Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בדלת הקידמית של הסובארו שלי(שנת 91)אין מספיק עומק למרות שרמקול 6.5 כבר נמצא בתוכו עדיין חסר לי בס (נשמע מוכר??)שאלתי אלכם היא האים קיים בשוק קומפננט בעל מגנט לא בומבסטי מידי לרכב שיוכל להכנס בול בלי חיתוכים הגבהות וניתוחים למינהם?ועדיין יוכל להחליף את הרמקולים הקיימים שכרגע הם לא קומפננט . חססססססרררררררר לייייייייי באאאסססס ומייייייד ואנלא רוצה סאב אז אנא ממכם עזרו לחובב סאונד מדוכדך(יש לי 6.9 אחוריים ורדיו דיסק סביר)

***מה דעתך לקרוא את כללי הפורום, לתת לשרשור כותרת נורמלית ולהמנע משימוש באותיות וסימני פיסוק מיותרים? אם זה יהיה המצב השרשור לא יינעל***

פורסם

איזה אחוריים יש לך ואיזה קדמיים

אחוריים טובים כמו איזה JBL מספקים באס סביר ויותר

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

יש לי קנווד אחוריים שיש להם אחלה של בס גם הקידמיים הם קנווד (בבאלנס נכון בין שתהם הסאונד משלים אחד תשני נהדר)אבל מי שיושב אחורה במקרה הזה זה אישתי סובל מהרעש כתוצאה מכך אני מעביר לקידמיים וכך אני לא נהנה אין עומק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...