Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המוסטנג חזרה מצבע....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כל התיקונים והשיפורים שבצעתי במוסטנג, הגיע הפינאלה הגדול אצל הצבעי. סוף סוף תפסנו יום ששי שבו לא היה גשם או חשש לגשם ורפי מלכה קיבל את הנסיכה בבית המלאכה שלו (תחנת דלק מול הכפר הירוק - מומלץ). כעבור ארבע שעות הפינה הקדמית ימנית, זאת שהוחלפה בחלקים שהבאתי מהרשי, נצבעה באדום מבריק וכמותה גם הפינה האחורית שמאלית שחטפה מכה מעמוד לפני שנתיים בנסיעה לארוע המועדון בחצרים...

ובכך הסתיים שלב ברומן שלי ושל המוסטנג (היא בבעלותי משנת 1989...).

הנה הנסיכה כפי שצולמה היום...

xxxxx0007.JPG

xxxxx0002.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יפיפיה אמיתית.

רק הגובה של הרכב קצת מציק בעין.

מה לעשות, אין לה "שלדה מטורפת" כמו לראלי ...

ולבני, אכן נראה מדהים, כל הכבוד !!! ב"ה בקרוב אצלי (ביום רביעי קפצתי לבקר את הבובה שלי בצפון ובחרנו לה גם צבע) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בני האוטו יפה.

רק תעשה טובה, אולי תחליף לה את הצמיגים והטסות\גאנטים למקורי??

זה כל כך יוסיף..

יום טוב

מאיר

פורסם

תשובה להערות: אכן הרכב הוגבה במקצת על ידי אחת משבע עשרה (כן!!!) הידיים שקדמו לי. אין בכוונתי להחזיר את המצב לקדמותו כי ככה זה נח לי מאד ובאמת כמעט ולא מורגש.

הג'נטים מקוריים והרכב יצא מהמפעל עם טסות "שפיצים", אבל נכון שאלו המותקנות אינן מקוריות כי הקודמות התבלו לגמרי לפני שנתיים. כשאהיה בהרשי אשתדל להשיג חדשות.

תאמינו לי שלהביא את הרכב למצבו הנוכחי זה עניין לא קל. מכל מקום זה סיפור שאינו נגמר אבל גם הכייף אינו נגמר....

אגב, עידכנתי את האלבום שהקישור שלו מופיע למטה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תשובה להערות: אכן הרכב הוגבה במקצת על ידי אחת משבע עשרה (כן!!!) הידיים שקדמו לי. אין בכוונתי להחזיר את המצב לקדמותו כי ככה זה נח לי מאד ובאמת כמעט ולא מורגש.

הג'נטים מקוריים והרכב יצא מהמפעל עם טסות "שפיצים", אבל נכון שאלו המותקנות אינן מקוריות כי הקודמות התבלו לגמרי לפני שנתיים. כשאהיה בהרשי אשתדל להשיג חדשות.

תאמינו לי שלהביא את הרכב למצבו הנוכחי זה עניין לא קל. מכל מקום זה סיפור שאינו נגמר אבל גם הכייף אינו נגמר....

אגב, עידכנתי את האלבום שהקישור שלו מופיע למטה.

בני, אתה רציני ??? להביא ג'אנטים במזוודה ???

מכיוון שאני בטוח שאתה לא צריך לסוע עד להרשי בשביל להביא ג'אנטים, כל מה שאתה צריך זה להכנס לאיביי (ארה"ב) ואני בטוח שיש שם מבחר של ג'אנטים מקוריים למכירה מכיוון שמדובר ברכב מאוד נפוץ בארה"ב. באיביי גרמניה יש ג'אנטים של מנטה ראלי למכירה, משהו ממש מטורף אבל 90 יורו לפני משלוח זה יותר מדיי בשביל עכשיו. אבל עדיין, בארץ ב-90 יורו אתה לא תשיג 5 טסות של קורולה ליסינג (מניסיון) ...

פורסם

סתם להכניס לפרופורציה - הצלחות עצמן עולות סביב ה30 דולר לצלחת לא כולל הסמל השפיצי שעולה 38 דולר ל1 לפי קטלוג SUMMIT האחרון ...

68 דולר *4 לא כולל משלוח ומיסים :roll:

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
סתם להכניס לפרופורציה - הצלחות עצמן עולות סביב ה30 דולר לצלחת לא כולל הסמל השפיצי שעולה 38 דולר ל1 לפי קטלוג SUMMIT האחרון ...

68 דולר *4 לא כולל משלוח ומיסים :roll:

ליביו, תקח הכל בפורפורציות ...

300 דולר זה לא הרבה בשביל ג'אנטים !!! כמה עולה פה בארץ 4 ג'אנטים נורמליים לכל סוג של רכב ??? אל תשכח שמדובר פה במוצר מקורי !!! אני מוכן לשים אתך כסף שאם תכנס מחר בבוקר למוסך של טויוטה אתה תשלם הרבה יותר מ-300 דולר בשביל 4 ג'אנטים מתכת, שחורים, מקוריים כמו שיש לקורולה ...

• תוכן חדש...