Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. לא כזה הרבה אילה אם אתה קונה באמת גאנט מקצועי ויקר מחומר מיוחד ולא סתם גאנט יפה.

ב. בעליה של שתי מידות לא נראה לי שיש ספק שגאנט 17 ישקול יותר מאחד סגור אפילו 15... זה חתיכת הבדל ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
וד"א מתן בדקת שאפשר לאשר חוקית את המידה הזאת? ( ועזוב כרגע מה החנות שיפורים אומרת ... במשרד התחבורה אפשר? )

אין בעיה עם שום מידה, סוג, צבע וכו'

למרות כל החוקים המוזרים שאתה יכול למצוא...

אבל חברה

לא עניתם על השאלה שלי..

מה המחרי משלוח ומיסוי על הדבר הזה..??

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

עלות משלוח תלויה במשקל, בחברה המובילה ובדחיפות, כך שתשובה טובה לא תקבל. לא ירד מ-$100 לדעתי. אם אתה מוכן לחכות הרבה זמן (כחודש) אז יש אופציה של הובלה ימית, שהיא יותר זולה.

בנוסף יש עלות ביטוח להובלה (אני משוכנע שתרצה לבטח), שאני מעריך בקצת פחות מ-$100 לחבילה של $1000.

מסים על חלקי חילוף לרכב הם 39% לפריטים שמיוצרים ומיובאים ממדינות שיש איתן הסכם סחר (ארה"ב, איחוד אירופי). זה כולל את המע"מ. לא נראה לי שתצליח 'להחליק' את זה במכס בלי שישימו לב ...

סה"כ כמו שאתה כנראה מבין, זה לא מאוד משתלם אלא אם עושים הובלות גדולות ומקבלים מחירים זולים בקניה, שזה מה שעושים יבואנים, ובגלל זה בעצם יש להם פרנסה. אם כל אחד היה יכול לייבא / לייצא בכדאיות, לא היה להם ביזנס.

הנה קישור שממחיש את הסיפור:

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=776885

גדול ! rofl.gif החלק של החלפת גלגלים זה החלק הכי יבש ומשעמם של ה'פרוייקט' הזה !

תגלגלו למטה ... לקטע עם המשור ... מומלץ לכל לחוצי ה'שיפורים' ! ויש קבלות בביצועים !

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
עלות משלוח תלויה במשקל, בחברה המובילה ובדחיפות, כך שתשובה טובה לא תקבל. לא ירד מ-$100 לדעתי. אם אתה מוכן לחכות הרבה זמן (כחודש) אז יש אופציה של הובלה ימית, שהיא יותר זולה.

בנוסף יש עלות ביטוח להובלה (אני משוכנע שתרצה לבטח), שאני מעריך בקצת פחות מ-$100 לחבילה של $1000.

מסים על חלקי חילוף לרכב הם 39% לפריטים שמיוצרים ומיובאים ממדינות שיש איתן הסכם סחר (ארה"ב, איחוד אירופי). זה כולל את המע"מ. לא נראה לי שתצליח 'להחליק' את זה במכס בלי שישימו לב ...

סה"כ כמו שאתה כנראה מבין, זה לא מאוד משתלם אלא אם עושים הובלות גדולות ומקבלים מחירים זולים בקניה, שזה מה שעושים יבואנים, ובגלל זה בעצם יש להם פרנסה. אם כל אחד היה יכול לייבא / לייצא בכדאיות, לא היה להם ביזנס.

הנה קישור שממחיש את הסיפור:

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=776885

גדול ! rofl.gif החלק של החלפת גלגלים זה החלק הכי יבש ומשעמם של ה'פרוייקט' הזה !

תגלגלו למטה ... לקטע עם המשור ... מומלץ לכל לחוצי ה'שיפורים' ! ויש קבלות בביצועים !

חשבתי למצוא באי ביי

משהו יד שניה

ואם אתה אומר שאלה המחירים אז אני יכול למצוא משהו עד 700 דולר

ות'שמע ב700 דולר אפשר למצוא שם דברים יפים..

והחישוב הקל והטיפשי שכל ישראלי עושה

700 דולר שם שווה כפול פה... :lol::lol::lol:

אשמח לשמוע דעות בעיניין

מתן

פורסם

קנית משהו יפה ב-$720. הבאת אותו לארץ. שילמת 39% מס, שהביא אותך ל-$1000. שילמת עוד $100 למשלוח ועוד $100 לביטוח. סה"כ $1200, או 166% מהעלות המקורית.

לדעתי יש סיכוי טוב שב-$1200 היית מוצא משהו דומה בארץ, וחוסך את ההתקשקשות עם המכס, חברת המשלוח, שיחות לחו"ל, עלויות גבוהות במקרה של חס וחלילה בעיות במוצר וכו'. ייבוא אישי בד"כ משתלם אם את מה שאתה רוצה פשוט אין בארץ, ורק במקרים נדירים או בהזמנות כמות הוא מוזיל מחירים.

אם מכל זה הגעת למסקנה שאתה רוצה לייבא, תפדל. זה יוסיף לך די הרבה ידע ונסיון בפרוצדורה, שיכול להיות שיעזרו לך במקרים אחרים בעתיד.

חג שמח !

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

הגלגלים שלי באסטרה(14) שוקלים 17 קילו...

אז תחשוב כמה ישקלו 17" ועוד 4 כאלה!

אני ראיתי מגנזיום 17" למכירה בארה"ב הוא עולה איזה 700-800 דולר בלי הצמיגים..

אם תרצה להביא אותו לארץ זה יעלה לך עוד 700 דולר....

פורסם
קנית משהו יפה ב-$720. הבאת אותו לארץ. שילמת 39% מס, שהביא אותך ל-$1000. שילמת עוד $100 למשלוח ועוד $100 לביטוח. סה"כ $1200, או 166% מהעלות המקורית.

לדעתי יש סיכוי טוב שב-$1200 היית מוצא משהו דומה בארץ, וחוסך את ההתקשקשות עם המכס, חברת המשלוח, שיחות לחו"ל, עלויות גבוהות במקרה של חס וחלילה בעיות במוצר וכו'. ייבוא אישי בד"כ משתלם אם את מה שאתה רוצה פשוט אין בארץ, ורק במקרים נדירים או בהזמנות כמות הוא מוזיל מחירים.

אם מכל זה הגעת למסקנה שאתה רוצה לייבא, תפדל. זה יוסיף לך די הרבה ידע ונסיון בפרוצדורה, שיכול להיות שיעזרו לך במקרים אחרים בעתיד.

חג שמח !

ת'שמעו מה יש בארץ אני לא ממש יודע

או לאיפה אני יכול לפנות כדי לקנות יד שניה

הרי חדש יקר מידי...

דוגמא מאי ביי (ואפילו ג'נט 18)

ועם חישוב של מאה דולר משלוח

ועוד מיסים

זה יוצא פחות מ 800

השאלה שלי אם יש כאלה דברים בארץ שיצאו יותר זול?

או אפילו קצת יותר יקרים

אבל בלי כל הטררם...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2469142711&category=38662

מצטער שאני מתזז

אבל בשביל חברי חסר המזומנים

אני אנסה למצוא את הדבר הכי משתלם...

תודה מראש

פורסם
מממ גאנט קל באזור הזה ישקול לפחות 10 קילו ... ואלמוג , כדי לך לשקול את הגאנטים שלך

10 ק"ג אוליי

אבל לא 100-150 קילו

• תוכן חדש...