Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון היותר נכון להחזרת הבמה לדעתי זה פשוט להעיף את ה-BTL? :-D

לא חבל אל כל הכסף שישפך כאן על חשמל?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי הרגשה שאני יודע מאיפה הוא קנה את זה ..

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לפותח התרד,

אם אתה מתכוון להחילף רכב, הייתי ממליץ לך להמתין עם כל השידרוגים שכרוכים במערכת ובהשקעה כספית נוספת שתלך לשב.

אכן הפיתרון הנכון לבניית מערכת SPL איכותית הינו:

1. מערכת חשמל בריאה:

אלטרנטור מחוזק

מצבר פריקה עמוקה יעודי - לא כל מצבר פריקה עמוקה מתאים למהירויות הפריקה שאנחנו משתמשים בה.

ואם כל זה עדיין לא עוזר ניתן להוסיף קבל (כמה שיותר קרוב למגבר מונו, מומלץ כ 20 ס"מ מגבר)

2. סט קדמי נציל, אם לא מספיק אז 2 (כמובן על דלת אטומה!)

3. סאב בהמה! (כבר יש!)

4. מגברים:

מגבר מונו D CLASS (כמו שיש לך זה מצויין)

מגבר 6/4 ערוצים עוצמתי (להגברה אקטיבית רצוי יציב ב 2 אום, לעבודה על שני סטים באקטיבי)

לסיכום,

תתחיל בלהחליף רכב, ואחר כך אתה יכול לבנות את המערכת נכון.

אחלה יום

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
מאיפה קניתה את הBTL?

את הסאב קניתי מחבר קרוב שהיה אצלו ולא נימצא בשימוש אז החלתי לקפוץ על המציאה,ורוני בהקשר אלייך,זה מה שאני

בעזרת ה' הולך לעשות בערך בחודש הקרוב לרכוש בלייזר (הג'יפ כן..) שהרבה זמן אני מתחנן אליה,ואז אני יעביר לשם את הכל ונתחיל מההתחלה והאם בבלייזר צריך גם לשדרג את המערכת החשמל? ושוב נושא הבמה הקידמית יטופל כבר בצורה יותר דייקנית אם מעבר הרכב,לבנתיים אני מתנהג עם המערכת בעדינות כדי לא לגרום נזק למצבר וכו',בעזרת ה' נחכה למעבר לאוטו הבא.

והאם וכאשר אני יעבור לסט 3WAY או 4WAY אפילו.. אין צורך להחליף את הרדיו דיסק תקנו אותי אם אני טועה,כי אז זה כבר ממש תקציב חדש ואני יעצור את העינין.

פורסם

לגבי 4 (WAY (3WAY + SUB צריך לעבודה אקטיבית (ללא קרוס) פרוססור שינצח על המקלה.

לגבי אלטרנטור,

צריך לעשות בדיקה של מערכת החשמל

אתה יכול להתקין את כל המערכת, ואחר כך ללכת לחשמלאי רכב (אני ממליץ על צביקה -shorlakk ) ולבדוק את מצב הצריכה של הצרכנים בעומס מלא, ואם האלטרנטור מסוגל להתמודד עם העומס אז הרווחת, אם לא אז... תשדרג.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תודה בה רוני באמת אחלה בנאדם אתה שיש.

עכשיו רק אם אתה יכול לתת לי טיפ טיפה מזתומרת בלי קרוס של הקומפוננטים אתה מתכוון..? ופרוססור תן לי איזה דגם מומלץ אם אתה יכול,ובקשר למערכת החשמל של הבלייזר ידוע לך אם היא תעמוד בתפוקה?

ג'ינו.

פורסם

איפה תמונות איפה הוכחות ?

בנתיים לא מאמין שיש לך את מגבר סאנדאון 1500 ו BTL ,לפי אשכולות קודמות הבאת תמונות מגוגל אז אולי פה אתה ממשיך :S

שיהיה לך בהצלחה .

פורסם

אוי בחייך תרד מהעץ שעלית אליו והנה מהזוג C12 שלך נשמה.

בקשר לפרוססור אני מתלבט צת יש לך משו להציע רוני? במחיר שיהיה שפי קצת.

פורסם
תודה בה רוני באמת אחלה בנאדם אתה שיש. תודה :oops:

עכשיו רק אם אתה יכול לתת לי טיפ טיפה מזתומרת בלי קרוס של הקומפוננטים אתה מתכוון..? עבודה אקטיבית כלומר כל רמקול מקבל ערוץ הגברה משלו, בניפרד וגיין לכל זוג רמקולים .

ופרוססור תן לי איזה דגם מומלץ אם אתה יכול,ובקשר למערכת החשמל של הבלייזר ידוע לך אם היא תעמוד בתפוקה?

אני בחרתי ב BIT 1 של AUDISON, הוא פרוססור טוב וזול (יחסית) אם תרצה עוד פרטים דבר איתי בה"פ

עקרונית הפרוססור (רוב הפרוססורים ) הינו "קרוס משוכלל" שמסוגל לשנות את התדרים, הסלופים, תזמונים וגיינים של כל ערוץ (לא זוג)

מלבד זו הוא גם ליין דריבר (מעלה את כוח היציאות - הפריאווט)

ג'ינו.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אצלי דווקא הסט לא נבלע עם זוג סאבים 15 :) ונראה לי שהם די חזקים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה רוני שאני ירכוש תרכב כבר אני כניראה ירכוש פרוססור BIT 1 גם הוא נישמע מתאים,אלי ובנוגע אלייך,שני הסאבים שלך והמגברים שלך למכירה? אם כן דבר איתי בהודעה פרטית. שלוש 15 יכנס בבלייזר:twisted::twisted:

ג'ינו.

פורסם

מה שיש לי ברכב זה לא BTL :)

והסאב הראשון נמכר, השני כבר שמור למישהו וגם המונובלוק נמכר.

בקרוב מאוד יש הפתעות חדשות:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא זכור לי שאמרתי שיש לך BTL:wink: אלי אם אתה מדבר על הפתעות אפשר לצפות לאיזה FI BTL 18' שיהיה לך זרוק בתא המטען?:wink:

ג'ינו.

• תוכן חדש...