Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שרציתי לשפר את הרכב שלי וראיתי שסכום השיפר קרוב100,000 חשבתי לרכוש רכב יום יומי חזק. הייתי בדרך לרכוש אאוטלנדר טורבו

אבל בסוף העיסקה לא התקימה.

עכשיו הגעתי למסקנה לרכישת אוקטביה RS. אחרי שראיתי אותה ביום שישי במפגש ממש נדלקתי.

אני רומה חו"ד על הרכב:נוחות, אמינות, כוח ועוד.אני יודע שיש שני חברי פורום שיש להם סקודה אז תגיבו.

נ.ב

הדגם המדובר 2.0 200 כ"ס ידנית

פורסם

לטעמי אחת מהעסקאות הטובות בתחום ההוט-האצ'ים, גם מתוך קבוצת VAG (מחבורת ה-2.0 ל' טורבו). היא אמנם לא נראית משהו, אבל מציעה רמת איכות חיים גבוהה, כולל נוחות נסיעה מפתיעה מאוד לטובה (עדיפה על פני הואגיות האחרות, במיוחד על פני גרסאות הספורט של הלאון, אבל גם ביחס לגולף GTI) ולא פחות ביצועים. יותר מזה - המתלים מצליחים לתת גם יציבות טובה בנוסף לנוחות, כך שהתנהגות הכביש לא נפגעת (והיא אפילו עדיפה בחלק מהמצבים - לא פעם צריך מעט רכות בנסיעה ספורטיבית על הכביש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב מציג אמינות דומה לשאר הקבוצה - GOLF GTI למשל.

100K לרכב משנת 07 הוא נמוך, האקזמפלר הרלוונטי הינו יחיד בלוחות המכירה ומוכר טוען שנמכר משום שהבעלים בחו"ל וכו.

אז או שמדובר במציאה או שמדבואר במריחה.

הרכב מפורסם כבר די הרבה זמן בלוחות- הייתי בודק זאת עם זכוכית מגדלת.

בקשר לרכב בכלל- אני אישית מאוד מרוצה, מאובזר, מפנק, יש לו פוזה מאוד מיוחדת (אני חובב סליפריות), הוצעות אחזקה הגיוניות מאוד (לעומת האימפרזה שהיתה קודם), שיפורים בזול ויחודיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בשבת אחרונה יצא לי לנהוג מעל ל100ק"מ על אחת משופרת מאוד במנוע, ועם מערכת מתלים משודרגת גם כן.

רכב מעולה פשוט מעולה,מנוע חזק וזמין בטרוף,עד שהרגשתי שפשוט הטורבו קטן מידי למנוע הזה.

אחיזה ברמה מעולה גם כן,מאובזרת בכול טוב.

ממש קשה למצוא דברים לא טובים עליה!

ועם אתה אוהב שיפורים,אין בעיה להגיע להספקים של 400+ בקלות במנוע הזה.

פורסם

הרכב באמת זאב בעור של כבש, בהנחה שכבש זה מה שאתה מחפש (כי את הזאב לא כולם יראו, אבל או-הו איזה זאב זה, אני כמעט רכשתי כזו מאוויס). שים לב שהרכב פחות נוח (כסאות פחות טובים) ופחות מפואר ומאובזר מנניח גולף GTI או לאון מקבילה. הוא גם קיבל כוכב אחד פחות במבחני הריסוק אם זה משנה לך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא עיצוב הפנים והכסאות בפרט איכותיים יותר ונוחים יותר מלאון FR ואפילו מהכסאות של הGTI.

הריפודים הם שילוב של עור ואלקנטרה בשני צבעים.

נוחות הנסיעה בהחלט פחות טובה מהלאון המקבילה אך בכך אשמים הצמיגים: 18'' עם חתך 40.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כנהג בלאון וכנוסע מהצד (יותר מידי פעמים)באוקטביה, האוקטביה היא החבילה המושלמת, אני אישית מאוד אוהב את העיצוב השרירי שלה ובפנים היא באמת מאובזרת מכל טוב, ובר אני חייב להגיד שהכיסאות סבבה לגמרה.

יוצא לי להשוות אותה הרבה ללאון שלי והמסקנה היא אחת, היא אגרסיבית יותר, חזקה יותר(אומנם במעט) וספורטיבית היא פשוט טובה יותר.

לגבי נוחות הנסיעה, אני אישית לא מרגיש בבעיה כלשהי ויחסית לגודל הג'נטים והחתך הנמוך היא מאוד מאוד נוחה.

בקיצר, אם דלק הוא לא הבעיה, שא ברכה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני מניח שאתם משווים זאת ללאון 1.8T המשפחתית, ולא ל- FR או CUPRA?

על כל פנים, בהשוואה בין האוקטביה RS מהדור שלכם, ל- GTI המקבילה, דעתי נשארת בעינה לגבי המושבים והאבזור/LOOK, אבל זו רק דעתי... (ושוב, הרכב טוב מאוד, אלא שלי היו הסתייגויות)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי מאלה שזילזלו באוקטביה RS, אחרי שעשיתי "סיבוב" יש לי רק דברים טובים להגיד.

שילוב מעולה של מחיר התנהגות (מפתיעה לטובה) ונוחות נסיעה.

פורסם
אני מניח שאתם משווים זאת ללאון 1.8T המשפחתית, ולא ל- FR או CUPRA?

על כל פנים, בהשוואה בין האוקטביה RS מהדור שלכם, ל- GTI המקבילה, דעתי נשארת בעינה לגבי המושבים והאבזור/LOOK, אבל זו רק דעתי... (ושוב, הרכב טוב מאוד, אלא שלי היו הסתייגויות)

ההשוואה היא דווקא לא ללאון של אבא שלי ,ה1.8T אם כי יש לציין שדיי בקלות ניתן לייצר ממנה מכונית חזקה יותר וספורטיבית יותר בכלל- אבל זה כבר לא קשור.

ההשוואה שאני התייחסתי אליה היא דווקא ללאון שלי SPORTUP 2007 החולקת את אותו מנוע בדיוק עם הRS וכמעט זהה בכוחה 185 כ"ס מול 200 כ"ס,.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אכן האוקטביה 1.8 מדליקה, אבל אין להשוות אותה כלל לגרסת הVRS שהיא קיצונית הרבה יותר ופונה לכיוון אחר אליו רוצה להגיע פותח השרשור.

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...