוס וכו'.

בגלל זה אני שואל איזה מכונית יותר עדיפה מבין שניהם.

פורסם

אבל היונדאי קופה החדשה טובה? ואם כן אם אפשר לתת לי קצת חבת דעת על המכונית הזאת אומרים שהיא ממש טובה.

פורסם

טובה במה?

בפוזה שילדות בנות 15 אוהבות?

בצריכת דלק? (רמז, ב2.7 V6 ממש לא)

בהיתנהגות? (סבירה להנעה קידמית)

בכוח? (חלשה)

פורסם

כן בפוזה , בצריכת דלק של 2.0 והאם המכונית אמינה ושווה את הכסף ראייתי אחת ב 60 אלף ידנית שעברה 91 אלף.

פורסם

יונדאי עדיין לא פתחה מנוע שעונה להגדרה "חסכוני", סביר ומטה תהיה הגדרה יותר קולעת.

אף אחת מהמכוניות האלה לא נותנת תמורה טובה לכסף. כל המכוניות שאתה מדבר עליהן כוללות במחירן "מס עוונטה" עוד מהרגע שהיו חדשות.

רכבי פוזה כאלה עוברים בד"כ מס' רב של ידיים אשר לא תמיד שומרים עליהם בצורה האופטימלית. המאזדה שאתה מדבר עליה ישנה ונדירה ביותר בקנה מידה ארצי, מה שאומר שתצטרך די הרבה כסף, זמן ועצבים כדי לטפל בה כמו שצריך.

שום מנוע בנפח 2 ליטר וצפונה לא נחשב חסכוני במיוחד, בטח לא מנוע של רכב מיושן.

בקיצור - רכישת ואחזקת רכב פוזה גורר את המחיר שלו גם אחרי הקנייה. האמינות הבסיסית של הרכבים שציינת אמורה להיות טובה אבל קח בחשבון שתקלות יופיעו, וכשהן יופיעו תיקונן לא יהיה זול במיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל מה בנוגע ליונדאי קופה החדשה יותר 2003 ככה אם נפח 2000 האם היא תתן את התמורה לכסף שאני יתן בצורה של נוחות ,אמינות, ופוזה טובה וגם ביצועים? (אני לא מחפש ביצועים כמו של MX5 חדשה ) אלא ביצועים מינימלים טובים.

פורסם

ביצועים מינימליים טובים בהשוואה למה?

יש לך נסיון על איזשהן מכוניות שנוכל להשוות?

MX5 תוריד מהרשימה, לא נכנסת בתקציב.

MX3, ישנה, לא ביצועיסטית במיוחד (למרות שאין לי מספרים מדויקים), ולרוב לאחר התעללות כזו או אחרת.

אני מניח שלגבי היונדאי הקודמת נכונים אותם סעיפים של התעללות וביצועים.

החדשה אולי לא עברה חיים קשים, ופחות קילומטרים, אבל היא לא מבצעת (בטח שלא במנוע 2.0), לא חסכונית בדלק, ונראה לי שגם מבחינת הביטוח היא לא זולה, למרות שזה לא מבוסס.

בתקציב של 60K, למה אתה לא מכוון קצת יותר גבוה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה עם הונדה פרלוד.

רכב שניראה ספורטיבי עם עלויות אחזקה שפויות.(אצלי היא אוכלת דלק 1:10, ביטוח חובה+מקיף לנהג מעל גיל 21 עולה 6600, טיפולים במוסך מורשה יעלו לך כמו על סיוויק)

בתקציב שלך תוכל לקנות אחת שמורה בשנתון סביר ביחס למאזדה, ויישאר לך עוד כסף ביד.

פורסם

60K??!? אתה יכול להביא איזו גרמנייה עם התקציב שלך.!!

מה עם גולף GTi 2000-2004 אתה יכול להביא אחת שנראת לא פחות שהיא גם קופה, הרבה יותר חזקה ויפה לטעמי.

פורסם

איזה גולף GTI 2004 הוא יכול לקנות ב60K?

אם אתה מוכר אחת נורמאלית במחיר הזה אני קונה 30 :roll: (מוכן לשלם גם 1000 ש"ח עמלה על כל רכב!)

פורסם

כמה דברים להבהיר..._אם אתה מחפש הנאה מהרכב_אף אחד מהאקזמפלרים לא יספק הנאה כמו מיאטה (MX5). לא משנה איזה [איזו] שנה, זה פשוט רכב שכיף לנהוג בו (אולי אני משוחד), וגם מתנהג יותר טוב.

בנוסף הוא הנע(א)ה אחורית!

בנושא למתחרות [בעניין המתחרות]..._MX3 במצב טוב זה נדיר, אבל אחלה אופציה לרדת אליה [לרדת מהיכן?]. שמעתי מאנשים שהיא מתנהגת סביר+ (שזה טוב בהנעה קדמית) ויש לה מנוע V6 עם פוטנציאל נחמד.

ליעד.

• תוכן חדש...