Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ,

יש לי רכב מסוג גולף מודל 2000 נפח מנוע 2.0.

הרכב עשה כבר 245 אלף ק"מ , והגיר התחיל לעשות בעיות .

בתחילת נסיעה הכל רגוע ושקט , לאחר כרבע שעה של נסיעה , רגילה לחלוטין (ממוצע מהירות נסיעה 80 קמ"ש) .

במעבר בין ההילוך השלישי לרביעי הרכב לא מעביר הילוך..

לא מעלה להילוך רביעי , מנגד .. אם אני מאט ומתחיל נסיעה שוב מההתחלה , אז אין בעיה , אבל זה יכול לקרות יותר מפעם אחת בנסיעה.. בנוסף.. אם אני מעלה את הטורים לגובה של 4 אלף טור אז הרכב מעביר את ההילוך..

החלפנו שמן גיר ברכב , לשמן שצבעו היה אדום וסמיך (לא זוכר את השם ) .

הוא גם עלה יחסית יקר.. בסביבות ה600 שקלים לכמות הנדרשת.

אשמח לתגובות.

פורסם

שלום,

כבעלים לשעבר של גולף זהה לשלך, אני חייב לציין שהגיר החזיק לא רע בכלל, ואם נסעת עליו 245 אלף ק"מ בהחלט "הרווחת" כי משיטוט קצרצר בפורום תגלה שלהרבה אנשים הגיר האוטומטי הזהה לשלך עשה המון בעיות בקילומטראז' נמוך יחסית (כולל אותי אגב) בעיקר בעיה של התחממות הגיר בשל קולר מקורי שלא עשה עבודה מי יודע מה לאחר כמה שנים, וחדירת מים לשמן הגיר. אני חושב שכולם יסכימו שגיר אוטומטי שגמע כרבע מיליון ק"מ לערך, הגיוני שהגיע זמנו וישיב נשמתו לבורא... בכל אופן אני מציע לך לפנות (במידה ואתה גר קרוב יחסית) ל-"מוסך אדמונד" באיזור התעשיה בחולון. הוא מקצוען ובמקביל איש ישר ונחמד ששמח לעזור גם בלי תמורה, בכל הנוגע לייעוץ ובדיקה. הוא מומחה לגירים של פולקסווגן ופתרון לבעיה סביר שתמצא אצלו. 

פורסם

אתה צריך להתחבר למחשב ולבדוק מה הטמפ' של הגיר.

בנוסף יכול מואד להיות שחיישן "מהירות דרך" שעל הגיר מזייף לך, כתוצאה ממגעים רופפים בין הריתמה והחיישן.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...