Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 160000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב למשפחה בת 4 נפשות אך מי שנוסע עליו הוא אני-(שנה וחצי על הכביש) נוסע רוב הזמן ואמא שלי.

הרכב צריך להיות נוח, לא בזבזן דלק, יפה(אבל זה בדרך כלל עניין של טעם...) ושיהיה גם קצת מהנה לנהיגה...(כמובן שיהיה גם אמין ובטיחותי)

כרגע יש לנו מזדה 6 ישנה (אפילו מאוד) ולכן הנטייה היא להסתכל על המזדה 6 החדשה (אנחנו אוהבים את המזדה אבל אין בעיה עם שינוי)

הדגמים שעד עכשיו ראיתי שנראו הגיוניים הם: מזדה 6, פורד מונדאו, שברולט מאליבו, סקודה סופרב וטויוטה פריוס (אולי גם B4)

אין בעיה עם יד שניה בקילומטרז' נמוך מאוד...

אני אסמך להצעות

תודה,

דניאל.

פורסם

ממליץ לך על הסופרב, יש ב יד2 למכירה את הדגם המפואר, עלה לכביש ביולי 09, ככה שהוא ממש חדש עם ק"מ נמוך.

חדש כזה עולה 185 (על הכביש). הוא מבקש 165, אני בטוח שאפשר להוריד עוד קצת. כדאי לך מאוד לבדוק.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אוונסיס חדשה יכולה להיות שינוי מעניין.

המונדאו מצויינת אבל לא עוברת סעיף של תצרוכת הדלק.

כוון נוסף ל4 נפשות - הונדה סיויק בגימורים גבוהים. נראה לי אחלה אלטרנטיבה.

פורסם
הרכב למשפחה בת 4 נפשות אך מי שנוסע עליו הוא אני-(שנה וחצי על הכביש) נוסע רוב הזמן ואמא שלי.

הרכב צריך להיות נוח, לא בזבזן דלק, יפה(אבל זה בדרך כלל עניין של טעם...) ושיהיה גם קצת מהנה לנהיגה...(כמובן שיהיה גם אמין ובטיחותי)

כרגע יש לנו מזדה 6 ישנה (אפילו מאוד) ולכן הנטייה היא להסתכל על המזדה 6 החדשה (אנחנו אוהבים את המזדה אבל אין בעיה עם שינוי)

הדגמים שעד עכשיו ראיתי שנראו הגיוניים הם: מזדה 6, פורד מונדאו, שברולט מאליבו, סקודה סופרב וטויוטה פריוס (אולי גם B4)

אין בעיה עם יד שניה בקילומטרז' נמוך מאוד...

אני אסמך להצעות

תודה,

דניאל.

בטווח המחירים הזה, לטעמי המונדיאו היא הטובה ביותר כחדשה.

רכב שקט מאוד,מאובזר, נוח, מנוע טוב, מהנה לנהיגה מבעל מרחב פנים גדול מאוד.

אם אפשר להתאמץ קצת (165K) אז גם הסופרב נותנת תמורה מצויינת.

לטעמי, הבחירה צריכה להיות אחת משתיהן.

פורסם

אני במקומך ההיתי הולך על הסופרב , מאוד אוהבים אותו בארץ .

המאליבו גם החלטה נהדרת אך לדעתי תתאים פחות .

פורסם
אני במקומך ההיתי הולך על הסופרב , מאוד אוהבים אותו בארץ .

אתה מתכוון מאוד אוהבים אותו בפורום הזה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי דעתי כדאי מאוד שתבדוק את ה-B4, היא פשוט מדהימה. מרווח פנימי ענק ותא נוסעים איכותי מאוד והתקדמות ענקית מהדגם הקודם.

בהצלחה!

פורסם
אתה מתכוון מאוד אוהבים אותו בפורום הזה ;-)

יתכן שאתה צודק, אבל תשאל מדוע. באופן טבעי מי שמגלה עניין מיוחד במכוניות כותב בפורומים. לגבי הציבור הרחב שקונה מזדה 6, אותו בד"כ לא תמצא כאן.

אגב, גם במבחני דרכים (מן הסתם אינם קשורים לפורום הזה) הסופרב מצטיינת, כמו גם המונדיאו עליה אין לי מילה רעה (למעט צריכת הדלק המוגברת).

פורסם

הפורד מונדאו נראת לי מעולה אבל עקב צריכת הדלק המופרזת שלה נראה לי שנוותר עליה...

גם המליבו לא נראת לי כבר כלכך...

הB4 החדשה דיי מכוערת...

בינתיים ההתלבטות הרצינית שלי היא לגבי מזדה6 לסקודה סופרב...

השאלה שלי היא מה מידת הסחירות של הסופרב?

( אני לא צריך אוטו סחיר מאוד כמו מזדה 6 אבל גם לא אוטו שאני אתקע איתו במקרה שנרצה להחליף...)

פורסם

להיתקע לא תיתקע, אלא מקסימום תקבל פחות בטרייד אין הבא.

הסופרב מפוארת מבפנים (תלוי בדגם, כמובן) ומצויידת במנוע זריז. עם זאת, מבחוץ היא כל הזמן נראית לי כמו רכב מזרח גרמני שמשתדל יותר מידי להיראות אירופאי. מול ה- 6 זה לא ממש חוכמה, משום שהסופרב נוחה יותר וזריזה יותר, וגם ה- 6 לא מלכת יופי.

דווקא מה- B4 התרשמתי לטובה, אבל זה באמת עניין של טעם. לטעמי האוונסיס, למשל, נראית מצויין מבחוץ, אבל קצת כהה/קהה מידי מבפנים.

אגב, המונדאו גם לא מגיבה זריז כמו הסופרב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוקיי אני דיי סגור על הסופרב...

ראיתי שיש עכשיו אירוע מכירות של סקודה, מישהו יודע מה ההנחה על הסופרב?

עוד שאלה שיש לי היא האם כאשר אני קונה במזומן, מה גודל ההנחה שאני אוכל לקבל עבור הסופרב? (ועבור המזדה6)

• תוכן חדש...