Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני קונה מגבר LANZAR 434 האם כדאי לקנות SUB PIONEER 305C?

או שיש משהו יותר מומלץ בטווח המחיר שלו (סביבות ה - 600-650 עם תיבה)?

ושאלה לטווח הרחוק יותר, איזה קומפוננט כדאי להתאים למערכת הזאת? אם יש לכם הצעות גם מהזולים יותר וגם מהיקרים יותר (אולי אני יוכל להביא מארה"ב ואז זה משנה את טווח המחירים משמעותית).

איזה הספקים פחות או יותר יתאימו למערכת כזאת (של קומפוננט)?

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

מבחינת עוצמה אין שום בעיה עם לאנזר ההספקים המוצהרים שלהם הם גבוהים בערך ב10 אחוז אבל הלאנזאר מגבר חזק ואמין אך לא כל כך איכותי (יש לי את ה421) הלאנזאר מגבר מצויין אין מילים עליו הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך הוא ירים את ה305 ממש טוב אתה תהנה ממנו מאוד לגביי קומפוננט הכי משתלם לקנות מורל כי הם תוצרת הארץ אז המחיר שלהם ממש משתלם אבל הכול עניין של טעם תלוי מה הסגנון שלך דעתי על המילניום היא לא משהו אך לגביי הדוטק ממש ממש טובים וההייבריד אין מילים תגיד כמה אתה מוכן להשקיע

להנות משמיעה אני מאמין שתהנה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

למה מגבר ה - LANZAR אינו איכותי? בצורה ממש משמעותית שמרגישים? האם יש מגבר איכותי עם נתונים כאלה ובמחיר דומה, משהו שעדיף?

ההספק של ה - 434 הגישור נדמה לי 500 וגם עם סטייה של 10% זה 450, הסאב של PIONEER הוא 400 זה עדיין יותר...

בכל מקרה אם יש לי אפשרות נגיד להביא מארה"ב קומפוננט גם בסביבות 500 ש"ח או אפילו קצת פחות, משהו נחמד... יש איזה משהו מעניין?

פורסם
למה מגבר ה - LANZAR אינו איכותי? בצורה ממש משמעותית שמרגישים? האם יש מגבר איכותי עם נתונים כאלה ובמחיר דומה, משהו שעדיף?

ההספק של ה - 434 הגישור נדמה לי 500 וגם עם סטייה של 10% זה 450, הסאב של PIONEER הוא 400 זה עדיין יותר...

בכל מקרה אם יש לי אפשרות נגיד להביא מארה"ב קומפוננט גם בסביבות 500 ש"ח או אפילו קצת פחות, משהו נחמד... יש איזה משהו מעניין?

עזוב אותך. אם תדע לכוון את השמע כמו שצריך רוב המגברים ישמעו טוב.

זה שטויות שאומרים שהוא לא איכותי.....הוא בסדר גמור!

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

טוב קודם כל המון תודה לכל העוזרים!

רק לגבי קומפוננט (פחות לחוץ) עוד לא כל כך קיבלתי תשובה חוץ מהמורל מילניום...

יש עוד הצעות?

פורסם
מורל הייבריד :lol:

שוב תודה! :D

אבל אם יש לי אפשרות להביא מחו"ל? עדיין עדיף לוותר על ההזדמנות ולקנות מורל בארץ?

מה גם שאני מניח שההיבריד עולה קצת יותר מ -500 ש"ח... :o

• תוכן חדש...