Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות מערכת לאוטו (פאנל, 2 רמקולים אחוריים ואולי עוד 2 קדמיים)

הייתי רוצה לקבל המלצה איזה כדאי לקנות

התקציב הוא פחות או יותר 600-700 ש"ח

מעדיף כמובן פאנל של פיוניר או חברה ברמה הזאת, ורמקולים שיהיו כמה שיותר איכותיים בתקציב הנ"ל

אם אני לא מחבר מגבר ישמעו טוב? אני לא מחפש משהו מפלצתי, שישמעו נקי וחד,סראונד, באסים מלאים אבל לא מעבר..

פורסם

מורל פולס נחשבת לחברה טובה לרמקולים? אף פעם לא שמעתי עליהם..

לא עדיף רמקולים של פיוניר?

ךאיזה דגם התכוונת?

פורסם

מורל זאת החברה,פולס זה הדגם.

הרמקולים של פיוניר זוועתים ונישמעים גרוע,מורל לעומת זאת נותנים תמורה ענקית למחיר לדעתי ונשמעים מעולה ,רכים ולא צורמים,לא צורחים,בקיצור איך שרמקול אמור להישמע.

פורסם

זה ה-PULSE?

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20

אלה רמקולים שמיועדים לקדימה או אחורה?

אני יודע שהתקציב נמוך..

יעזור אם אני אקנה רק רדיו דיסק או רק רמקולים?

כרגע יש לי את המערכת המובנת שבאה עם האוטו (קורסה 2002)

אם אני אקנה רק רמקולים זה בסדר? ואם כן כמה רמקולים אני צריך לקנות 4 או 2?

פורסם

קודם משקיעים ברמקולים מקדימה,לדעתי אחוריים מיותרים,אלא אם כן חסר לך הקפיות,אבל אתה יושב בקידמת הרכב ולא מאחורה,לכן קודם תיקנה רמקולים קדמיים איכותיים ככל שרק אפשר.

פורסם

אוקיי, ואם אני אקנה אותם ואני אשאיר את הרדיו דיסק הנוכחי שלי, זה יהיה בסדר?

זאת אומרת יהי שיפור משמעותי באיכות הסאונד או שאם אני רוצה שיםור ממשי אני צריך לקנות גם פאנל טוב?

דרך אגב,

כמה אמורה לעלות התקנה למערכת רמקולים כזאת?

פורסם

בישביל שיפור משמעותי אתה צריך לאטום דלתות להרכיב מגבר או שנים סאב גם לא יזיק,מה זה שיפור משמעותי בישבילך?,לנצל את הסט באסים טובים ושמיעה חזקה ואיכותית מגבר וקומפוננט יפתרו את הבעיה

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני לא מחפש משהו ברמה כמו שאני מתאר שיש לרוב האנשים פה בפורום..

מספיק לי שישמעו נקי, בס נחמד וטרבל טוב. שוב, לא לעוף עם האיכות.

אני חוזר לשאות:

אוקיי, ואם אני אקנה אותם ואני אשאיר את הרדיו דיסק הנוכחי שלי, זה יהיה בסדר?

כמה אמורה לעלות התקנה למערכת רמקולים כזאת?
  • תוכן חדש...