Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי רכישת hyundai accent

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתחיל בזה שהניסיון שלי ברכבים בכלל, ובנהיגה בפרט, שואף לאפס פחות או יותר. אבל אני זקוק לרכב זול, אמין שיסיע אותי מדי פעם ממקום למקום.

מישהי שאני מכיר מוכרת יונדאי אקסנט, שנת 2000. אוטומטית, בלי תאונות, יד ראשונה, 100 אלף קילומטר.

המחיר הינו מחיר מחירון - 25 אלף שקלים.

כאמור, אני מכיר את המוכרת, ואין לי סיבה שלא לסמוך עליה. היא גם מוכרת בגלל סבב מכוניות במשפחה, ולא בגלל סיבה אחרת.

מה דעתכם?

מה שקורץ לי בעסקה זה גם ההיכרות עם המוכרת, וגם הדגם עליו קיבלתי גם ממקורות אחרים המלצות.

תודה רבה,

דורון.

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לרכב זול, אמין שיסיע אותי מדי פעם ממקום למקום.

שלום וברכה.

אקסנט שתיארת מתאים לדרישה זאת.

היכרות עם בעל הרכב ואמינותו זה יתרון גדול.

יחד עם זאת, יש לבדוק את מצב הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כבעלים של יונדאי אקסנט 03 שזה אותו מנוע וגיר ובעצם כמעט הכל אותו דבר (אולי חוץ מהגריל ומהפנסים האחוריים אין שינוי משמעותי)

יכול להגיד לך שהרכב תואם לך בדיוק , מיועד להביא אותך ממקום א' לב'

אמין , לא עושה בעיות מיוחדות , אחזקה שוטפת זולה יחסית

צריכת דלק ממוצעת (למשפחטומטיות) ומאוד תלויה בצורת הנהיגה

מה גם שאתה מכיר את המוכרת מה שמביא היתרון באמת גדול , ובתנאי שהרכב טופל כראוי עם ספר טיפולים אין סיבה שיהיו לך תקלות מיוחדות חוץ מבלאי טבעי וטיפולים שוטפים

פורסם

תודה רבה לכולם.

עוד דבר קטן ששכחתי לציין ולשאול לגביו.

לרכב הזה אין בעיות מיוחדות עם עליות (וירידות) נכון? אני פשוט גר בחיפה, וקצת יהיה לי קשה לחזור הביתה אם האוטו לא יעלה על ההר.

שוב תודה ושבוע טוב,

דורון.

• תוכן חדש...