Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המליצו לי על רמקולים של אלמני סדרת הקרבון שלהם...

רמקול בעצמה של 500 watts והספק של 200 RMS

אשמח לדעת מה דעתכם =]

פורסם

500 WATTS???

מי צריך 4WAY מקדימה בכלל עם כזה רמקול :-D

---- בוא נסכם כזה דבר

תגיד לנו מה התקציב שלך, תגיד לנו מה סוג אופי הצליל שאתה אוהב ואיזה מוזיקה את שומע בדרך כלל.

אנחנו כבר ננסה באמת, לעזור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** אני מדבר על רמקולים אחוריים 6X9...

איזה מתקין אחד אמר לי שהרמקול הזה הוא איכותי מאוד והוא בעצמה מאוד גבוהה של 200 RMS

אני שומע את כל סוגי המוזיקה מזרחית טראנסים מוזיקה שחורה...

אני מחפש רמקול איכותי...שיתחבר למגבר...סביבות 700 שקל.

***שים לב לסימני הפיסוק שלך, הם מעידים על זלזול***

פורסם

רמקול לא מפיק עוצמה - הוא סופג אותה, מהמגבר...

ועוצמה יחסית לאוזן בין 50 וואט ל200 וואט היא חסרת משמעות כשאתה בתוך חלל קטן כמו רכב.

מעבר לזה למגבר יהיה הרבה יותר קל להגביר רמקול של 60 וואט מאשר 200...

עד היום הרמקולים האובליים, כלומר 6*9, שהכי נהניתי מהם היו של סרווין ווגה סדרת HED.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ת'אמת (רוצה לומר את האמת) המליצו לי על ה JBL שהם 100 RMS

ועל ההרץ שהם מעל 100 RMS לא יודע בדיוק כמה

ואני רוצה רמקול יחסית חזק שהבאס לא ידפוק שאני קצת יגביר...

מה לדעתך כדאי לשים?

פורסם

תבקש ממנו שישמיע לך ומה שהכי תאהב - תקנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן אבל אמרו לי שעל כל רדיו דיסק אני ישמע אחרת ועל כל מגבר אני ישמע אחרת...

בנתיים הכי הרבה אמרו לי ש JBL הם מעולים ו Infinity הם מעולים ו Hertz הם מעולים

• תוכן חדש...