Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת 106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעו שבמקרב של ראלי כמעט תמיד משלמים מעל המחירון הדיי נמוך שלה .. אבל כמה כדאי לשלם מעל ?

המחירון כרגע הוא 29 נדמה לי ...

שווה לשלם על ראלי שנת 98 עם קילומטרז נמוך ... משופרת .. נראית טוב אבל יש עליה כמה תאונות לא רציניות אבל יש ..

40 אלף ...

ובכלל כמה כדאי לשלם על ראלי שנת 98 במצב טוב ...

:?::?:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דעה מוחלטת.

זה שהראלי נמכרת מעל המחירון , לעיתים הרבה מעל המחירון

זה ידוע.

בכל מקרה מחירון של 29 אלף שקל לראלי שנת 98 אינו מוצדק לטעמי

על כל פנים המחירון נקבע על פי היצע וביקוש , ויש ביקוש אדיר.

הראלי כאמור נמכרת בדרך כלל מעל המחירון אבל גם לזה יש גבול , בשביל

לרכוש ראלי ב 11 אלף מעל המחירון היא צריכה באמת ליהיות מושלמת .

בכל מקרה השיקול הוא שלך .

פורסם

לשלם 11 אלף שקל מעל המחירון , גם על ראלי מושלמת זה מוגזם.

ראלי שעברה מבחר תאונות לא שווה יותר מדי מעל המחירון , תן לו איזה 1000, אולי 2000 בשביל ההרגשה הטובה.

היום בבוקר היתה לי הארה :

לוי יצחק מגלם בתוך המחיר את עלויות התיקונים התכופות ועל כן המחירון הנמוך.

מה דעתכם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לשלם 11 אלף שקל מעל המחירון , גם על ראלי מושלמת זה מוגזם.

ראלי שעברה מבחר תאונות לא שווה יותר מדי מעל המחירון , תן לו איזה 1000, אולי 2000 בשביל ההרגשה הטובה.

מה דעתכם?

לא נראה לי שלוי יצחק כזה מתוחכם. אם בכלל :lol: .

לא יודע מה אתם אומרים על תיקוני הראלי, אבל הראלי שהייתה אצלנו למשך טיפה יותר משנה וחצי הייתה אמינה :!: אומנם זאת לא טויוטה, אבל הייתה אמינה יחיסית ל 45K בשנה ו 7 חודשים. ככה שזה לא בדיוק נכון.

ולבחור שרוצה לקנות את האוטו....

40K? :lol::lol::lol:

בשביל שהיא תיהיה שווה את ה 40K היא צריכה לא רק להיות מושלמת מבחינת חוסר תאונות\בעיות ושמורה, אלא עם תוספות כמו KONI וכדומה.

תן פרטים.

עד כמה הק"מ שלה נמוך?

איזה יד?

ומה זה "תאונות לא רציניות"?

במידה והיא יד 3 למשל, ק"מ נמוך, ואין לה תאונות עם מנוע במצב מעולה (!), הבחור שמוכר יוכל להשיג את ה 5-6 מעל.

אבל אם היא היד שלה גבוהה, ויש לה דפיקות רציניות אז זה סיפור אחר לגמריי.

אנחנו על ראלי עם ק"מ מעט גבוה (19.5K לשנה) יד 4 (הרבה) אבל במצב מעולה קיבלנו יותר (הרבה יותר) מאשר ה 1000 שקל מעל המחירון שאייל טוען שזה מה שמגיע לו. אז אני חושב שאם הראלי שמצאת היא במצב באמת מעולה, היא תיהיה שווה יותר מאשר מה שאייל רשם.

עריכה:

כל אחד יסתכל על זה אחרת. אייל למשל יטען שהיא לא תיהיה שווה יותר מאשר 1000-2000 מעל מחירון. אולי הוא צודק. אבל מה שבטוח - הבחור עם הראלי יוכל להשיג הרבה יותר מזה. ככה שאם תציע לו 30\31 ואפילו 32 הוא לא יסכים. ובצדק - כי הוא יכול להשיג יותר מזה.

Back to the original - NC again.

פורסם

יש לי שאלה קטנה של צעיר פה בפורום. דגם ראלי אוטו יפה משהו חבל"ז אבל הרבה פעמים את המכניות האלו פשוט... (טוחנים במילה יפה) איך להיות בטוח שהאוטו הבא שלכם לא יהייה כזה שפתחו לו כבר את המנוע מכל הכיוונים?

פורסם

עזרתם לי ממש ...

אני מסכים פה עם כל אחד ממכם ..

באמת המחירון של הראלי צריך להיות גבוהה יותר ובאמת 10 מעל המחירון זה נראה לי ממש מוגזם ...

אין לי בעיה לשלם מעל המחירון על ראלי שבאמת שווה מעל המחירון .. כי המחירון הוא באמת נמוך לכזה אוטו טוב אבל לפעמים אנשים מנצלים את זה שלאוטו יש כזה ביקוש גבוהה ומבקשים הרבה הרבה מעל המחירון לאלו ממכם שיש ראלי זה טוב זה מעלה תשויי של הרכב שלכם אבל לי לאחד שמחפש לקנות זה בעיה רצינית כי לא מספיק שאני צריך למצוא ראלי טובה שזה כבר דבר קשה אני צריך לקוות שהבנאדם לא יסחף עם המחיר ..

לדעתי 35 לראלי באמת טובה .. נראית טוב בלי תאונות משופרת קילומטרז נמוך ... זה מחיר מעולה לשני הצדדים .... מה אתם אומרים ?

דרך אגב שאני מתכוון לראלי באמת טובה אני מתכוון לראלי כמו הראלי הלבנה עם הכסאות ספארקו והגאנטים הלבנים .. שהיא הרבה המפגש ... ונראה לי שהבעלים שלה אפילו בפורום הזה ..ו זאת ראלי שבאמת שווה כול שקל חבל שהיא לא למכירה ... :?

פורסם

מה דעתכם?

זה יכל להיות הגיוני , אבל יש כמות לא מבוטלת של מכוניות שסותרות את הטענה הזאת.

דוגמאות : ניסן אלמרה , סובארו לגאסי , פורד פיאסטה ועוד.

לגבי ראלי שמורה , במידה והייתי במקומך - 35K היה גבול עליון מבחינתי.

מצד שני , 40K היא נק' התחלת המיקוח בסה"כ.

TB, קרא שוב את התגובה שלך - כתבת את המנטרה שלך ב4 ניסוחים שונים. מיותר.

פורסם
יש לי שאלה קטנה של צעיר פה בפורום. דגם ראלי אוטו יפה משהו חבל"ז אבל הרבה פעמים את המכניות האלו פשוט... (טוחנים במילה יפה) איך להיות בטוח שהאוטו הבא שלכם לא יהייה כזה שפתחו לו כבר את המנוע מכל הכיוונים

למה אתה חושב שהוא קונה אותה ? בשביל לשמור שלא תעלה מעל 2000 סל"ד ?

גם הוא יסע בה חזק. לזה היא נועדה.

אם היא מטופלת ומתוחזקת - לא אמורה להיות בעיה.

דגם ראלי אוטו
[/b]יפה

:shock:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לבחור שמתכונן לקנות,

מדבריך הבנתי שלא לקחת את הרכב לבדיקת מכון,אל תוותר על בדיקה!!

דברים הם לא תמיד כמו שהם נראים ולעולם אל תקנה חתול בשק!

פורסם

בכל מקרה היא והכחולה עם הטורבו לטעמי הכי יפות בארץ ....

יש לי עוד שאלה ..

מה אתם אומרים על

106 GTI בהשוואה לראלי ??

יתרונות חסרונות מחיר ... לטעמי הראלי יותר יפה .. אבל במידה ואני לא ימצא ראלי .. ה

GTI

יכולה להיות תחליף ...

פורסם

גם הדגם של הראלי וגם הדגם של ה gti יתנו לך הנאה גדולה מאוד מהנהיגה.

הראלי דגם יותר פשוט , יותר קליל , מנוע יותר חלש וכמובן יותר זול.

ה gti מאובזרת יותר , מעט יותר כבדה וגם יותר חזקה.

בארצנו הקטנה ( והדלה במכוניות ספורטיביות) אני מציע שתחפש את שניהם , ותקנה את זאת שתהיה במצב הכי טוב. זאת לא משימה כל כך פשוטה לשים יד על אחד הדגמים הללו.

במידה ואין לך ניסיון הייתי ממלית יותר על הראלי.

בכל מקרה , אל תוותר בשום אופן על בדיקה.

על רכב כזה במצב טוב לגיטימי ( לטעמי) לשלם משהו כמו 10 אחוז מעל המחירון.

בהצלחה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לי עוד שאלה ..

מה אתם אומרים על

106 GTI בהשוואה לראלי ??

יתרונות חסרונות מחיר ... לטעמי הראלי יותר יפה .. אבל במידה ואני לא ימצא ראלי .. ה

GTI

יכולה להיות תחליף ...

חבל שתקנה כזה אוטו שאין לך מושג עליו בכלל.

קודם כל, נתחיל מזה - אין 106 ראלי שנת 99'.

תברר עליו קצת. תקרא עליו. וזה לא שאני שולח אותך לחיפושים בכל רחבי גוגל או משהו כזה, מספיק שתעשה חיפוש כאן בפורום ותקבל דיי והותר דיונים על 106 ראלי דור שני, ועל 106 GTI. ההבדלים ביניהם, ומה היתרונות של כל אחד, וגם בדיונים בנפרד על הראלי כמובן. יש הרבה דברים מעניינים לקרוא.

פרט לכך, תעשה סיבוב על ראלי במידה ולא עשית. היא לא מתאימה לכולם, גם אם חושבים שכן (כמו שלמשל ה 205 לא תתאים לי).

Back to the original - NC again.

פורסם

ואיי מה עשיתם מזה , במיוחד X-ENT , כולה 106 GTI עם 120 כ"ס .... לא איזה אופנוע רוצח עם מנוע ליטר והתנהגות עצבנית , בין הGTI לראלי משופרת אין כזה הבדל גדול ( חוץ מהפינוק של הפנים ) הראלי היא פשוט (ויסלחו לי בעלי הראלי ולירן בפרט שיעלב כשאני אצטט את קובי אבל זה נכון ) גירסת ECONOMY לGTI.

ושני הרכבים הם בהחלט סבירים ליום יום ולא טרגדיות ( סליחה רז ... ) כמו ה205 שמי שלא מתאים לה באמת צריך לבדוק לפני קניה.

אוטו ספורט מודרני ודי אמין.

ראלי

זהו

לא סיפור מההפטרה.

בנוגע למחיר... כל אחד יעשה כראוי בעיניו וישלם כמה שהוא חושב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי עוד שאלה ..

מה אתם אומרים על

106 GTI בהשוואה לראלי ??

GTI

יכולה להיות תחליף ...

נסעתי על שתיהן ושתיהן נוסעות יפה מאוד... ההבדל הוא שהג'יטיאיי יותר יקרה ולא התרשמתי שזה כזה הבדל ביכולות... מבחינת נוחות פנים יש דגמי ג'יטיאיי עם מושבי עור, הג'יטיאיי שאני נסעתי בה הייתה עם מושבים רגילים ולא עשתה עלי רושם כיותר נוחה (בטח לא בהרבה) מהראלי. בקיצור לדעתי עדיף לך ראלי כי ההבדל במחיר ביניהן גדול יותר מההבדל בביצועים (להערכתי כמובן).

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אין כזה דבר כמה כדאי לשלם.

אתה יכול להוציא מזקן יקה בן 90 שקנה 106 ראלי בטעות מלובינסקי לפני 7 שנים ונהג בה מהבית למכולת ובחזרה (לחם ביצים וחלב) והכניס אותה למוסך לטיפול כל חצי שנה באלפיים מתחת למחיר מחירון כי אין לו מושג שהן נמכרות ביותר.

ואתה יכול לקנות 106 ראלי יד שביעית 220 אלף ק"מ מאיזה טמבל שהוא ו6 הבעלים שלפניו לא החליפו מעולם אפילו שמנים וריסקו להנאתם את האוטו לתוך עצים/עמודים/מחסומים/קירות כל שני וחמישי אבל בגלל שיש להם "ראלי" הם מבקשים 15 מעל המחירון.

שני המקרים לעיל נדירים (למרות שהשני יותר נפוץ :? ) ולרוב המצב בשטח הוא באמצע.

מה שבטוח ב99.9% (למעט המקרה הראשון עם הזקן היקה שמשום מה רק מספרים עליו ומעולם לא פוגשים אותו... :lol: ) זה שבשביל איכות צריך לשלם. בשביל רכב מטופל באדיקות, מצוחצח ונקי (תרתי משמע) תצטרך לשלם סכום נאה. אם אתה מוכן להתפשר אז תוכל לשלם פחות.

ומניסיון אישי שלי ושל עוד כמה חברים אחרים בעלי ראלי (בפעם המיליון) הראלי אמינה. אולי זאת לא קארינה שנוסעת עם 700,000 ק"מ רק עם טיפולים שוטפים אבל היא אמינה. נקודה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...