Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סאב SPL נטו! סאב יחיד או זוג

עדיין לא הבנתי מה עושה יותר "רעש" זוג סאבים או יחיד

תקציב עד 1000-1300 אופציה ליד שניה

פורסם

אלעד,לא חוכמה להציע לו האבוק בלי לשאול איזה מגבר יש לו.ההאבוק דורש מגבר רציני מאוד!וככל הניראה מגבר כזה דורש שידרוג וחיזוק מערכת חשמל ברכב.אז לפניי שקופצים על "ההכי חזק" שמוצאים צריכים לקחת בחשבון דברים נוספים.

איזה מגבר ירים את הסאב?

פורסם

אם הHAVOC מגיע ל1אום, אין ספק שהמגבר שלך יספק אותו, תתכונן לחלקים מתפרקים ברכב...

כמובן שתצטרך לדעתי מערכת חשמל טובה, איזה רכב יש לך?

שרון.

פורסם

לי יש מערכת חשמל פשוטה של מאזדה לנטייס הוא ומפרק לי את הרכב עם כול הכבוד והוא מוגבר על סאנדאון 1000 ולא 1500 או מגברים יותר חזקים ועוצמתים וגם אם יש לו מערכת חשמל רגילה אז אם המגבר שלו ייהיה מוצהר על 5000 RMS אם מערכת חשמל הוא לא יוציא את זה אז לא חוכמה שייהי מגבר מפפלצת עם מערכת חשמל רגילה

פורסם
לי יש מערכת חשמל פשוטה של מאזדה לנטייס הוא ומפרק לי את הרכב עם כול הכבוד והוא מוגבר על סאנדאון 1000 ולא 1500 או מגברים יותר חזקים ועוצמתים וגם אם יש לו מערכת חשמל רגילה אז אם המגבר שלו ייהיה מוצהר על 5000 RMS אם מערכת חשמל הוא לא יוציא את זה אז לא חוכמה שייהי מגבר מפפלצת עם מערכת חשמל רגילה

אלעד (אוראל):

מסתבר שהעניינים ברכב לפעמים עובדים קצת שונה ממה שאנחנו חושבים.

אתה חושב שבגלל שהרכב שלך לא מספק ל- 1000D שלך את מלוא החשמל אז לא יהיה הבדל בינו לבין ה- 1500D ?

מה אם אגיד לך שיש הבדל ממש לא זניח ומאוד מורגש בין מגבר של 1500RMS לבין מגבר של 2100RMS ברכב שלי, שיש בו מערכת חשמל מקורית, אלטרנטור שסיפק אי שם ב- 2001 80A ומצבר של 65-75 אמפר ?

הרי אין מצב שהמערכת מצליחה לספק לאורך זמן את כל 150-160 האמפרים הנדרשים כדי למצות את ה 1500D, אז למה לא מקבלים את אותה עוצמה אם כביכול ממילא מערכת החשמל ממצה את עצמה עד תום בשני המקרים ?

אין לי את התשובה, אני רק יודע שגם אם אני לא מנצל את המגבר עד תום, ההבדל בין 1000, 1500, ו- 2000 RMS במערכות חשמל מקוריות הוא קיים, מורגש, חי ובועט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל, אני לא בטוח. היה לי btl על סאנדאון 1500, על אלטרנטור 80-90אמפר וקינטיק 1400 ,ויש לי עכשיו bl על סאנדאון 1000 על אותה מערכת חשמל וכמעט שאין הבדל בעוצמה.אולי בקושי 5% לטובת ה1500. אני חושב שכל עוד המערכות חשמל שלנו לא משודרגות בצורה רצינית,כמעט ואין הבדלים מעל 1000rms

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרכב הוא רובר 216 (55A), רציתי באמת לשאול אם המערכת חשמל (אורגינלית) של הרכב יכולה לספק למגבר הנ"ל את הזרם המבוקש ב1 האום?

פורסם
ישראל, אני לא בטוח. היה לי btl על סאנדאון 1500, על אלטרנטור 80-90אמפר וקינטיק 1400 ,ויש לי עכשיו bl על סאנדאון 1000 על אותה מערכת חשמל וכמעט שאין הבדל בעוצמה.אולי בקושי 5% לטובת ה1500. אני חושב שכל עוד המערכות חשמל שלנו לא משודרגות בצורה רצינית,כמעט ואין הבדלים מעל 1000rms

שוב אני אומר, השוויתי את אותו הסאב, אלמאני S7, על ה- SAZ1500D ואח"כ על ה- DA2K ברכב שלי, כשהדבר היחיד ששונה היה המגבר, כל השאר נשאר אותו דבר, וההבדל בעוצמה היה שמיע, מספיק שמיע בשביל לגרום לי למכור את ה- SAZ1500D ולקנות DA2K (למרות שאני פוזל לכיוון קלאס A\B בזמן האחרון).

השוויתי גם ב- 2 אוהם, את האולטימו, ושם בכלל היה הבדל גדול בין 800 ל- 1300.

זה לא נכון לקחת סאבים שונים על מגברים שונים ולהסיק מזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתם לוקחים את שדרוג מערכות החשמל ברכב מנקודת מבט לא נכונה,

נכון שיהיו הבדלים בהספקים ונצילות המגברים עם מערכת חשמל משודרגת,

אבל צריך להסתכל על שדרוג מערכת החשמל בתור הטבה לטווח הארוך של העוצמה

לדוגמא, 20 דקות רצופות של מוזיקה

כל עוד המצבר טעון ומסוגל לספק למגברים את האמפראז' והמתח המבוקשים, ההספקים של המגברים יהיו די קרובים להצהרות.

אחרי נניח, חצי שעה של מוזיקה רצופה בעוצמה גבוהה, המצבר דועך, המתח יותר ופה מתחילים הנזקים לאלטרנטור - מצבר - מגבר ואפילו הסאב [כולל הרמקולים].

תבררו עניינים קצת יותר לעומק, אתם מעלים נושאים חשובים אך מדברים על הכל בצורה שטוחה למדי.

ולא, קצת נוסחאות כמו מתח כפול אמפראז חלקי נצילות וכל הקשקוש הזה לא תופס כאן בתור "עומק"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...