Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקתוקים בפג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

כבר תקופה יש לי תופעה של תקתוקים מאיזור המנוע,התקתוקים מופיעים כאשר מנוע חם,אני שומע אותם די חזק,ניסיתי לבדוק ממה הם יכולים לנבוע אך לא הצלחתי,זה נשמע בקצב עבודה של מזרק דלק וכש אני מקרב את הראש לאיזור ראש מצערת אני שומע אותם די חזק אך כש אני מתרחק זה נשמע כאילו ממקור אחר,הקצב תקתוקים דומה לקצב עבודה של מזרק דלק,כש אני מעלה מצערת זה נעלם יחסית ובסר"ק הם חוזרים ובגדול,יש מצב שזה מזרק דלק עושה את הראשים וממה זה יכול לנבוע

תודה

דרך עגב:פג'ו 205 1400 98 הזרקה חד נקודתית

פורסם

מתי הוחלף לאחרונה שמן מנוע+מסנן?

מתי הוחלפו לאחרונה מצתים?

במידה ומזמן, החלף אותם.

אצלי ברכב זה פתר את הבעיה ובנוסף הוחלפו כבלי הצתה, אבל לפני שאתה מוציא כסף על כבלים חדשים, נסה למצוא חבר שיש לו רכב זהה לשלך וקח ממנו את הכבלים ותבדוק אם זה עוזר\משתנה.

פורסם

את הטיפולים אני עושה בעצמי ובזמן,אבל לצורך העניין לפני 5K ולגבי כבלים הרכבתי של BERU,את התקתוקים אני שומע ממש חזק במיוחד כש אני עומד אם אוטו ליד קיר,יש מצב שאטם סעפת פליטה פרוץ באחת מן יציאות,כי אני חייב לציין שתקתוקים מתקתקים בקצב אחיד וקבוע,בהתחלה חשבתי אולי שסתומים,אבל כיוונתי אותם עוד פעם וזה לא הועיל

פורסם

תלחץ על דוושת הגז, אם התקתוקים מתגברים המנוע שלך דופק, אם זה משמן לא מתאים או סתימה, או חוסר בשמן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אכן כך,כש אני נותן גז אזי הנקישות מתחזקות,לגבי שמן החלפתי היום,פילטר ושמן 10W-40 של LM ,אלו עוד דברים יכולים לגרום לנקישות? יש משהו בשסתומים חוץ מכוון שיכול לגרום לתופעה?

פורסם

כמה ק"מ עשה המנוע? אם הוא עבר הרבה אז ייתכן והבעיה זה בשחיקה שלו ובלאי גבוה, ואז רצוי להשתמש ב20W50

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...