Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורייה לאחר שלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אבא שלי קיבל שלילה על נקודות, יש לו וותק מאוד גדול (הוא בן 50 אז תעשו חישוב)...

בהתחלה נתנו לו שלילה ל3 חודשים ומבחן עיוני תאוריה, אחרי זה הוא דיבר עם מישהו שהוא מכיר והוריד את זה לחודשיים כולל דחייה של כמה חודשים עד לחורף...

כרגע הוא בשלילה כבר חודש ועוד חודש הוא מסיים, עכשיו השאלה אם הוא צריך לעשות תאורייה כי הוא לא דיבר עם זה שהוריד לו את השלילה לחודשיים בנוגע לתאורייה.

לפי מה שהבנתי שלילה משלוש חודשים ומעלה מחייבת בתאורייה אבל אם הורידו לו את השלילה לחודשיים אז זה מתבטל לא ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

כשהוא יבוא לקבל את הרישיון כבר יגידו לו אם הוא חייב תאוריה או לא.

אם הוא חייב תאוריה, לא מן הנמנע שהוא לא יקבל את הרישיון בטרם יעבור את המבחן.

אי אפשר לעשות תאוריה במהלך תקופת השלילה, רק לאחריה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כשהוא יבוא לקבל את הרישיון כבר יגידו לו אם הוא חייב תאוריה או לא.

אם הוא חייב תאוריה, לא מן הנמנע שהוא לא יקבל את הרישיון בטרם יעבור את המבחן.

אי אפשר לעשות תאוריה במהלך תקופת השלילה, רק לאחריה.

.

לדעתי אפשרי לעשות תאוריה בזמן שלילה. מנסיון של כמה מחבריי!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אף פעם לא הייתי בשלילה בכדי לדבר מנסיון.

אני מסתמך על התקנה הקובעת שמי שנמצא בשלילה לא יכול במהלך תקופת השלילה להגיש בקשה לסוג רישיון חדש ונוסף.

למשל מי שמרצה תקופת שלילה על רכב פרטי, אינו יכול לנצל את פסק הזמן ע"מ להתחיל ללמוד ולעשות תאוריה על אופנוע/טרקטור/משאית וכד'.

עד כמה שאני יודע, הדרישה לאמצעים מתקנים נעשית בסוף תקופת השלילה, אבל אולי זה בגלל שמי שנמצא בשלילה לא חשב על ההפתעות וחיכה לרגע האחרון.

עדות אישית מפי חברי הפורום (ולא מפי השמועה) בהחלט יכולה לללמד משהו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עברתי בדיוק אותו סיפור לא מזמן.

שלילה על נקודות, במקור לשלושה חודשים + אמצעי תיקון: תאוריה.

השלילה קוצרה לחודש וחצי, ואת התאוריה אפשר לעשות בכל זמו שתרצה במהלך השלילה (מהרגע שהשלילה בתוקף ואילך).

אמור להיות רשום לך הכל בדף שקיבלת ממשרד הרישוי לאחר הקיצור והדחיה של השלילה.

פורסם

מנסיון אישי מצער שטרם נשכח .

הוא לא דיבר אם אף אחד .

א. רשות הרישוי רשאיל לקצר את פרק שלילת רישיון עקב ניקודות מ 90 יום עד לפרק של 45 יום (חצי בדיקו וזה המקסימום)

ב. כמו כן רשאית לדחות את תחילת ביצוע העונש עד לפרק של חצי שנה.

ולצערי כמו לצערו של אביך ו/או עוד מספר לא מועט של אנשים, זה לא משנה לכמה זמן שללו, אלא למה !

ומשרד הרישוי לא מוכן לשקול שום אופציה אחר מלבד מבחן עיוני לאחר שלילת רישון עקב צבירת ניקודות לפי שיטת ניקוד החדשה..

בהצלחה שיהי לו .

ושילמד טוב טוב באתר "ל"

המבחן ממש קשה למי שנוהג פרק זמן ארוך.

הוותק שלי בנהיגה משנת 1999 ומשרד הרשוי חייב אותי לבצע מבחן עיוני בדרגת הרישיון הגבוה ביותר שיש לי 03

פורסם
גם יום אחד של שלילה מקנה לו לעשות תאוריה - מעל 3 חודש זה מבחן מעשי (טסט) מחדש

אתה טועה

ושהחברה כאן לא יטעו אז ככה זה מתנהל-(לגבי נהגים חדשים אין לי מושג איך זה מתנהל).

עד שנה שלילה לא תצטרך לעשות לא מבחן עיוני (תיאוריה)ולא מעשי(טסט).

למעלה משנה שלילה תצטרך לעבור תיאוריה+טסט אך ורק בתום השלילה!.

ועל הצטברות נקודות אתה מקבל שלילה אוטומטית ממשרד הרישוי למשך 3 חודשים

ובנוסף תצטרך לגשת למבחן תיאוריה אך ורק בתום השלושה חודשי שלילה.

SUZUKI JIMNY

פורסם

תבדוק לפני שאתה קובע עובדה

"

נקודות תעבורה – נקודות למחשבה!

אז רגע לפני שאתם נכנסים שוב לרכב, חוגרים חגורת בטיחות (במקרה הטוב), ולוחצים על דוושת הדלק בחוזקה, כדאי שתדעו במה "יזכו" אתכם נקודות תעבורה על פי ההיקפים השונים הקבועים בשיטת הניקוד:

11-0 נקודות תעבורה : הנקודות נמחקות כעבור שנתיים.

21-12 נקודות תעבורה : קורס נהיגה נכונה בסיסי ועמידה במבחן = מחיקת הניקוד הקיים.

23-22 נקודות תעבורה : קורס נהיגה נכונה בסיסי והארכת תוקף הניקוד לארבע שנים.

35-24 נקודות תעבורה : קורס נהיגה מונעת ייעודי והארכת תוקף הניקוד לארבע שנים.

36 ומעלה נקודות תעבורה : פסילת רישיון הנהיגה באופן אוטומטי לתקופה של שלושה חודשים. חידוש הרישיון ייעשה לאחר מעבר מבחן תיאוריה חדש. כמו כן, יוארך תוקף הניקוד לארבע שנים.

36 ומעלה נקודות תעבורה בפעם השנייה: תתבצע פסילת רישיון הנהיגה באופן אוטומטי לתקופה של תשעה חודשים. חידוש הרישיון ייעשה לאחר מעבר מבחן תיאוריה מחודש, וכן מבחן מעשי ובדיקות רפואיות. כמו כן, יוארך תוקף הנקודות לארבע שנים.

אז עכשיו תורידו מעט את הרגל מהדוושה, וסעו לשלום!

לא מאמין תבדוק בעצמך

http://www.criminallawyer.co.il/%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94/

• תוכן חדש...