Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל פחות 20 שקל שווה לך לחפש הרפתקאות?

bu-353 רגיל מאיביי עולה 45 דולר כולל משלוח..

בקשר לספק -

מה שראית בזול לא מתאים לרכב ומצויין שם גם את זה

מה שמתאים לרכב עולה בערך אותו הדבר כמו m2

אם המערכת שלך לא צורכת יותר מדי אז m2 יספיק לך

דרך אגב m2/m4 הם מהספקים הזולים והנחותים יחסית

יש יותר יקרים ואמינים..

גורל -

גם אם המחשב תקוע עם צליל ( מה שלא קרה לי עדיין גם לא במחשב בבית ב22 שנים שאני חי.. )

אם הm4 עובד על p1 הוא יעשה קיל תוך דקה להכל גם אם תקוע וגם אם לא..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שיש אצלי ונראה שהוא בסדר גמור - זה מוצר פשוט יחסית, הצ'יפ של המקלט הוא אותו הצ'יפ בדיוק בו משתמשים בBU353 מעבר לזה בסה"כ מדובר במתאם RS232 לUSB

מה שהכי הפתיע אותי זה כשבאתי להתקין את המקלט GPS על הלפטופים שלי בתקופה שעשיתי מודלים טכניים גם בעזרת הנוטבוק שלי וגם בעזרת הלפטופ שלי - שאת שניהם אני צריך לעבודה (הלפטופ הגדול יותר הוא כלי עבודה נטו אבל יש לי עליו גם RTA וגם ניהול של הביט1 וכו' וכו' - וכך גם על הנוטבוק)

וגיליתי להפתעתי שלא הייתי צריך להתקין שום דרייברים כי הדרייברים שלי של המתאם USB לRS232 (חיבור סריאלי 9 פינים - מוכר גם כשקע COM) זה בדיוק אותו הדרייבר (ומאותו היצרן ואותו בית תוכנה גם) של המקלט GPS...

הסיבות שאני בסוף החלטתי לקנות מבראנדו הן:

1. לא היה לי מספיק נסיון ברכישה ממוכרנים באיביי וחששתי - היום אני מרגיש הרבה יותר בטוח לקנות מאיביי - אבל אז הסיפור היה שונה.

2. האתר של בראנדו נראה מרשים ונראה שזו הנישה שלהם - פתרונות USB ולכן העדפתי לקנות מהם.

3. יצר הרפתקנות נטו.

וזה בסדר - המקלט עובד היטב.

אפרופו - אופיר - לי קרה כמה פעמים בעבר הרחוק גם עם 98 וגם עם XP שהמחשב נתקע וביחד איתו כרטיס הקול נכנס ללופ של שני הסמפלים האחרונים שהוא ניגן וזה מחריד כשזה קורה - לא הייתי רוצה להתמודד עם מקרה כזה על הכביש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בשביל פחות 20 שקל שווה לך לחפש הרפתקאות?

bu-353 רגיל מאיביי עולה 45 דולר כולל משלוח..

בקשר לספק -

מה שראית בזול לא מתאים לרכב ומצויין שם גם את זה

מה שמתאים לרכב עולה בערך אותו הדבר כמו m2

אם המערכת שלך לא צורכת יותר מדי אז m2 יספיק לך

דרך אגב m2/m4 הם מהספקים הזולים והנחותים יחסית

יש יותר יקרים ואמינים..

גורל -

גם אם המחשב תקוע עם צליל ( מה שלא קרה לי עדיין גם לא במחשב בבית ב22 שנים שאני חי.. )

אם הm4 עובד על p1 הוא יעשה קיל תוך דקה להכל גם אם תקוע וגם אם לא..

תזיז סטיק של RAM בזמן שיש מוזיקה

ותמצא את עצמך עם מחשב תקוע עם מוזיקה

לא קרה בבית כי בבית אין זעזועים :D

דקה זה טונות של זמן למחשב תקוע בוולייום מירבי

פורסם

+1 לגורל במקרה הזה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש איזה שהוא EXPORT להגדרות של התוכנה RR כך שלמעשה יהיה ניתן להעביר אותן ממחשב למחשב?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

rr.ini

אבל אין ממש צורך

להגדיר אותו לוקח 2 דקות בלחץ..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

שמתי לב שאני הולך לאיבוד ומתחיל להתפזר עם כל הפרוייקט הזה.הכי דחוף לי זה להזמין את הספק כח.החלטתי סופית שאני מזמין את הM4.ראיתי כמעט בכל אתרי האינטרנט שהמחיר שלו הוא 90 דולר ומשלוח עוד איזה 15 דולר.ניתן למצוא זול יותר?אם כן ואם לא אנא אמרו לי כדי שאוכל להתקדם עם הפרוייקט. תודה.

fiat x1/9

פורסם

זה המחיר שלו אתה יכול להזמין

פורסם

תודה רבה.הוזמן.

fiat x1/9

פורסם

מישהו יודע לומר לי מה הBaud-Rate של IGO8?או כל תוכנת GPS אחרת בה אתם משתמשים.

fiat x1/9

פורסם

אם אני לא טועה זה תלוי במקלט ובמקלט GPS שלי שהוא חיקוי של גלובאלסט BU353

מדובר בבאוד רייט של 4800 עד כמה שזכור לי או משהו מאוד קרוב לזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, אתה לא טועה. לכל מקלט GPS ישנו BAUD RATE משלו.

לגבי המקלט הסיני, מסתבר שגם אצלי מדובר בחיקוי. בחודשים הראשונים עבד ללא דופי, כעת מזה כחודש ישנם מקרים רבים בהם לוקח לו המון זמן לקבל פיקס. המון זמן = 5-7 דקות ולעיתים יותר. מציע להשקיע ולרכוש את המקורי או מכשיר דומה של חברות אחרות כגון ROYALTEK.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

מאיזה סכום החלק שאני מזמין מגיע למכס ולא מגיע לדואר?או שזה לא תלוי בסכום אלא בחלק עצמו?

fiat x1/9

• תוכן חדש...