Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במנורות philips xtreme power h4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי מנורות xtreme power הרכבתי אותם,והם לא ממש נותנים את הגגון הלבן החזק ויותר מזה התבאסתי חזק, זה לבן בהיר נכון הם מאירים ליותר מרחק.

ואם מישהו יכול להמליץ לי על נורות אחרות מהסדרות של פיליפס או של חברה אחרת, לא חייב שזה ייתן יותר אור, כמו הנורות הרגילות הצהובות רק בלבן.ושהגון שמסתכלים מבחוץ גם לבן כזה,ובנוסף אם מישהו מעוניין לקנות אותם אין שום בעיה, הם אתמול הורכבו על האוטו.

הם בסה"כ יום אחד על האוטו יש קבלה הכול מדגם philips xtreme power h4 נקנה מה GLTV בתל-אביב..,שמורות לחלוטין.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה שהגבת דבר ראשון.

ברור שעדיף לי הבטיחות מהגוון מבחוץ,אז מה אתה מציע לי לקנות שגם הגוון מבחוץ יהיה לבן,כי מבחוץ זה לבן צהבהב כזה.

ומבפנים יהיה גם לבן.

והאם ה xtreme עם הזמן מתחזקות?

פורסם

אם אתה רוצה לבן אז אני ממליץ על OSRAM night breaker.

הגוון הוא יותר לבן מהנורות הצהובות הרגילות. אני יכול להעלות תמונה להדגמה.

Kawasaki Versys !!!

פורסם
אם אתה רוצה לבן אז אני ממליץ על OSRAM night breaker.

הגוון הוא יותר לבן מהנורות הצהובות הרגילות. אני יכול להעלות תמונה להדגמה.

גם אצלי ברכב מותקנות הנורות הנ"ל !

מאירות למרחק מדהים, פתאום כל הנסיעה משתנה .

יש להם גוון לבנבן משהו, באמת איכותיות.

פורסם

שלום לכל העוזרים תודה.

אני לא עניתי עד עכשיו בגלל שאני שומר שבת,ומישהו יכול לעלות תמונות של ה osram.

ה xtreme power הם באמת חזקות אבל עדיין לא לבן ממש,ואם אפשר גם תמונות של הphlips blue vison אני מעוניין לקנות אותם השבוע.אז אני רוצה לדעת איפה אני עומד לפני שאני קונה.

פורסם

המנורות שנותנות את הגוון הלבן יותר הן לא הnightbreaker - שכבר לא מיובאות ולא תמצא, במקומן יש דגם אחר שגם זול הרבה יותר.

אלא דווקא אלו שנקראות "BLUE" - אין בהן שום דבר כחול, הגוון הוא בד"כ 4000K שזה גוון לבן.

יש את האושרם COOLBLUE ויש גם לחברות אחרות.

האקסטרים פאור לא לבן יותר אבל חזק יותר. והן גם נורות מאוד יקרות (כ-200 ש"ח לזוג), להבדיל מהכחולות שעולות כ-60-70 ש"ח מחברה מוכרת.

פורסם

עשיתי חיפושים בגוגל לפעמים זה חרטות רציתי לראות למישהו שיש לו את זה, על הרכב שלו.

ואחי ה xtreme power הם עלו לי,180 קניתי אבל פשוט הם לא נותנים את הגוון הלבן אבל הם יותר חזקים אני רוצה את הגוון הלבן. ונראה לי אני יקנה עוד זוג את ה blue זה כבר הזוג שני שאני קונה באיזה שבועיים.

אז אם יש למישהו תמונות של הblue אשמח לראות לפני שאני קונה.

פורסם

זה ברור שהם לא נותנים את הגוון הלבן כי הם לא אמורים לתת אותו.

אם אתה רוצה גוון לבן, רק דיימונד ויז'ן. כל שאר האופציות זה בזבוז כסף ועוגמת נפש ועדיף כבר להשאר עם הרגילות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן אחי אני יודע שהבלו ויזין יתנו את הגוון הלבן מבחוץ, ולפי מה שאני יודע שהם לא חוקיים והאיכות של הנורות פחות טובה מ נורות אחרות.

הם גם לא יאירו לי טוב תתקן אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...