Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא GMC סונומה מודל 1994.

הגיר "מחליק", רציתי לשאול האם מומלץ לתת את הגיר לשיפוץ או לנסות לקנות משומש מפירוק ?

מישהו יודע סדרי גודל למחירים לגיר משומש ולשיפוץ ?

ועוד משהו קטן מבלי להישמע מיואש :-) כמה יתנו על הרכב אם הוא ימכר לחלקים ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

היי,

לדעתי אם אתה מחליף אז עדיף כבר לקחת משופץ, אני החלפתי בונדורה גיר לפני חצי שנה בערך ב UMI, (סופר גיר משפץ גירים) עלה 7,000 ש"ח כולל עבודה , ושאלתי גם אצל "אחים מזרחי" והוא רצה 4,500 ש"ח על משופץ, באותו רגע הייתי לחוץ ולכן לא בדקתי והלכתי על סופר גיר גם כי אני גר בנתניה והייתי צריך לגרור את הרכב אליו (לחיפה) בשביל זה.

בכל מקרה אני מאמין שאתה יכול להשיג אותו במחיר של בין 5,000-7,000 ש"ח לגבי פירוק לוקחים בסביבות 3,000 ש"ח על גיר אני מאמין ואם תמכור את הרכב שלך לפירוק יתנו לך מקסימום 1,000 ש"ח בכמה אתה רוצה למכור אותו ומה המצב הכללי שלו חוץ מהגיר?

פורסם

נסה כאן

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=42034

נראה לי שיצא יותר זול.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בדקת אם מוסך אדמונד בחולון - משפץ גיר כזה ומה המחיר ? .

אני מאמין שקיט שיפוץ מלא כולל שמן גיר מתאים + שיפוץ טורק - לא עולה למשפץ 1,500 ש"ח ואני מגזים במחיר .

עכשיו זמן עבודה כולל פירוק - אני מיריך ומקווה שאני לא מטעה , חצי יום עבודה .

איך הם מגיעים למחירים של 7,000 ש"ח , כנראה אני לא עובד בעבודה הנכונה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...