Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי LED מקוריים ל AUDI A3 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, רכשתי לאחרונה AUDI A3, קיבלתי אותה מהחברה עם פנסים רגילים ללא כל תוספת מיוחדת. לאחר הרבה חיפושים כוזבים מצאתי ב EBAY פנסים תואמים ל A3 2010, שאפילו תואמי קסנון עם פסי ה LED שכל כך חשקתי בהם , אז ככה הבעיה היא שהמחלקה הטכנית של אאודי טוענת שהפנסים לא יתאימו לרכב מבחינה טכנית ושהמחשב יזרוק הערות שגיאה וכו'.

את הפנסים ניתן לראות בכתובת:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320485955155&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT

רציתי לדעת האם הדבר הגיוני , או שמה זה תירוץ עלוב ולאחר הזמנתם אני אוכל פשוט לחבר את הפנסים בקלי קלות?

אני רוצה לציין שאני לא מעונין לשים קסנון בשלב זה של חיי מפאת חוקיות והרצון להמנע מקנסות מיותרים.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולתרום מנסיונו בענין הרכבת פנסים והשפעת על המחשב ברכב.

תודה מראש

פורסם

הפנסים בקישור שצירפת הם משומשים.

כול שינוי במערכת החשמל ברכבים מודרנים עלול לגרום לצרות והמחלקה הטכנית צודקת.

איזה כייף לי :)

פורסם

הקטע הוא שהם פנסים מקורים שנלקחו מאאודי באותו שנתון ומתאימים בגודל, איזה בעיה בדיוק זה יכול ליצור אם מדובר באותו פנס?

ואם היתה לי אפשרות לקנות את הפנס ישר מאאודי הלוואי ויכולתי כי הייתי עושה את זה ! אבל הם לא מספקים לי אפשרות כזאת.

פורסם

לדעתי לא צריכה להיות בעיה כי הפנסים מקוריים של האוודי.

אני מניח שהA3 שלך בעה עם תשתית לפנסים האלה.

מה שכן הפנסים האלה הם בתקינה אמריקאית, יכול להיות שיעשו לך צרות בזמן הטסט.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוב ביטלתי את העסקה, באאודי טענו שיבטלו את האחריות על חשמל הרכב במידה ואתעקש להכניס את החלק למכונית.

מקווה שאני אצליח בעתיד למצוא פנסי LED שהם כן יאשרו מכיוון שהם לא מוכנים למכור את החלק כמו שהוא .

פורסם
לדעתי לא צריכה להיות בעיה כי הפנסים מקוריים של האוודי.

אני מניח שהA3 שלך בעה עם תשתית לפנסים האלה.

מה שכן הפנסים האלה הם בתקינה אמריקאית, יכול להיות שיעשו לך צרות בזמן הטסט.

1. ברכבי קונצרן VAG מהשנים האחרונות יש לבצע עידכון במחשב הנוחות על התקנת פנסים שונים מאלה שהגיעו מהחברה על-מנת שמחשב הנוחות יוכל לנטר/לבקר את פעולת כול המנורות בפנס במידה והאופציה זו קיימת גם לגבי נורות לד. שינו מפנסים בתקינה אירופאית לאמרקאית מחייב גם עידכון כזה.

2. ברוב המקרים לא קיימת תשתית לפנסים שונים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...