Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתייעץ כי אני דיי אובד עצות...

מבנה תא המטען של ה GTV בנוי בצורת מלבן עמוק, מטר וקצת רוחב ,35 ס"מ אורך, ועומק של 60 ס"מ בערך.

אין סיכוי להכניס סאב עם תיבה פנימה מכיוון שהיא לא תיכנס / תתפוס את כל תא המטען המוזר, ברשותי 2 סאב(ים) 10" של סוני אבל אין לי שמץ כיצד להתקינם... ברור לי שאצטרך בנייה בתא המטען אך כיצד להרכיב את הסאב?

עם המגנט החוצה? או אולי בצורה הרגילה?

מבולבלים? גם אני...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תחפש שרשור התקנה של אלפא מיטו שעשה החודש יוסי אלפיין מהפורום,ניכנסה באלפא מיטו הזאתי תיבה לסאב קטן שתואמת בול לתא המטען,לא תופסת מקום,קומפקטית מאוד,אולי תקבל משם רעיון כיצד להכניס סאב לתא המטען שלך בלי לבזבז מקום!

פורסם
תחפש שרשור התקנה של אלפא מיטו שעשה החודש יוסי אלפיין מהפורום,ניכנסה באלפא מיטו הזאתי תיבה לסאב קטן שתואמת בול לתא המטען,לא תופסת מקום,קומפקטית מאוד,אולי תקבל משם רעיון כיצד להכניס סאב לתא המטען שלך בלי לבזבז מקום!

שלחתי לו הודעה בפרטי, שיבוא למפגש אלפא ביום שישי אני אראה לו ואשמיע לו...:-D

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

תודה על ההזמנה, אך הרכב כרגע לא במצב נסיעה...

יש אולי איזה שרשור שמדריך כיצד להתקין סאב? אני מעוניין לעשות את העבודה לבד.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...