Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלסיקה מודרנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קרה פה בפורום כולם נדבקו במחלת הקבריולט?

ככה זה כשמריחים את סוף החורף, אין כמו קבריולט לעונות המעבר...:lol: :lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
גם אני הוצאתי את שלי היום לראות קצת שמש... (מה יש ? תנו להשוויץ קצת)

תשויץ בכיף, למה לא?

כל הכבוד

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

תתחדש תהנה והעיקר סע בזהירות

מכונית מדהימה בכל מובן

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
לכבוד הגיעי לכמעט 55 ,שבעיניי ילדיי כשלעצמו זהו מעמד של פריט אספנות,צ'יפרתי את עצמי בקלאסיקה מודרנית(1992)

חשבתי שאת המשבר מקבלים בגיל 40 :-P

יופי של רכב , תהנה.

פורסם

אני מזמין אותך למועדון הרודסטר -תנסה בגוגל, ותגלה שאתה לא היחיד בין גילנו שאוהב להפשיל את הכיסוי

לנסוע טופ לס...

בחירה נהדרת, שכחו לציין שהמיאטה זכתה להנעה אחרות המסייעת רבות להנאה...

לי חסרים בה שתי מושבים (לא ממש לי אלא לילדים) אבל בעתיד .... ללא ספק אהיה בעלים של מיאטה

ולא צריך לציין בעלים מאושר...

פורסם
לפני הרבה שנים היתה לי אלפא ספידר. מ1996 - יש לי מיאטה. אם תשלם לי - לא אחליף את המיאטה בספידר. המיאטה היא המכונית הכי מהנה בכללי שאי פעם היתה לי. זה לא שהספידר לא טובה - אני אוהב אלפות ויש לי אחת כיום (לא ספידר) - אבל המיאטה יותר מהנה.

בעבר היתה לי לוטוס 7, כיום יש לי גם אלפא GTV מודל 69 - מכוניות נהדרות - אבל מיאטה מקורית היא קלסיקה אמיתית.

אז מדוע בסימלון שלך מכל המכוניות המדהימות שהיו לך מככבת אלפא ספיידר?

פורסם

...תמיד חשבתי שכל אומה מייצרת לפי האופי שלה. גרמנים יעיל ומשעמם, יפנים אותו דבר רק בחצי כסף, אנגלים - כמו האימפריה: נראה נהדר אבל עם איכות אפס, צרפתים דואגים רק לתחת שלהם, ואטלקים חיים מהר ומתים מהר...

איתן

אנלוגיה מעניינת, אהבתי.

ארז רונן

פורסם
לכבוד הגיעי לכמעט 55 ,שבעיניי ילדיי כשלעצמו זהו מעמד של פריט אספנות,צ'יפרתי את עצמי בקלאסיקה מודרנית(1992)

האאאאא !!!! תתחדש:beerchug: אבל אבל אבל..... האופל GT הייתה יותר יפה :wink:

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם
האאאאא !!!! תתחדש:beerchug: אבל אבל אבל..... האופל GT הייתה יותר יפה :wink:

אוי שמוליק,נגעת בנקודה רגישה,עד היום אני עדיין בועט בעצמי שמכרתי את האופל גי.טי. אבל המיאטה תהווה,אני מאמין,

תחליף מכובד.

ולזה שרשם שהמשבר בא בדרך כלל בגיל 40 ,אז המשבר נוצר בגיל 4 כשרציתי אוטו צעצוע כזה אדום עם דוושות,ולא קיבלתי.

ואז משבר נוסף כמה שנים אחרי כשרציתי אופניים ולא קיבלתי(להזכירכם שנות ה50 ותחילת ה60 של המאה שעברה-

מובן שלא מקבלים).

כמו שכתב הסופר רומאן גארי-"אף אבטיח לא יחזיר לך את האבטיח שרצית,כשהיית ילד,ולא קיבלת"

כנראה כולנו רודפים אחר האבטיח האבוד.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

לאושרי,

גם אני עשיתי את אותה ה"טעות" רק שנתון 2009 ומה אומר, כשאני עולה על ה"זקנה" אני נזכר במשפט שאיטלקי צעיר אמר לשופט לאחר שנאשם באונס בת 45:"מרק טוב עושים מעוף זקן".

בכל אופן, לפחות אתה מכסה את הזקנה שלא יהיה לה קר כנדרש: ....כסותה,.....

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...