Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מסך 8 אינץ' עם TOUCH והוא עובד נורמלי רק ברזולוציה 480*640 בוינדוס.האם יש תוכנת ממשק שיודעת לעבוד ברזולוציה של 480*640?בכל רזולוציה אחרת המסך נותן תמונה לא תקינה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאם תוכנה כמו POWERSTRIP תוכל בוודאי לסדר את עניין הרזולוציה. דווקא הרזולוציה הזו היא ברירת המחדל בתוכנות הייעודיות לרכב (כמו RR ו CF).

...CASKA for life

פורסם

תודה רבה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שאלה נוספת.האם כרטיס של SOUND BLASTER עם הצ'יפ EMU10K1-JFF יתמך ע"י התוכנה KX?

fiat x1/9

פורסם

ברמה עקרונית כן

אבל יש כרטיסים ספציפיים עם בעיות ספציפיות

איזה כרטיס זה?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

זה כבר לא משנה כי התגלה שהכרטיס לא תקין.נשיג אחד אחר.

fiat x1/9

פורסם

מבקש את חוות דעתכם על ספקי הכח הראשונים בעמוד.האם יש סיבה לשלם כפול על משהו כמו הM4 כשיש את אלה במקום?

והלינק

http://www.short-circuit.com/categories/dcdc.html

fiat x1/9

פורסם

באתר של KX יש רשימה מדוייקת של כרטיסי הקול שנתמכים, נתמכים חלקית, לא נתמכים בכלל

הרזולוציה הזו מבחינת RR לפחות לא בעייתית בכלל כמו שכבר אמרו.

לגבי הספקי כוח - אני למשל קניתי M2 שמוציא 150 וואט ולא 160 וואט

אני לא חוויתי בעיות מסויימות חוץ מדבר אחד והוא שהצורב החיצוני שלי עובד טוב רק כאשר הוא מחובר ישירות ללוח ולא דרך כבל מאריך - אפילו 1.8 מטר כבד עליו

זה לא קריטי מבחינתי אבל בשביל לפתור את זה אני אאלץ לתת לו 5V מיוצבים ממקור מתח נוסף - זו סתם דוגמא.

דברים נוספים לשיקול בספק כוח - משהו שהתגלה לי אתמול במפגש ע"י אופיר זה שלM4 יש יכולת לשלוט בתזמון משתנה לא רק על הדלקה וכיבוי\הייברנט של המחשב אלא גם על השהייה לרימוט שמפעיל את המגברים (במידה ואתה בוחר לשלוט בהם דרך הספק כוח - מה שאני כרגע לא רוצה לעשות).

ועוד משהו לגבי ספק כוח - תבדוק טוב טוב אם אתה קונה מארז חיצוני לפרוייקט שלך - אם אפשר להכניס בו ספק גדול יותר מהM2 כי למשל - מארזים של MOREX כמו שאני ואלי I קנינו - לא יכולים להכיל בתוכם M4 - כי הוא גדול מידי...

אבל אני מראש בניתי על הM2.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.הCARPC שלי הולך להיות הכי זול שאני יכול לבנות (מחשב P4 שכבר שוכב בבית,מסך שעלה 200 ש"ח) אבל כמו שנאמר "יש דברים שלא חוסכים".אני לא רוצה להתחיל לחשב וואטים אז אני אזמין את הM4.יש המלצה מאיפה להזמין או פשוט לקנות מאיביי?

fiat x1/9

פורסם

הבעיה שאם המחשב נתקע עם איזה צליל עצבני

והמגברים ממותגים דרך ה-M4,

אתה בבעיה,

תסגור את הסוויץ' - המחשב לא יכבה הוא תקוע

אתה צריך לרסט אותו או משהו, אצלי יש כפתור הפעלה למחשב כולו ולמגברים יחד

בצורה כזאת אני יכול להפיל את המגברים בלחיצה אחת ולחסוך נזק מיותר לרמקולים

פורסם

חיקוי טוב ככל הנראה, זה אותו הצ'יפ סט של גלובאל סאט - אני קניתי את שלי מusb.brando.com

אמנם - השתמשתי בו כמה פעמים כבר וברוב הפעמים יש קליטה כמה שניות אחר שהמקלט נדלק אבל פעם אחת הוא ממש לא הצליח להנעל עד שדוממתי מנוע והפעלתי מחדש - אני לא יודע אם מדווחים על מקרים שכאלו עם המקור.

אם אתה יכול לקנות את המקורי תקנה את המקורי - זה הבדל של עוד כמה דולרים - אני מתוך יצר הרפתקנות החלטתי לנסות את החיקוי.

אני מרוצה ממונו סה"כ לפי איך שהדברים נראים מתוך שלושה ימי ניסיון :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...