Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה vRS החדשה נחשפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב - התמונות הרשמיות שפרסמו עושות לה עוול. יש כמה תמונות מהתערוכה שבהן היא נראית ממש נחמד.

מסכים. גם אני לא התלהבתי מתמונות היצרן, אבל ממבט נוסף היא נראית מצוין.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

DSG או לא, ספורטיבי או לא, קצת מתסכל להכנס לרכב שממוצב הכי גבוה ברמה הספורטיבית, ובכלל, ולראות ידית הילוכים כמו של ה1.6 אלגנס של אמא שלי..

אור.

פורסם
היו דיבורים על תיבה ידנית ומתברר שגם כאן DSG היא האופציה היחידה - וחבל.

אין ספק שהייתי מעדיף ידני, אך איני סולד מ-DSG (פשוט תיבה מדהימה. עושה פלאים לגולף 1.6 הדי עגלתית).

אלי, ב-vRS (והאמת שגם ב"ספורט") הפנים תמיד קודר מאשר הגרסאות האחרות.

ב-VAG, מאז ומעולם קודר היה שווה ערך לספורטיבי.

טוב לדעת ששקודה שינו את גוון תאורת המחוונים/רדיו/מיזוג מהירוק-לבן לתכלת-לבן.

כמו כן, חדי העין ישימו לב ללוח שעונים חדש בעיצובו, בקרת אקלים שונה ור"ד שונה (הלקוח מגולף MK6/יטי/אוקטביה/סופרב).

אוראל- אני מאוד לא מסכים איתך, הפאביה הנ"ל קודרת ופשוטה מבפנים באופו חריג.

הפנים באורטביה VRS אומנם לא מוציא את העיניים אבל עשיר באופן מופגן ביחסית לפאביה הנ"ל:

מסגרת כסופה בקונסולה המרכסית.

ריפודי עור/אלקנטרה ספורטיבים בשני גוונים.

הגה שנראה ספורטיבי ולא בהריון.

ידית הילוכים ידנית בשני גוונים עם שילוב עור ובקיצור:

פנים- קדימה.jpg

פנים אחור.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, זה יותר מבפביה (אין ספק), אך עדיין קודר.

גרסאות ה-Elegance הן הדוגמה הטובה להפך המוחלט מקודר :-)

ולגבי ההגה, ב"ספורט" הנוכחית יש לי הגה זהה לשל הפביה vRS/אוקטביה vRS מתוחה/סופרב V6 - והוא נוח משמעותית לאחיזה מאשר ההגה אצלך (שהוא זהה להגה שהיה לי ב"ספורט" הקודמת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העיצוב החיצוני דיי טוב... היא לא כזאת מאכזבת....

העיצוב הפנימי טעון שיפור...

והנתונים ככה ככה ציפיתי לקצת יותר ואז היא הייתה מושלמת אבל בסדר כמו שאמרתי לא כזאת מאכזבת...בקטנה.

תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה ל נ צ ח :wink:

זמן הוא ההון היחידי שיש לאדם, והדבר היחידי שאדם אינו יכול להרשות לעצמו לאבד..

פורסם

סלחו לי אבל מאז ומתמיד הוט האצ'בק הייתה צריכה להראות קרבית מבחוץ ומבפנים.

איפה הרוח קרב בעיצוב פנים של הפאביה הזו?

אין ספק שהיא מאובזרת מבפנים עם כסאות ספורט , לוח שעונים ופדלים , אבל ממש לא נותנים הרגשה של "אני מוכנה למלחמה"

איביזה קופרה היא דוגמה טובה לעיצוב חיצוני ופנימי קרבי.

פולו גם דוגמה טובה לעיצוב קרבי אך מעודן ויוקרתי יותר.

הפאביה נראית משעממת מאוד לידם חסרה כאן הרגשה לנהג.

פורסם

לעניות דעתי, פנים הרכב נראה "משרדי" משהו ומאוד מעניין.

בניגוד להרבה חבר'ה כאן, אני אהבתי את העיצוב הפנימי שנראה איכותי, מכובד ובוגר ואם איכות הפנים מרגישה מכובדת וטובה כמו בתמונה, אזי פנים הרכב מצויין.

בעניין החיצוניות, הג'אנטים לא מחמיאים לרכב, הצבע קצת מוזר אבל המבנה נראה לא רע בכלל.

האם מתחילה כאן תופעה של העלמה הדרגתית של הגיר הידני (בעידודה של פולקסוואגן)?, אני מקווה שלא.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

ושוב אני שואל, מי קהל היעד של הרכב הזה חוץ ממכורים למותג?

צעירים רוב הזמן יעדיפו את האיביזה.

אנשים שרוצים משהו יותר סולידי ילכו על הפולו.

מה הפאביה מציעה? האם היא זול משמעותית?

emotion of motion

פורסם
ושוב אני שואל, מי קהל היעד של הרכב הזה חוץ ממכורים למותג?

צעירים רוב הזמן יעדיפו את האיביזה.

אנשים שרוצים משהו יותר סולידי ילכו על הפולו.

מה הפאביה מציעה? האם היא זול משמעותית?

את הפולו החדש אני לא מכיר.

אבל בהשוואה לפולו מהדגם האחרון (שנמכר עד לפני ימים ספורים) הפביה פשוט טובה יותר.

הפולו פלסטיקי מאוד,מכוער, מרגיש זול ולא נוח.

האיביזה לא איכותית כמו הפביה והדגם האחרון (לעניות דעתי) נראה ממש רע מבפנים, לרבות משטחי הפלסטיק המעוותים וחסרי הפרופורציות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

בוא נשווה רק את הדורות החדשים אחד לשני. יופי זה עיניין של טעם. לדעתי הפאביה היא המכוערת מבין השלוש, אבל לא העיניין.

האיביזה מעוצבת בצורה ספורטיבית וזה גם מה שהיא מנסה לשדר גם בגרסאות הפשוטות. איביזה קופרה ו FR נראות אגרסיביות וספורטיביות וברור שהפניה היא בעיקר לצעירים.

הפולו מציעה משהו יותר בוגר ומעודן. סוג של ספורט-אלגנט.

הפאביה הזאת נראית כמו מישהי שמנה ומכוערת ששמו עליה טונות איפור כדי שהיא תיראה יותר ספורטיבית. היא נראית מאוד מתאמצת ועליי זה פשוט לא עובד. מבפנים בכלל אסון. חוסר עיצוב מוחלט.

אבל העיצוב זה לא הסיפור פה כי זה עיניין של טעם. קהל היעד הוא זה שלא ברור. למה פאביה ולא פולו?

emotion of motion

פורסם

אלכס, אם נסתמך על העבר - הפביה היא המתנהגת יותר מבין השלוש, לא רק בגרסת vRS (שבזמנו הייתה בכלל מדוזלת).

האיביזה החדשה נראית כמו אבולוציה אירופאית למזדה 2 היפנית.

הפנים שלה מנסה להיות מעוצב וצעיר יותר משל האחיות, אך הוא די מבולגן ופחות איכותי.

הפולו החדשה נראית כמו גולף MK6 שהתכווצה בכביסה (לאו דווקא לטובה וההפך).

הפנים שלה די דומה לשל הגולף ורק החומרים מעט פחות טובים (בהשוואה לגולף, כמובן). בכללי, היא הרבה יותר נעימה מהאיביזה (לטעמי).

הפביה המתוחה מיישרת קו עם האוקטביה המתוחה, הסופרב והיטי. זה הכל.

היא לא מנסה להתחכם (איביזה), לא מנסה להיות נועזת (שוב - איביזה) ולא מנסה להראות כמו האחות הגדולה (פולו).

היא השמרנית מבין האחיות - לטוב ולרע.

הפנים שלה גם הוא שמרני, רבוע, משעמם ואין בו שום חידושים - הכל נגיש, נעים ואיכותי (למעט תא כפפות התחתון. מישהו פישל איתו).

בסופו של הדבר, כל אחד בוחר בגישה שיותר מתאימה לו (מבחינת הרגשה ומחיר).

האיביזה בהחלט מרגישה כקפיצת מדרגה ביחס לקודמת. היא מעט מאכזבת (די נוקשה ועדיין בנויה מעט פחות טוב) ויקרה מידי.

הפולו מעט סתמית בפנים, מאכזבת מבחינת אבזור ויקרה מידי.

אנחנו שלמים עם ההחלטה שלנו.

נכון שהיא אינה טיל בליסטי (למעשה, אף אחת מהן - בגרסאות ה"סטנדרטיות" - אינן טיל בליסטי).

היא זריזה (הכל יחסי), היא נוחה (שוב - יחסי. האיביזה נוקשה יותר משמעותית), היא מגניבה (הגג הלבן עושה את שלו, בעיקר בשילוב עם צבע כהה) והיא נחמדה לנהיגה.

את אמא היא משמשת כדי להגיע מ-A ל-B ביעילות.

אותי היא משמשת לטיולי נהיגה/פאן (עד כמה שניתן...) ולא מאכזבת (למרות שגם לא מבריקה במיוחד).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, דיברתי על הגרסא הספורטיבית של הפאביה, ה vRS, לא לפאביה הרגילה שמציעה יחס עלות/תועלת עדיף על אחיותיה (אם אוהבים את העיצוב).

אני לא מבין למה סקודה צריכים גרסא כזאת.

לא מספיק היו 3 מתמודדות על אותה משבצת, עכשיו גם הכניסו את האודי A1 (שעם איך שהיא נראית, הם יכולים לחלום להתחרות במיני).

emotion of motion

• תוכן חדש...