Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבקש את עזרתכם למציאת חנות לדברי אודיו לרכב שיהיה בה מוצרים איכותיים במחירים שפויים.

אני צריך מגבר וטוויטרים.

אני מאזור המרכז אז עדיף חנויות באזורי.

תודה רבה לעוזרים!:-)

(חישתי בחיפוש אך לא מצאתי כלום)

פורסם

פתוח ליד שנייה מהפורום? יש פה מגוון רחב של רכיבים מכל מיני רמות ומחירים מאנשים טובים.

תוכל לחסוך כסף

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אפשר לשאול מה רמות המחירים שאתה מגיע אלייהן ואיזה אופי סאונד אתה מחפש.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

טווח המחיר הוא עד 800 שקל.

אני מחפש מגבר איכותי אבל אני לא מתכוון להפעיל איתו מערכת ברמה גבווה מאד.

כרגע ברשותי רמקולים אחוריים של BOSS 500WATT מקדימה כרגע יש לי רמקולים לא ממש טובים מקוריים של האוטו אז אני רוצה להחליף אותם לטוויטרים.

ובנוסף בעתיד אני ירצה להוסיף סאב וופר.

תודה רבה

תומר:)

פורסם
טווח המחיר הוא עד 800 שקל.

אני מחפש מגבר איכותי אבל אני לא מתכוון להפעיל איתו מערכת ברמה גבווה מאד.

כרגע ברשותי רמקולים אחוריים של BOSS 500WATT מקדימה כרגע יש לי רמקולים לא ממש טובים מקוריים של האוטו אז אני רוצה להחליף אותם לטוויטרים.

ובנוסף בעתיד אני ירצה להוסיף סאב וופר.

תודה רבה

תומר:)

התכוונת לקומפוננטים מקדימה כנראה והתקציב זה 800 ש"ח לשנייהם ?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כמו שהציעו לך כאן עדיף שבאמת תקנה ציוד בניפרד ואם אתה יכול לעשות התקנה בעצמך מה טוב , מנסיון שלי עדיף לחפש בזאפ אחר הציוד ולא לגשת ישירות לחנות כי הם יגזרו אותך וידחפו לך מה שהם רוצים , תחשוב טוב מה אתה רוצה להתקין מבחינת מותגים ותפנה לחנות עם רשימה של מה אתה מעוניין כי אם לא הם יכווינו אותך למה שבא להם וימכרו לך עודפים שלהם

מנסיון שלי בעבר קניתי במספר חנויות שבסך הכל עשו התקנה טובה אך שביררתי מחירים אחרי זה הבנתי שלקחו לי יותר

יש אתר ממש טוב שאפשר גם לדבר עם הבחור על מחירים האתר הוא בוב סאונד , תכנס לשם מזאפ אני לא בטוח זוכר את הכתובת של האתר נראה לי bobsound.co.il אם אני לא טועה

חשוב שתבדוק מחירים לפני זה ותחליט מה אתה רוצה פחות או יותר , בנוגע לתקציב שלך אני חושב כמו שציינו כאן שזה מחיר למוצרים יד ז כמו שמישהוא ציין כאן בשביל מגבר רמקולים וכל מה שאתה רוצה עדיף שתקנה אפילו רמקולים עוד חודש מגבר וככה לאט לאט אתה תהנה יותר בעתיד

פורסם

התקציב 800 שח הוא למגבר בלבד לא כולל טוויטרים או קומפונט.

מקדימה באיזור הדש בורד לא שמים טוויטרים? אם לא איכן שמים?

פורסם

אוקי אז העלו את המחיר ל1100 אני לא אחד שבודק מחירים בזאפ כל שעה,פעם אחרונה שעברתי שם היה לפני חודש.

תתקשר לחנות הכי זולה (נינג'ה פולו ניראה לי) ותגיד להם שהמחיר האחרון שהם מכרו אותו היה 1000 שקל ותבקש לקנות אותו במחיר הזה,99% שהם יסכימו,אם הייתה יודע באיזה מחיר מצחיק הם קונים אותו הייתה מתפלא כמה רווח יש להם עליו.

• תוכן חדש...