Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקטע המצונזר מ Avatar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המשקפיים בגרסת תלת מימד מכאיבים לעיינים וגורמים לכאבי ראש?

חוויה קודמת בשנה האחרונה (סרט שכל הזמן קוראים אסונות לא זוכר את השם) ואחרי 20 דקות לא יכלתי לראות כבר..

עם אווטר זה אותו הדבר או מתקדם יותר ונוח?

פורסם

סתם מיותר. סיפור אינפנטילי וחוויה מפוקפקת ב- 3D. אפשר באותה מידה לראות ב- DVD וההבדל יהיה קטן מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא הרגשתי לרגע שזה מציק או מפריע. בכלל, חווית תלת המימד היא לא הדבר העיקרי בסרט, זה תוספת נחמדה מאוד אבל לא בשביל זה הולכים לראות אותו.

פורסם

תראו, זה לא מאה שנים של בדידות. הסיפור דיי פשוט ולא מתוחכם, אבל זה לגמרי לא הנקודה ובטח לא הולכים לסרט הזה בשביל הסיפור.

לדעתי זה חוויה שאסור לפספס.

פורסם

אני עם שלומי. מרהיב, ספטקולרי ובהחלט שווה צפייה.והעלילה, כרגיל, לא נורא מחדש, אבל גם לא נורא. שום סרט אקשן שאני זוכר לא הביא סיפור מוצלח יותר בהרבה. זה לא "שנשק קטלני" או ג'יימס בונד או פארק היורה או רבים אחרים משאירים אותך עם דיאלוגים להתענג עליהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחרי כל הקטילות ששמעתי, הציפיות היו ברצפה,

ולכן הופתעתי מאוד לטובה.

אין מה להוסיף על פריצת הדרך הקולנועית מבחינת החוויה, כולם כבר אמרו את זה.

בנוגע לעלילה, אם רק היו משפצים מהיסוד את הדמות של הרע והופכים אותה

למשהו אחר חוץ מאוסף עילג של קלישאות, המצב היה הרבה יותר טוב.

תחשבו על זה, בסך הכול הסרט בסדר, הקטעים המביכים

מוגבלים לרגעים שבהם הדמות הזאת מופיעה על המסך.

ולא, אין שום השוואה לפארק היורה, שהוא סרט ח** שמבוסס על ספר עוד יותר ח**

ושבויים על ידי מי שהמציא את המושג "קלישאה" ושאני ממש לא סובל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...