Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי טוב לשמוע את שניהם ולהחליט

זה ברור אבל אין לי את האפשרות לכן אני שואל מה יותר נחשב לאיכותי.

הייתי בחנות של רמקולים ומערכות והבחור שם אמר לי שכדאי לי לשים רק 2 רמקולים של 6X9 מאחור

כי יש לי קומפוננט מקדימה (שנשמע בסדר) וה-2 מאחור יספיקו.

אלה טובים?

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=226

אני שואל כי לא תהיה לי אפשרות לשמוע אותם אני קונה דרך האינטרנט ואני סומך על המילה שלך בנושא.

כמה עולה התקנה של זוג רמקולים כאלה?

shay106460 תודה רבה לך על העזרה והסבלנות.

פורסם

חשבתי שאתה מדבר על רמקולים קדמיים.בקומפוננטים אני מעדיף את מורל,אם זה רמקולים אחוריים ואין לך סאב,ה JBL למינהם נותנים באסים טובים יחסית גם ללא מגבר ונשמעים טוב,בכל אופן אם יש אפשרות קודם לקנות קומפוננט זה יהיה עדיף.

פורסם

יש אפשרות לקנות קומפוננט, אבל כמו שאמרתי הייתי בחנות של מערכות והוא שמע את הקומפוננט הנוכחי שלי

שמגיע עם המערכת של הרכב, ואמר ששומעים נחמד וכדאי לי לקנות 2 אחוריים של 6X9 מאשר להחליף את הקומפוננט.

אתה חושב שבכל זאת כדאי לקנות קומפוננט במקום 2 של 6X9?

דרך אגב הקומפוננט יתנו לי באס טוב?

אני סומך כמובן יותר על מה שנאמר לי פה בפורום כי לעיתים קרובות למוכרים יש אינטרס משלהם ועל כך חשוב לי מאוד לשמוע את דעתך הכנה והמוערכת.

לגביי חיווט, אני ממש לא מבין בזה

יש סוג מסויים של כבל שכדאי לי לשים?

פורסם

קצת קשה לענות על השאלות שלך,צריך לשבת איתך מישהו שמבין ברכב ולהמליץ מה כדאי לך באמת להחליף,לגביי חיווט יש כבלים טובים ויש פחות טובים,אתה מדבר על חוטי רמקולים נכון?

יש כמה חברות מומלצות השאלה כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

פורסם

כן אני מדבר על חוטי רמקולים.

אני רוצה חוטים שלא יוריד את הרמה של הרמקולים שאני מתקין אבל לא להגזים זה כולה חוטים..

הבנתי שנהוג להשקיע 10% ממחיר הרמקולים בחיווט, זה נכון?

אני מצטער שאני מפיל את זה עליך אבל אני בדילמה קשה

לא יודע אם לקנות קומפוננט או אחוריים..(!)

כנראה שאני אלך איתך ואקנה קומפוננט, בסופו של דבר אני מאמין שאתה יודע על מה אתה מדבר.

שאלה אחרונה בהחלט להיום

מה עלויות ההתקנה המשוערות הן של 6X9 והן של קומפוננט?

פורסם

אתה עושה סלט שלם!

אני לא קובע שאתה צריך להחליף קומפוננט! זה טעות ולא רצוי שתחשוב ככה.

אתה צריך להחליף את החולייה החלשה,אם יש לך קומפוננטים עם צליל לא טוב מקדימה הייתי מחליף אותך,אם חסר לך הקפיות רמקולים אחוריים ימלאו את החלל הריק ויתנו תחלופה קטנה לסאב במידה ואין.

בנוגע לחוטים-זה לא הולך לפי אחוזים ושום דבר אינו נהוג,יש כאלו שמשקיעים 100 שקל,ויש כאלו שהשקיעו כאן אלפי שקלים בחוטים ,לך על חברה סבירה,אני קניתי אומגה אודיו 2.5 מ"מ שנחשב לחוט טוב שעושה את העבודה,לא יקר יחסית ועדיף על רוב החוטי זבל שמוכרים ב3 שקל למטר בערך.

פורסם

חחח בלי עצבים

עכשיו אתה יותר ברור..

הרבה יותר חסרים הבאס וההקפיות

בכל חנות ניתן למצוא את החוטים של אומגה אודיו?

פורסם

עצבים?

חלילה,הסימני קריאה הם כדי לעורר אותך מהאשלייה של לקנות מה שאומרים לך,תיקנה מה שמתאים לך לפי הצרכים שלך,אני רק מנסה לעזור.

אומגה אודיו לא נמכרים בכל חנות,יש בנוסף עוד כמה חברות נחמדות,אני מרוצה מהאומגה אודיו שלי,תשאל את ישראל מהפורום לגביהם,הוא מוכר כאלו.

פורסם

אני צוחק אחי

אתה לא מנסה לעזור אתה עוזר..

אוקיי, נתת לי כיוון ואת הידע שהייתי צריך

אני מאוד מודה לך על כך !

שיהיה המשך שבוע מצויין

• תוכן חדש...