Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למסיבות בהולנד- Qlimax ,sensation?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לטוס עם חברים בקיץ להולנד לשבועיים, יש המלצות למסיבות/אירועים ספציפיים?

שמעתי על המסיבות sensation black ו white ועוד אחד בשם Qlimax, לפי סרטונים ביוטיוב זה נראה כמו אחד הדברים.

מישהו היה בהם? איך מתבצעת הזמנת כרטיסים למסיבות האלה?

כל מידע יעזור

תודה מראש

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הסנסיישן זאת אחת המסיבות הכי יוקרתיות בעולם ויש הטוענים שהיא המסיבה ה"סגורה" הכי גדולה בעולם.

ה-ווייט היא מסיבת טראנס או בשפה הישראלית- קלאב טראנס (ארמין ואן ביורן, פול ואן דייק וכו') וה-בלאק היא מסיבת הארד קור שפחות סוחפת עם טראנס יותר חזק וחופר לדעתי אך עדיין מצויינת.

לגבי הכרטיסים העלות שלהם מעל 140 יורו +- ותצטרך לבדוק מתי מתחיל המכירה . ואם התחילה- האם נשאר.

בסנסיישן מעמידים את שורת הדי ג'יים הכי טובים בעולם אחד אחרי השני.

תהנה.

ניב

לא חותם

פורסם

כרטיסים ניתן לקנות מכאן:

http://webshop.seedance.nl/

כמו כן תתחיל לעקוב טוב טוב מתי יוצאים הכרטיסים למכירה למסיבה שתבחר, כי הם אוזלים מהר מאוד. מאוד.

אם אתה בקטע של פסטיבלים, באוגוסט-יולי יש גם את Mystery Land בהולנד וגם את Nature One בגרמניה (לאחרון הכרטיסים יצאו למכירה כבר, תאריכים 30-31 ביולי).

אגב, Qlimax הוא לא בקיץ, יותר איזור נובמבר-דצמבר. אם בא לך על משהו של Q, אז תבדוק מתי Q-Base, לפני שנתיים הוא היה בקיץ (מסיבה בבסיס צבאי נטוש, כל האנגר ובונקר הוא בעצם רחבה אחרת עם מוזיקה שונה).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שבועיים בהולנד?

כמה פרחים אפשר כבר להריח? (אני מדבר על שוק הפרחים כן? שלא תחשבו לי מחשבות מוטעות). :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שבועיים בהולנד?

כמה פרחים אפשר כבר להריח? (אני מדבר על שוק הפרחים כן? שלא תחשבו לי מחשבות מוטעות). :roll:

מי בכלל חשב להריח פרחים? אפשר פשוט לאכול עוגות על בסיס צמחי :twisted:

פורסם

על פניו, חד משמעית סנסיישן (בדגש לוויט). בדרך כלל קשה למצוא ברשת כרטיסים לוויט (לרוב כל הכרטיסים נמכרים כמעט שנה מראש אם כי יש סיכוי למצוא כרטיסים של החבילות היותר יקרות אם ובכלל) אך לשחור לא צריכה להיות בעיה למצוא כרטיסים (גם במקום). כמו כן, בשורה התחתונה, זה תלוי לא מעט בטעם המוסיקלי שלך (הוויט זה יותר כפי שאמרו לך לעניין ואן דייק, ווקאל טראנס-קלאב והשחור זה יותר בכיוון של מארק נורמן וכיו"ב, יותר טראנס). בכל מקרה, לא מדובר על טראנס פסיכודלי.

ממליץ לך לחפש באתר של ID&T לעניין המסיבות הקרובות.

• תוכן חדש...