Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אחי הקטן קנה רכב חדש,

323F 96

קיצר לפני שבוע הוא קנה אותו עם מערכת שזה בערך מה שידוע,

HU Pioneer DEH-670MP

רמקול קדמי של Pioneer שראיתי שעבר התאמה כדי להתאים למגש

עכשיו "היה מגבר ורמקוליים אחוריים" יום אחרי שהוא קנה את הרכב פרצו ולקחו אותם,הסאב לא היה ברכב והוא נשאר...

להערכתי,הסאב והרמקוליים והמגבר היו משהו סיני שעולה שני גרוש,אבל את אחי הקטן זה באס...

עכשיו ראיתי את הסאב,אין עליו שום שם שום כלום נראה די ישן,אין לי אפשרות לשמוע אותו כי אין מגבר.

טוב חפרתי בוא נתקדם,אז ככה אני מעוניין לקנות לו מערכת מתנה.

התקציב שלי הוא משהו בסביבות 1500-2000 ש"ח.ופה אני צריך קצת עזרה

HU כאמור יש כבר Pioneer DEH-670MP

אני פתוח לרכיבים יש 2.

חשבתי על מגבר JBL 1004

ופה יש לי התלבטות,

או DOTECH OVATION 6 וזה די גומר לי את התקציב ואז או לשאול את אחי עם הוא מעוניין לקנות את הסאב...

או לקנות Morel TEMPO 6 / Morel PULSE 6

וסאב גם פה יש התלבטות

יש את JBL GTO1204D ב 400 פלוס תיבה או את Kicker COMP C12 ב 300 לפני תיבה,אני אבנה תיבה לבד נגיד +200 שח

קיצר אני אשמח עם תעשו לי קצת סדר,אחי אוהב לשמוע בעקר מזרחית ומוזיקה שחורה...

אוהב כמה שיותר ח ז ק,לא מי יודע מה שם דגש על איכות....

אה אני יעלה יותר מאוחר תמונות של ההתקנה שהיתה נשארו שם רק הקבלים אני לא יודע עם צריך לעשות חיווט מחדש או שאפשר להתשמש על אותו חיווט...

תודה רבה

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אויש לתגובה כזאת לא ציפתי =\

(בבקשה תשאירו לי את הדאגות האלה)

פורסם

צלמתי כמה תמונות אני מקווה שזה יוכל לעזור,אם לא איך יש לי אפשרות לבדוק את איכות החיווט?

177091264.jpg

177091263.jpg

177091262.jpg

פורסם

הRca הם מהפשוטים - ממבט ראשון .

הכבלי מתח הם 8 או 10 גייג' אני חושב.

אנחנו לא ידעים אם הוא העביר חיווט חדש בדלתות , ואם שם את המידבאסים על טבעות עץ וכ'ו .

עדיין , לי לפחות , קשה להעריך את ההתקנה. אני חושב שמנוסים ממני יצליחו יותר ממני .

מוטי

פורסם

מדדתי את הכבלים עם קאליבר,יצא בערך 6 MM השאלה האם באמת ככה מודדים?או שזה אמור להיות מדידה פנימית?

כי לפי זה 4 גייג'

אין לי בעיה לפרק את הדלתות ולהביא תמונות,אל פי מה נחשב חיווט לטוב או לא?

ומה בקשר לחלקים?

• תוכן חדש...