Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית מנורות philips diamond vision h4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם דימואנד וויזן מיובאות לארץ, אז?

הרבה דברים מיובאים לארץ כאשר אין להם תקינה...

אתה רשמת: "דאימונד לא נמכרות בארץ וזה מסיבה מסויימת. הנורות לא קיבלו תקינה. לכן, אם מנורות אלה מותקנות ברכב, הרכב לא אמור לעבור טסט. אם הבודק לא ישים לב או לא ישאל, אז שום דבר לא קרה. אם תמצא כאלה עם התקן CE עליהן, אז תחזיק עדות כלשהי לזה כדי להראות לשוטר או לבוחן הרכב שיעצור אותך או לבודק בטסט."

השאלה שלי , אתה מחזיק בעדות כלשהי בכדי להראות לשוטר/בוחן את חוקיותם?

הרי קבלה של קניתם בישראל מבחינת שוטר/בוחן לא מהווה אישור.

אני לא מנסה להצדיק את חוקיות של הדימונד וויזן...אלא סתם רוצה לדעת אם חברת לדיקו

דאגה לאישורים שכאלו ללקוחות שקונים נורות osram night breaker.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני בהחלט מסכים עם מה שאתה אומר.

לא בדקתי את האישורים של היבואן וכל המסביב כי לא הייתה לי סיבה. ולא קניתי את הנורות בארץ.

לפי החוק הנורות אמורות להיות בגוון לבן, אז עם זה אין בעיה. כמו כן, על הנורה עצמה וגם על האריזה יש תקן של ECE שלפי מיטב הבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, נחשב גם בארץ.

אני מכיר די הרבה אנשים בארץ עם נורות כאלה, גם במכוניות וגם באופנועים, ולא שמעתי לו על מקרה אחד שמישהו היה צריך להציג משהו בקשר לנורות האלה. מה שרשמתי לגבי המסמכים היה יותר לסגור פינה מאשר משהו פרקטי שיבוא לידי שימוש.

לגבי הפיליפס, כן שמעתי סיפורים על התעלקויות של שוטרים לגוון ה"קסנוני" של הנורות.

אגב, אם אתה אומר שהדאימונד וויז'ן מיובאות לארץ, אשמח לשמוע על ידי מי ואיפה ניתן להשיג, כי לפי מיטב ידעתי אין יבואן לנורות אלה.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

התקן שאני יודע שצריך לנורות זה E-MARK. לא מכיר את תקן ECE.

בסופו של יום שוטר/בוחן תנועה שעוצר בעל נורות כאלו מחפש את ספקי הכוח של הקסנון, כאשר הוא לא מוצא

אין לו כל סיבה להוריד אותך מהכביש ו/או לתת לך דו"ח.

אישית אני מחפש בספרות את החוק הרשום על נורות לרכב והגדרתן אך מפעם לפעם אני מוצא עצמי עם 0 תוצאות חיוביות.

התכוונתי לייבוא לצורך מסחר ולא לשיווק לחנויות, ז"א לצורכי מכירה עצמיים.

בה.פ אומר לך בדיוק היכן ניתן להשיג אותן.

נ.ב

היבואן של אושרם זה ניסקו ולא לדיקו.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
לא יצא לי ואולי אתה יכול לעלות לי תמונות של המנורות,שאתה מדבר עליהם ואתה מסכים איתי שהדיימונד ויז'ן יותר אכותיות.

את זה אני יכול לארגן לך

בלבן , 6000 וואט של פיליפס בצבע לבן

ושוב אל תלך על כחול , כי יעצור אותך שוטר כל שני וחמישי

Philips Xenon-HID  H4.jpg

• תוכן חדש...