Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.אבא של חבר שלי מוכר את הפורד פוקוס שלו,ואני שוקל לקנות אותו.

הפורד שלו היה בליסינג,ולפני כשנתיים הוא קנה אותו.נחון לעכשיו האותו עבר 168 אלף שזה דיי הרבה בשביל רכב שנת 2004.

האבא של חבר שלי מבין טוב במכוניות, וטיפל בו ממש ממש טוב,את כל הטיפולים עשה כנידרש ואפילו לפני הזמן.גם כן הוא אמר שמיד אחרי שקנה ת'רכב מליסינג השקיע בו וסידר את כל מה שהיה צריך לסדר.

נסעתי בו לפני כמה זמן ולא ראיתי בעיות כלשהם,נראה שעובד חלק.

המחיר שהוא רוצה על הפורד שלו זה 40K.זה לפני הבדיקה.האם המחיר הוא הוגן?

השאלה שלי,האם שווה לי לקחת את האותו הזה?פורד זה רכב טוב ואמין אבל שאלה כמה זמן הוא עוד יכול להחזיק,אני ממש לא רוצה שהוא יתחיל להתפרק לי ואני אצתרך להוציא עליו המון כסף.איזה ביעות והשלחות אפשר לצפות מרכב במצב כזה?ראיתי בפורום,שהרבה מתלוננים על הגיר של פורדים,יש מצב שגיר יתחיל בקרוב לעשות ביעות?

תודה מראש!

פורסם

תבדוק את המחיר ביחס למחירון, אפילו זה שמופיע ביד 2.

הרכב נסע לא מעט, ויש לקזז במחיר גם את היותו בליסינג.

החימום ברכב לא עובד - ייתכן שרדיאטור החימום הפנימי נותק (נזילה/קלקול אחר) - מצביע (לדעתי) על הזנחה (מה גם שאנו בתקופת החורף).

alfa 156 2.5.

פורסם

כניראה זה באמת רדיאטור,הוא בדיוק אמר לי שיש איזה נזילה שם או משהו, ואז הם פשוט ניתקו אותו.הוא מוריד לי על זה1500 ש״ח.כמה יכול לעלות תיקון של זה?האם חשוב לתקו את החימום,במיוחד שעוד מאט קיץ?

פורסם

תישמע, לא חסר פוקוסים משנתון דומה שלא מליסינג ועם פי 2 פחות ק''מ ומידיים פרטיות,

לכן לא הייתי ממליץ על הפוקוס הנ''ל. לדעתי אתה לא צריך להכנס להרפתקא הזאת.

אם אתה מחליט ללכת עליו תבדוק את המחירון של האוטו ותוריד כמה אלפים על הק''מ וגם על התקלה של החימום, תבדוק אצל איש מקצוע מה הבעיה.

וכמובן לא לוותר על הבדיקה לא משנה של מי האוטו.

פורסם

אני חושב שאם אתה רוצה להמשיך להיות חבר של אותו בחור, כדאי שתחפש רכב אחר. העיסקה הזאת נשמעת לי כמו מתכון די בטוח לצרות וריבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני חושב שאם אתה רוצה להמשיך להיות חבר של אותו בחור, כדאי שתחפש רכב אחר. העיסקה הזאת נשמעת לי כמו מתכון די בטוח לצרות וריבים.

כן גם אני חשבתי על זה כבר.באופן כללי רכב ניראה ממש ממש טוב,חוץ מבעיה של חימום.מנוע עובד חלק אין שום נזילות, שמנים איכותיים האוטו ניראה מטופל ומצוחצח גם מבחוץ וגם מבפנים.התרשמתי מאוד לטובה.אבל אני עדיין שוקל אם כדאי לי או לא.

פורסם

לדעתי עדיף שלא להתעסק עם משפחה / מכרים בענינים של כסף זה סתם גורם לבעיות .

מלא הרכב הנ"ל היה מציאה אז אולי כדאי להסתכן אבל רכב כזה גם בעצימת עניים אתה תמצא.

אל תשכח שאתה כרגע מכיר את האנשים ויודע שהם טיפלו בו טוב ואתה רוצה לקנות למרות הק"מ אבל כשתרצה למכור אף אחד לא יאמין לך שקנית את האוטו מחבר והוא שמור כי הק"מ היום הוא בין הדברים שהכי חשובים בקניית רכב ....

בהצלחה ;-)

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

• תוכן חדש...