Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית מנורות philips diamond vision h4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אני מתבלבט לקנות בין הנורות philips blue vision לבין,philips diamond vision

והאם הדימונד ויז'ן חוקיות הblue vision חוקיות אבל אני רוצה ,לדעת אם הדימונד ויזי'ן חוקיות ומה יותר טוב?

תודה לעוזרים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנתי אתה פותח שרשור נוסף בזמן שפתחת לא מזמן על אותו נושא?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=308608

ובשרשור הקודם פתחתי על מה שקרה לי המנורות, שלי וזה התגלגל למנורות אחרות ועכשיו אני מעוניין לקנות חדשות,אז

רציתי לדעת מי בניהם טוב לא הבנתי מה העיה.

פורסם

יכולת להמשיך באותו שירשור לא צריך לפתוח חדש.:| בכול אופן,תלך על דימונד ויזון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
יכולת להמשיך באותו שירשור לא צריך לפתוח חדש.:| בכול אופן,תלך על דימונד ויזון.

סליחה אם עשיתי טעות.

ורציתי לדעת אולי אם אתה יודע אם הדימונד וזי'ן חוקיות?

ואם הם מאירים רגיל רק בלבן?

תודה.

פורסם

אני לא מבין למה אתה, פותח השירשור השני במספרו, מסתבך כל כך.

תכנס לאתר של פילופס ותראה שם את כל הפרטים והמידע על הדאימונד ועל הבלו ויז'ן.

דאימונד לא נמכרות בארץ וזה מסיבה מסויימת. הנורות לא קיבלו תקינה. לכן, אם מנורות אלה מותקנות ברכב, הרכב לא אמור לעבור טסט. אם הבודק לא ישים לב או לא ישאל, אז שום דבר לא קרה. אם תמצא כאלה עם התקן CE עליהן, אז תחזיק עדות כלשהי לזה כדי להראות לשוטר או לבוחן הרכב שיעצור אותך או לבודק בטסט.

הנורה אמורה לתת אותו גוון אור לכל רכב. צבע ועכירות הפנסים ברכבים, כמו פרמטרים אחרים, יכולים להשפיע על הגוון. אבל שוב, בסופו של דבר הגוון אמור להיות זהה בכל רכב אם מדובר באותה נורה.

עלות הנורות בחו"ל עוברת את ה50$ כולל משלוח, דבר שיגרור מכס ושאר הירקות, לכן אני העדפתי בעצמי וגם ממליץ לאחרים לקנות נורות של OSRAM שהן לא פחות טובות אבל יותר זולות. כמו כן, נותנות את מלוא כמות האור בניגוד לפיליפסים הכחולים (אור לבן מכיל את כל הצבעים ואור שעבר מסנן איבד מהעוצמה במסנן).

אם אתה מחפש נורות בקטע של "שופוני" אז תקנה נורות כחולות ב50 שקל וזהו.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

דאימונד לא נמכרות בארץ וזה מסיבה מסויימת. הנורות לא קיבלו תקינה. לכן, אם מנורות אלה מותקנות ברכב, הרכב לא אמור לעבור טסט. אם הבודק לא ישים לב או לא ישאל, אז שום דבר לא קרה. אם תמצא כאלה עם התקן CE עליהן, אז תחזיק עדות כלשהי לזה כדי להראות לשוטר או לבוחן הרכב שיעצור אותך או לבודק בטסט.

הנורה אמורה לתת אותו גוון אור לכל רכב. צבע ועכירות הפנסים ברכבים, כמו פרמטרים אחרים, יכולים להשפיע על הגוון. אבל שוב, בסופו של דבר הגוון אמור להיות זהה בכל רכב אם מדובר באותה נורה.

עלות הנורות בחו"ל עוברת את ה50$ כולל משלוח, דבר שיגרור מכס ושאר הירקות, לכן אני העדפתי בעצמי וגם ממליץ לאחרים לקנות נורות של OSRAM שהן לא פחות טובות אבל יותר זולות. כמו כן, נותנות את מלוא כמות האור בניגוד לפיליפסים הכחולים (אור לבן מכיל את כל הצבעים ואור שעבר מסנן איבד מהעוצמה במסנן).

היום קניתי את הנורות הכחולות ב50 שקל,תאמת יצא לי 40 שקל זוג,תאמת הם עושות גוון כחול מאוד יפה,אך אני מאוד מאוכזב מהחוזק של הנורות ועדיף כבר לחזור להלוגן הלבן הפשוט.

עם למישהו יש עצה איזה נורות לקנות מסוג H4 שמאיר טוב ויהיה גווןן כחול יפה,אני מעוניין לשמוע...

פורסם
מאיפה אפשר להשיג את הנורות האלו באזור אשדוד ? או שרק לקנות אותם מ-EBAY ?

אחי את המנורות האלה אי אפשר להשיג מכיוון שאומרים שאין להם תקן,ואני חושב שזה טפשי מאוד ואחי אפשר רק מEBAY ושם זה גם זולל... מנורה איכותית וטובה.

פורסם

אחי אני פתחתי פה כי זה לא קשור שיש מידע באתר של פיליפס, אני רוצה מידע מאנשים שיש להם את זה תאחלס,בשטח

אנשים מעלים תמונות של זה וזה יפה ואומר לך אם כדי, לקנות או לא,ואתה טועה בגדול למנורות של ה osram,הם באמת נותנים את הגוון אבל חולשה חזקה במנורה לא כמו מנורות של פיליפס מנורות על רמה.

פורסם

אני מבין שלא יצא לך לראות נורה טובה של OSRAM (נורה טובה זה לא מה שמוכרים באטו דיפו).

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה עם הפיליפס כי אתה נראה די נעול על הנורה.

תתקין ותעלה תמונות :-D

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...