Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מבולבל וחייב את עזרתכם.

כרגע אני בתהליכי מכירה של הפרלוד שלי.

הזמנתי כבר סוזוקי אלטו מהחברה, אבל ההזמנה כניראה תבוטל מכיון שלבסוף המסקנה הייתה ברורה, מפרלוד מתקדמים קדימה ולא אחורה.

הכיון מתבהר לאט לאט, היום נסעתי על איביזה טורבו של חבר שנת 2002, הרכב משופר מכל טוב ונוסע חזק מאוד, חזק מידי בשבילי, אין לי צורך בכל הכוח הזה מה גם שלא הרגשתי בטוח בכלל בנסיעה שלה, בנוסף כל הפלסטיקה של הרכב הזה מתפרקת לגמריי, הרגשתי כמו לנסוע ברכב משנות ה90 המוקדמות שעבר התעללות.

בעיקרון אני מחפש רכב שייתן לי את הכוח אבל עם זאת אלגנטיות ומראה שלא ימשוך מבטים מכל כיוון, צריכת דלק שפויה, מחירי ביטוח וטיפולים שפויים.

שאני אומר שפויים אני מתכוון כמו הפרלוד(צריכה ממוצעת 1:10, טיפולים קצת יותר יקרים ממשפחתית רגילה, ביטוח כנ"ל).

הכיוון הוא גולף GTI, אני יודע שיש הרבה שירשורים לגבי הנושא, אבל אשמח לעצה ספציפית למקרה שלי.

מה המחיר ההגיוני לשלם על רכב כזה שנת 2001\2, כמובן רכב שמור בעל ק"מ סביר שילדה נקייה, ומאוד חשוב-סטנדרטי.

האם הרכב לא מוגזם מידי כמו האיביזה?(בהנחה שהוא סטנדרטי והאיביזה ממש משופרת).

הרעיון הוא לעשות החלפה על הפרלוד(אולי להוסיף קצת במקרה שהמחירונים שונים), או למכור ולקנות בצורה המקובלת.

אשמח לתגובות ועצות

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על רכב טוב עם נתונים יפים אתה תשלם לפחות 10K מעל המחירון, על רכב מיושר לחלוטין עם יד לא יותר מ3, ק"מ נמוך מהממוצע ,שלדה נקיה, אחרי קלאץ' וטיימינג שהם הטיפולים היקרים ,במצב מדהים ונתונים יוצאים מהכלל אתה יכול גם לטפס ל15K מעל. (אני מדבר על סטנדרטי).

הרכב ממש לא מוגזם, סולידי מאוד אבל איכותי ומאובזר (גם בכיסאות מעולים של RECARO אם מדובר במודל 2001)

בכל מקרה, תבדוק כל רכב ב40 עיניים כי רוב הרכבים עברו חיים קשים והתעללות, אני מתקשה להאמין שתצליח למצוא בקלות אחת סטנדרטית כי השיפורים לרכב הזה כל כך יעילים ולא יקרים כך שרוב האנשים התפתו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אלטרנטיבה מעניינת לא פחות הינה אלפא 147,יפה,אלגנטית ומהנה.

פחות חזקה מהGTI אבל לא נופלת ואפילו מתעלה עליה מבחינת התנהגות והנאה.

מרגישה טוב גם מבפנים עם חומרים איכותיים ומוצקים.

פורסם

אפשר לשקול גם סיאט לאון.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לאון יש פחות על הכביש והמחירים שדורשים עליהן מעל המחירון (בלי שום הגיון) גבוהים אפילו יותר מאלו שדורשים על הגולף GTI,

כמו כן הרכב פחות איכותי מבפנים.מן הרגשה יותר זולה כזאת.

דרך אגב, מתוך השלישייה שכוללת גם את האאודי1.8T A3, הA3 היחידה שנסחרת במחירון ומטה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם איביזה FR 2005 תיכנס לך לתקציב,לפי דעתי היא תהיה במצב הקוסמטי העדיף בגלל השנתון+הפנים שלה יותר מתקדם ומודרני מGTI.

פורסם
לאון יש פחות על הכביש והמחירים שדורשים עליהן מעל המחירון (בלי שום הגיון) גבוהים אפילו יותר מאלו שדורשים על הגולף GTI,

כמו כן הרכב פחות איכותי מבפנים.מן הרגשה יותר זולה כזאת.

דרך אגב, מתוך השלישייה שכוללת גם את האאודי1.8T A3, הA3 היחידה שנסחרת במחירון ומטה.

מחירון ומטה?

את שלי קניתי כסטנדטית מהחברה במחיר מחירון וגם זה אחרי הפחתות ובטח שלא אמכור במחירון אחרי ההשקעה והתוספות..

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

האחזקה של האודי תיהיה יקרה משמעותית?

איך GTI סטנדרטית בהשוואה לאיביזה טורבו 2002 משופרת(לדעתי בסביבות ה250 כ"ס)

פורסם
איך GTI סטנדרטית בהשוואה לאיביזה טורבו 2002 משופרת(לדעתי בסביבות ה250 כ"ס)

עגלה.

יתרה מכך - GTI מארק 4 סטנדרטית תהיה איטית יותר (בקו ישר) מאיביזה טורבו סטנדרטית.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אל תהיה כ"כ בטוח.

(שלא לדבר על כך שאחרי כעשור על הכביש זה מאוד תלוי ברמת האחזקה והרכב)

פותח השרשור, אם אתה מתחיל להתפזר לכיוון משופרות אתה לא תצא מזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל- אני אישית (כמוך) הייתי מעדיף גולף משנתון נמוך יותר על פני איביזה חדשה יותר, אבל לגבי ביצועים, בהנחה ששתיהן טופלו ותוחזקו כראוי- מנוע זהה, יחסי העברה דומים/זהים, עודף משקל לרעת הגולף. ההגיון אומר שהאיביזה חזקה יותר.

פורסם

האיביזה והגולף בכלל לא באותו פרמטר,קבוצה וכ"ו..

האיביזה בכל מצב תיהיה יותר מהירה מהגולף עקב היותה קלה יותר....

הגולף הרבה יותר יוקרתית ויותר נעימה יותר מפאורת חפש את השנתונים 2001-2002 בהם קיים

הדגם AGU המוצלח מצערת מכנית,בחלק מהדגמים מושבים מאוד נוחים RECARO.

אם אתה מעוניין נטו בכוח ולא מעניין אותך ישיבה,נוחות,ופאר חפש איביזה בלי תאונות שילדה (נדיר)

אם אתה מחפש גם רכב חזק,מפאור יותר,נוח יותר לך על הגולף בלי לחשוב פעמיים

אני מדבר מניסיון אישי.

• תוכן חדש...