Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות לגבי מכשיר MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו יש המלצה לגבי מכשיר טוב או איפה לחפשו אני אודה לו מאוד.

הקריטריונים:

-ההורים שלי נוסעים לחו"ל כל כמה זמן,אם יש משהו מעניין בדיוטיפרי,תשפכו.

-יש לי על המחשב קצת פחות מ15 גיגה של שירים.

-כסף לא ממש משחק פה תפקיד.אבל אל תגזימו!!!

-בצבא יש לי נקודות חשמל ליד העמדה שלי ואני מעדיף משהו עם בטריות נטענות שמובנות במכשיר.

-אני חולה מוזיקה ואיכות שמע מאוד חשובה לי.

אני אזכר בעוד דברים שחשובים לי.....

והמכשיר שהכי קרץ לי היה דיסק-מן MP3 של סוני,אבל הוא לא בא עם בטריה מובנת.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אתה בעצם אמרת ipod!

לי יש אותו אישית והוא לא פחות ממדהים... 300 דולר ל15 ג'יגה של שירים שאתה יכול לשים

http://www.apple.com/ipod/

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול אני יענה על כל מה שאני יכול

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

הקריטריונים:

-בצבא יש לי נקודות חשמל ליד העמדה שלי ואני מעדיף משהו עם בטריות נטענות שמובנות במכשיר.

יש לך נקודת חשמל בעמדה שלך בבסיס הצבאי???? מגניב :!: בדקת כבר אם היא עובדת??? :idea:

:lol::lol::lol:

אתה גם ככה הולך לטחון צבא,ביננו, אז למה שלא תיקח איתך איזה מגבר עצבני בצבע שחור של DENON+ סט רמקולים מדהימים למדי של INFINITY+ תקנה פנל CD קורא MP3 והנה יש לך מערכת לעמדה שלך מתחת למטוסים... :lol::twisted:

וגם חסכת מקום בבית... :wink:

פורסם

הקריטריונים:

יש לך נקודת חשמל בעמדה שלך בבסיס הצבאי???? מגניב :!: בדקת כבר אם היא עובדת??? :idea:

אתה גם ככה הולך לטחון צבא,ביננו, אז למה שלא תיקח איתך איזה מגבר עצבני בצבע שחור של DENON+ סט רמקולים מדהימים למדי של INFINITY+ תקנה פנל CD קורא MP3 והנה יש לך מערכת לעמדה שלך מתחת למטוסיםלמקרה ששכחת אני אהיה בהנדסה ופיתוח(זה "קצת" שונה... :lol::twisted:

מה קורה אמיר?

בא לא נהפוך שירשור זה לשכונה :wink:

ואני לא הולך להביא מע' של עשרים ומשהו אלף ש"ח לבסיס.....אבל יש משהו במה שאתה אומר לגבי החיסכון במקום...

theshadowmaster-רעיון טוב.

ידוע לך אם אפשר למצא את זה בדיוטיפרי או בגרמנה(ההורים שלי נוסעים לשם עוד מעט) במחיר יותר זול?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

הקריטריונים:

אתה גם ככה הולך לטחון צבא,ביננו, אז למה שלא תיקח איתך איזה מגבר עצבני בצבע שחור של DENON+ סט רמקולים מדהימים למדי של INFINITY+ תקנה פנל CD קורא MP3 והנה יש לך מערכת לעמדה שלך מתחת למטוסיםלמקרה ששכחת אני אהיה בהנדסה ופיתוח(זה "קצת" שונה... :lol::twisted:

מה קורה אמיר?

בא לא נהפוך שירשור זה לשכונה :wink:

ואני לא הולך להביא מע' של עשרים ומשהו אלף ש"ח לבסיס.....אבל יש משהו במה שאתה אומר לגבי החיסכון במקום...

theshadowmaster-רעיון טוב.

ידוע לך אם אפשר למצא את זה בדיוטיפרי או בגרמנה(ההורים שלי נוסעים לשם עוד מעט) במחיר יותר זול?

בדיוטי פרי אל תקנה כלום לא חשוב מה... הכל שם סוג ב'...

בגרמניה... אני בטוח במאה אחוז שיש המחיר שם אמור להיות אותו דבר אולי עם הבדלים קטנים לפה ולשם כי המחיר הוא בעיקרון מחיר רשמי מאפל... הנגן הוא אחד הדברים הכי מדהימים שיש... אם אתה רוצה יום שישי הקרוב במפגש אני יבוא איתו שתשמע

פורסם
אתה יכול לקנות דיסקמן שיעלה לך יותר זול באופן משמעותי.

המכשיר הכי טוב שיש היום הוא ה-SLIMX IMP-550 של IRIVER.

הוא עולה 1000 ש"ח בארץ, והיבואן יושב בפארק אפק בראש העין.

http://www.e-shop.co.il/fsites/Product.asp?Pid=%20iMP-550&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0

בעיקרון אתה צודק אבל אי אפשר להשוות בין השניים בipod הוא מכניס את כל השירים שיש לו על המחשב... דיסקמן לא יכול להתחרות בכלל.. הוא נכנס לכיס בקלות והגודל שלו זה כמו 100 דיסקים...

בנוסף יש לו מסך גדול ויפה משחקים קטנים ומשעשעים [סוליטר] אפשר לסכרן אותו עם הoutlook כי יש לו לוח שנה פנים אז אתה יכול לשים משימות וגם דברים בלוח שנה שתזכור

יש למכשיר הזה מון יתרונות על דיסקמן פשוט

פורסם
אתה יכול לקנות דיסקמן שיעלה לך יותר זול באופן משמעותי.

המכשיר הכי טוב שיש היום הוא ה-SLIMX IMP-550 של IRIVER.

הוא עולה 1000 ש"ח בארץ, והיבואן יושב בפארק אפק בראש העין.

http://www.e-shop.co.il/fsites/Product.asp?Pid=%20iMP-550&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0

בעיקרון אתה צודק אבל אי אפשר להשוות בין השניים בipod הוא מכניס את כל השירים שיש לו על המחשב... דיסקמן לא יכול להתחרות בכלל.. הוא נכנס לכיס בקלות והגודל שלו זה כמו 100 דיסקים...

בנוסף יש לו מסך גדול ויפה משחקים קטנים ומשעשעים [סוליטר] אפשר לסכרן אותו עם הoutlook כי יש לו לוח שנה פנים אז אתה יכול לשים משימות וגם דברים בלוח שנה שתזכור

יש למכשיר הזה מון יתרונות על דיסקמן פשוט

ואם אתה מחפש משהו זול מ-300 דולר,

יש את הנגנים של ריו וארקוס, שהם גם מצוינים ואפשר לקנות אותם בפחות מ-200 דולר.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לא קשור לנושא - חשבת אולי על מינידיסק ? המכשיר אולי מכיל פחות שירים, אבל הוא ללא ספק יותר סקסי...

במינידיסק אחד אתה יכול להכניס עד 4 אלבומים, ללא קפיצות, איכות מצוינת, ואמינות.

בנוסף, שמעתי על אי אילו בעיות אמינות במכשירי ה-MP3 בעלי נפח גדול, וחוסר יכולת לתקן אותם בישראל. (איני אומר את זה מנסיון - אלא משיחה עם חבר).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
לא קשור לנושא - חשבת אולי על מינידיסק ? המכשיר אולי מכיל פחות שירים, אבל הוא ללא ספק יותר סקסי...

במינידיסק אחד אתה יכול להכניס עד 4 אלבומים, ללא קפיצות, איכות מצוינת, ואמינות.

בנוסף, שמעתי על אי אילו בעיות אמינות במכשירי ה-MP3 בעלי נפח גדול, וחוסר יכולת לתקן אותם בישראל. (איני אומר את זה מנסיון - אלא משיחה עם חבר).

הראל.

תשמע כיוון שהמכשיר נקנה בחו"ל האחריות בדרך לא תקפה בארץ... יבואן לא מעוניין שהוא יתקן לך בחינם את המכשיר ואפילו לא קנית אצלו...

אצלי אין את הבעיה כי אבא שלי כל חודש בארה"ב אז אם יש בעיה אני רק צריך לחכות לנסיעה הבאה...

צריך לקחת את זה בחשבון... אבל המכשירים האלה לא מתקלקלים כל כך בקלות... אצלי בנתיים עובד פרפקט... חודש ומשהו... אני אוהב את המכשיר הזה מאוד..

פורסם
תשמע כיוון שהמכשיר נקנה בחו"ל האחריות בדרך לא תקפה בארץ... יבואן לא מעוניין שהוא יתקן לך בחינם את המכשיר ואפילו לא קנית אצלו...

אצלי אין את הבעיה כי אבא שלי כל חודש בארה"ב אז אם יש בעיה אני רק צריך לחכות לנסיעה הבאה...

צריך לקחת את זה בחשבון... אבל המכשירים האלה לא מתקלקלים כל כך בקלות... אצלי בנתיים עובד פרפקט... חודש ומשהו... אני אוהב את המכשיר הזה מאוד..

זאת בדיוק הבעיה,

חבר שלי בזמנו נתקע עם מכשיר של 20G שהפסיק לעבוד - ובאף מקום לא רצו לתקן (אפילו אצל היבואן - גם בתשלום לא הסכימו!).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אוסיף את שני הגרושים שלי.

שני המכשירים הכי מדליקים שאני מכיר:

http://www.neurosaudio.com/

http://www.apple.com/ipod/

אם היה לי כסף ואוסף MP3 רציני הייתי כנראה הולך על הניורוס, שמשום מה לא הרבה שמעו עליו בארץ (אולי כי הוא לא מיובא :wink:). אייפוד זה אייפוד - אין ממש יותר טוב מזה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

קבל מדריך לקניית נגן DVD..

כאשר לדעתי, ולדעת רבים אחרים המכשיר הכי טוב שאפשר למצוא בשוק הוא

iRiver iHP-120

מכשיר תותח! אפשר לקנות אותו בEBAY בעבור חופן דולרים הנע בין 300 ל450 ירוקים :wink:

http://www.iriveramerica.com/products/hd_index.asp

יש לציין כי לiPod בעיות ידועות בקרב כל הסדרות כמו סוללה, שהיא בלתי ניתנת להחלפה,

ומגיעה למצב שהיא לאט לאט נטענת פחות ופחות עד שהיא נגמרת טוטאלית..

ואז בגלל שאי אפשר להחליף - צריך לזרוק את כל המכשיר..

כמו כן יש עוד בעיות, ובארה"ב ישנה נערכת תביעה יייצוגית כנגד APPLE בנושא.

Blatantly attempting to cash in on this whole pseudo-controversy about the iPod's battery life (e.g. "The iPod's Dirty Little Secret, etc.), a law firm in San Francisco says they're investigating a class action lawsuit against Apple "on behalf of iPod owners whose batteries have died or last their ability to hold their charge."

ד"א,

עכשיו מצאתי שיש ל iRiver אתר ישראלי..

http://www.iriver.arcadia.co.il/?aff=google

אשר מצד אחד המחירים בו יקרים למדי, אך מצד שני יש לך אחריות של יבואן ישראלי 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

iRiver iHP-120

מכשיר תותח! אפשר לקנות אותו בEBAY בעבור חופן דולרים הנע בין 300 ל450 ירוקים :wink:

יש לציין כי לiPod בעיות ידועות בקרב כל הסדרות כמו סוללה, שהיא בלתי ניתנת להחלפה,

Blatantly attempting to cash in on this whole pseudo-controversy about the iPod's battery life (e.g. "The iPod's Dirty Little Secret, etc.), a law firm in San Francisco says they're investigating a class action lawsuit against Apple "on behalf of iPod owners whose batteries have died or last their ability to hold their charge."

ד"א,

בקשר לבטריה זו באמת בעיה ידועה אשר לא קורת בכל המכשירים אבל גם כאשר הבטריה תמות צריך רק חוש טכני מינימלי ו40 דולר לקנות בטריה חדשה ואתה מחליף... זה שטויות שאי אפשר להחליף אני אפילו יכול לתת מדריך איך לעשות את זה...

בלי קשר הIHP-120 הוא באמת מכשיר מצויין לדעתי הוא מכוער חבל על הזמן בגלל זה לא ממש אהבתי אותו גם אהבתי את מגוון התוכנות והדברים שמפתחים לipod כל אחד יעשה את הבחירה שלו.. אני החלטתי שהסיכון של הבטריה לא ממש מעניין אותי..

פורסם

iRiver iHP-120

ד"א,

בקשר לבטריה זו באמת בעיה ידועה אשר לא קורת בכל המכשירים אבל גם כאשר הבטריה תמות צריך רק חוש טכני מינימלי ו40 דולר לקנות בטריה חדשה ואתה מחליף... זה שטויות שאי אפשר להחליף אני אפילו יכול לתת מדריך איך לעשות את זה...

בלי קשר הIHP-120 הוא באמת מכשיר מצויין לדעתי הוא מכוער חבל על הזמן בגלל זה לא ממש אהבתי אותו גם אהבתי את מגוון התוכנות והדברים שמפתחים לipod כל אחד יעשה את הבחירה שלו.. אני החלטתי שהסיכון של הבטריה לא ממש מעניין אותי..

אני זוכר שהיה רשום שאי אפשר להחליף את הבטריה באחת חדשה..

מה גם שAPPLE לא מוכרים בטריות כאלה, רק עם מכשיר חדש - ולכן חייבים לקנות מכשיר חדש.

בכל מקרה, אם יש לך מדריך איך כן אפשר להחליף את הבטריה, ומאיפה בכלל אפשר להשיג

בטריה מתאימה - אני אשמח לקבל אותו :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...