Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית אוטו ראשון עד 50K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני התחלתי ללמוד נהיגה, ושיעורים ובקרוב מאוד אני כבר אצתרך לקנות אוטו משלי כמו שאתם יודעים.

עכשיו יש לי מספר מכוניות שברצוני לקנות, ואני לא יודע במה לבחור כי בגדול אני יודע כל אחת איך היא מתנהגת וכמה דלק היא שותה וכו', אך אני לא יודע מה הכי יהיה טוב בשבילי מבחינת הוצאות, ונחות וכו'.

המכוניות שאני מניח כאן על השולחן הם : מאזדה MX3, אופל טיגרה 1.6, יונדאי קופה 2.0, או פיג'ו 206 CC קבריולט 2.0 (וכולם יהיו ידנים).

עכשיו השאלות שאני רוצה לשאול עליהם זה מי מהם הכי אמין, מי מהם נותן את הביצועים הכי טובים רק למכוניות שהנחתי כאן, והחשוב מכל איזה מהן הכי נוח לשבת כ 4 אנשים באוטו (הכי נוחה מבחינת הגובה ולהיכנס שהרגלים גם כן יכנסו.)

***(הכי חשוב שאני לא מעונין במכוניות אחרות, אני מעונין רק מהמכוניות שרשמתי פה הצעות אחרות לא מענינות אותי ככה שעדיף שלא תגיבו בכלל אם יש לכם הצעה אחרת על מכונית שונה ממה שרשמתי!.)***

תודה ובברכה לוי.

פורסם
לא הוצאת עדין רישיון ואתה כבר חושב על פיג'ו 206 CC קבריולט 2.0?

כן אני חושב כבר אל קניית מכונית זה עוד מעט, עוד הפעם אם אתה לא בא לעזור פה אז אל תתיף לי פה או תתן לי הערות לא במקום באתי לשאול שאלה אתה רוצה תעזור לא אל תענה בכלל.

לוי.

פורסם
לא קשור בכלל להטיף לא להטיף מה הקשר בינך לבין CC וסמק 2000

יותר טוב שתתמקד במכוניות שמתאימות לך עם 1300 1400 1600 אחרי הכל אתה אפילו לא נהג חדש

קודם כל ה 1.6 CC יש בה יותר תקלות כי אני רוצה ידני ובגלל זה עדיף את ה 2.0 יותר אמינות בנושא.

ואם היית שם לב למכוניות שרשמתי יש 1.6, 1.8 ו2.0.

עדין אתה לא עונה לי על השאולות שרשמתי.

פורסם

תראה אני רשמתי איזה 3-4 פעמים שירשורים אם תראה ובגדול סתם הלכו 3 דפים על כלום בגלל שאנשים מביעים דעתם לגבי מה שאני רושם או אם שיניתי את המחיר שיש לי 80K ל 50 K מתחילים לרשום למה וכו', ומה אני מבקש? רק עזרה בנושא ובמקום זה אתם לא עוזרים לי אז אני רושם מראש מה שאני רוצה שיעזרו לי הבן אדם הזה שכתב לא מתאים לי פיג'ו 206 CC מה רע בדיוק יש לי חבר גדול ממני ב שנה ככה, וזה המכונית הראשונה שלו והוא מאוד מרוצה 2.0 הבן אדם הזה מתחיל לאמר לי שזה לא מתאים ושזה לא ככה ולא ככה .

סבבה אז שיגיד לי מה עדיף מבין המכוניות שרשמתי שכדי לקנות. אני בד"כ לא בא אל אנשים בגישה שלילית , פשוט זה כבר מתחיל להיות באמת מוזר ואפילו עד מעצבן לשמוע את האנשים כל הזמן אומרים מה דעתם פה לגבי מה שאנשים רושמים או משנים את דעתם:arrow:.

זה פרום של עזרה לגבי מכוניות אם הוא לא הולך לענות או לעזור לי, למה הוא בכלל כותב לי פה? עדיף שלא יענה וישמור את מה שהוא רוצה לאמר לעצמו, אם הוא מנסה להגיד את דעתו בנושא מכוניות או משהו אין בעיה כל דבר יתקבל בברכה.

אני ישמח לקבל עזרה וסליחה אם עניתי בכזאת צורה:shock:.

פורסם

ה206 והטיגרה לא בדיוק בעלות מקומות ישיבה מאחור,הספסל אחורי יותר סמלי ומתאים לשקיות עד ילדים קטנים מבחינת מקום.

אני חושב שזה משאיר אותך עם היונדאי והמאזדה.

אני חושב שהיונדאי תהיה עדיפה,היא שווקה ונמכרה עד שנתון גבוהה יותר מהמאזדה.

המחיר של היונדאי אטרקטיבי יותר.

קח בחשבון שהיונדאי איננה רכב ספורט,אך ורק פוזה,היא גם לא ממש חזקה.

פורסם

אל תעלב כן אבל חסר לך קצת הבנת הנקרא

מכל מה שבאתי להגיד זה שלאחד כמוך בלי ניסיון לא הולכים על מכונית שלא מתאימה לך בלי ניסיון מינימלי על הכביש

דרך אגב הסיכוי שתעשה תאונה עם אוטו שלא מתאים לך לפחות עכשיו היא די גדולה

לא הייתי ממליץ על אף אחד מהמכוניות האלה אם כבר עדיף איזה איביזה טובה 1600

פורסם

פותח האשכול צודק. הוא בא לשאול שאלה ובמקום לענות לו אתם אומרים לו "לא מתאים לך , לא בשבילך" . למה? שיהיה לו בכיף.

פורסם

MX3 שווקה בארץ באופן סדיר עד שנת 1994, והאמת היא שקצת מבאס לרכוש רכב ישן יחסית עם תקציב נדיב כמו שלך.

לאור העובדה שכמו שכבר כתבו, ה206CC והטיגרה די צפופות מאחור, אתה נשאר רק עם היונדאי קופה. לא מכונית מבריקה במיוחד, אבל הכי מתאימה לדרישות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל אם נשאל אחרת, אם אני רוצה מכונית טובה אם אמינות טובה ואחלה אוטו אז ללכת על ה 206 CC? כי בגדול זה יותר אוטו בשבילי ולא בשביל אנשים אחרים :).

פורסם

לאנשים כמוך לא מגיע עזרה,בלי להעליב,סורי.

לא רק שאתה רושם דברים לא נכונים על מנועים,אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה עדיין בראש של רכב פוזה נטו,אני לא נגד רכב פוזה להפך אני חושב שרכב זה חלק בלתי ניפרד מההנאה שבחיים,אבל לא בגישה כזאת,אתה לא מוכן להקשיב אז למה אתה בא לכאן לקבל ייעוץ?

פורסם
אבל אם נשאל אחרת, אם אני רוצה מכונית טובה אם אמינות טובה ואחלה אוטו אז ללכת על ה 206 CC? כי בגדול זה יותר אוטו בשבילי ולא בשביל אנשים אחרים :).

תקשיב שמתי לב שאתה נעול על ה-206CC ושום דבר לא ישכנע אותך אחרת,

בגדול הרכב לא רע במנועי 2000 גיר רגיל ואם הרכב עושה לך את זה כמו שאתה מתאר פה אז לך על זה,

כדאי מאוד לשים לב לתיפקודו של הגג המתקפל ברכבים אלו יש איתם קצת בעיות.

SUZUKI JIMNY

פורסם

תודה רבה דיבל על התמיכה ;).

ועוד הפעם שי אני לא יחזור על זה 1000 פעמים אני רק שואל דברים אם אתה לא רוצה לענות בחיאת אל תרשום פה שטויות כי זה לא עוזר, וגם ככה אף אחד לא מתייחס למה שאתה רושם אני שואל ומתיעץ. אין לי פה שום דבר נגדך או נגד אף אחד אחר בפורום אני רק מתייעץ ואם אני מעביר נושא אבל שקשור לשירשור אז זכותי לשאול.

אם אני לא רוצה סיאט איבזה למה שאני יקנה אותו? נגיד אם תרשום שכדי לי לקנות אותה אני יקנה אותה? אני לא סובל את המכונית הזאת, אני בעיקרון רשמתי כמה אופציות של מכוניות אמרו לי פה לא כדי את האופל בגלל כמה סיבות ואני מבין אותם, וגם את המאזדה בגלל השנתון שלה וכו'.

אבל נתנו כאן כמה אנשים את התשובות שחפשתי וזה מה שחשוב לי, ולא אנשים כמו שאתה ועוד כמה שרשמו כאן בדיוק מה שאתה רשמת, כי במילה אני לא יקח את זה לצומת לבי כי אין טעם במה שאתה אומר.

אם רשמתי שתי שאלות שונות לגבי מקום מאחורה הכי נוח איזה מכונית הכי עדיפה, או בלי קשר למקום, איזה מכונית הכי עדיפה אז זה לא קשור לאותו נושא.

תודה רבה לכל מי שעזר :)

• תוכן חדש...