Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי מבקש את חוות דעתכם על מערכת קומפלט שהציעו לי חדשה :

1. HU של SONY עם USB קדמי מסדרה 630 - לא זוכר את הדגם המדויק .

2. מגבר 4 ערוצים של ORION מסדרה 6000.

3. מגבר מונו בלוק של ORION מסדרה 5000.

4. סאב וופר של MTX . אין לי כרגע את הדגם המדויק :roll:

5. 6/9 של ALMANI מסדרה 69.

6. קומפוננט 5.25" INFINITY דגם KAPPA .

בנוסף אני מקבל סט התקנה 4 גייג' (אבל את זה כולם מקבלים אז לא משנה ) .

כל זה ב-3900 ש"ח .

להזכירכם מדובר במוצרים חדשים ללא כל שימוש !!!

בנוסף אבקש את דעתכם לטיב המערכת ,לאיכות החומרים , ולשילוב הרכיבים .

תודה רבה רבה ויום טוב .

אלעד צדוק

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותביא תקציב שיש ברשותך למערכת,מה אתה מצפה ממנה,אתה קונה מוצרים שאין בינהם בכלל שום קשר לדעתי ואתה שורף פה 4 אלף שקל לחינם על מוצרים שלא תיהיה מרוצה מהם.

בכל אופן מה אתה כן יכול לקחת בסכום הזה שכן שווה את המחיר:

סאב HERTZ ES300+תיבה

מגבר JBL GTO1004

קומפוננטים MOREL DOTECH OVATION

רדיו דיסק-פיוניר 4050UB

המפרט הזה יעלה בערך 3400,כמובן יש אופציות נוספות לא פחות טובות אבל רק נתתי לך כיוון בערך,אם תיקח הכל באותה החנות אפילו קצת פחות,ואז נישאר לך משהו כמו 700 שקל להתקנה וחיווט.אל תתפתה לקחת הצעות כאלו,מנסים לדחוף לך דברים שהחנות כניראה רוצה להיפתר מהם,והוא יגיד לך משהו כמו"אתה מקבל מגבר שעלותו לבד 2000 ב-1000" אז המוח שומע חצי מחיר ישר אתה חושב אני חייב לחטוף את זה,כאן אתה ועוד רבים וטובים נופלים!בהצלחה!

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

קודם כל תודה על התגובה .

התקציב שלי נע בין 3500-4000 ש"ח ואני מצפה מהמערכת שתשמיע לי מוזיקה בצורה נעימה ואיכותית.

דבר שני :

1. מה זאת אומרת אין בין הרכיבים שום קשר ? האם מערכת צריכה להתבסס על יצרן מסוים ? שלא תבין/תבינו אותי לא נכון אני לא תוקף אני רק מנסה להבין .:-)

2. הבחור שנתן לי את ההצעה הוא יבואן של חברה מאוד מוכרת והרכיבים הם לא ישנים כך שאני לא חושב שהוא מנסה להיפטר מהם.

3. הסתכלתי ב-ZAP על כמה מהמחירים של המוצרים שהוא הציע לי וראיתי שבאמת חלק ממחירים שהוא נתן לי הם חצי ואף יותר, אבל לא לשכוח שהוא יבואן. בנוסף אני לא חושב שהוא עובד עלי כי יש לי מספר חברים שקנו אצלו והם מאוד מרוצים.

4. מה אתה / אתם אומרים על המוצרים כמוצרים כלומר על החברות והדגמים ?

5. האם למערכת כזאת שכוללת 2 מגברים וכו' צריך קבל ? מה תפקידו בכלל ?

6. מה הייתם אתם מעדיפים : 2 מגברים או מגבר אחד 5 ערוצים ?

ושוב תודה

פורסם

דבר שני :

1. מה זאת אומרת אין בין הרכיבים שום קשר ? האם מערכת צריכה להתבסס על יצרן מסוים ? שלא תבין/תבינו אותי לא נכון אני לא תוקף אני רק מנסה להבין .אין שום קשר,המערכת יכולה להיות רדיו דיסק פיוניר, מגבר ג'י בי אל, רמקולים של מורל, וסאב של הרץ,הקטע הוא שצריך להתאים הספקים של מגבר לסאב ורמקולים,יש יצרנים שבכלל לא מופיעים כמעט כאופציה,תראה לי כמה רכבים שיש בהם ORION,אני לא אומר שזאת חברה פסולה,יכול להיות שהיא יותר מטובה אפילו,אבל למה להציע לך בתקציב כזה נחמד רכיבים "לא קשורים" כך מכנים אותם פה.אתה יכול להביא עולמות שונים לתוך הרכב והכל ישמע מצויין,כמו למשל מה שהצעתי לך!

2. הבחור שנתן לי את ההצעה הוא יבואן של חברה מאוד מוכרת והרכיבים הם לא ישנים כך שאני לא חושב שהוא מנסה להיפטר מהם.אז בוא תעשה כזה דבר,לך לאותו בחור עם המפרט שאני הצעתי לך,תגיד לו שיביא לך מחיר טוב עבור אותם המוצרים,ותראה איך הוא מתחיל לגמגם ולהגיד לך שהצעתי לך זבל ומה שהוא הציע לך זה מחיר מציאה,ואם תתווכח איתו תבין שצדקתי, ושהוא מנסה להיפטר ממוצרים שאנשים שמבינים בתחום לא יקנו גם עוד 10 שנים!

3. הסתכלתי ב-ZAP על כמה מהמחירים של המוצרים שהוא הציע לי וראיתי שבאמת חלק ממחירים שהוא נתן לי הם חצי ואף יותר, אבל לא לשכוח שהוא יבואן. בנוסף אני לא חושב שהוא עובד עלי כי יש לי מספר חברים שקנו אצלו והם מאוד מרוצים.

אל תסתמך אף פעם על המחירים שרשומים בזאפ,במיוחד במוצרים שהוא הציע לך שאין להם שוק והם לא מעודכנים,יש המון מוצרים שנימכרים בחצי ממה שרשום בזאפ בלי שום הנחות שהוא כביכול עשה איתך "חסד" וניראה שהוא בא לקראתך,אני לא אומר שהוא שקרן או מוכר רמאי,פשוט תיזהר מאנשים כאלו!זה שחברים שלך קנו ויצאו מרוצים לא אומר שהוא לא ינסה ליפול על הגב שלך,שוב,תלך לכיוון שאמרתי לך ותיראה איך הוא מתחיל לגמגמם,הוא יגיד לך מוצרים "זבל" אבל כשתישאל אותו על מחיר מיוחד הוא לא יתן לך אותם במציאה כמו שאתה חושב,ברוב המקרים באינטרנט הם יהיו זולים יותר!

4. מה אתה / אתם אומרים על המוצרים כמוצרים כלומר על החברות והדגמים ?

אין כאן העדפה מסויימת למוצרים מסויימים,תישמע ותחליט מה אתה אוהב ותילך על זה,חלק מחברי הפורום התנסו לא מעט פעמים בסטים שונים ומוצרים שונים ויכולים לתת לך כיוון כמו שאני למשל אמרתי לך מורל יש כאלו שיגידו פוקאל,הרץ,אינפיניטי,קלארוס וכדומה!

5. האם למערכת כזאת שכוללת 2 מגברים וכו' צריך קבל ? מה תפקידו בכלל ?

יש מספיק חומר לקריאה על זה בפורום,תרשום "האם אני צריך קבל" בחיפוש ותקבל תשובה מפורטת-בקיצור אני יכול להגיד לך שאם מערכת החשמל אצלך תקינה ברכב למגברים ברמה הזאת לא צריך שום קבל.

6. מה הייתם אתם מעדיפים : 2 מגברים או מגבר אחד 5 ערוצים ?

לשיקולך בלבד,עניין של תקציב,אישית אם אפשר להשיג אותה רמת עבודה במגבר אחד לדעתי עדיף אחד!

ושוב תודה

מקווה שעזרתי!

פורסם

תודה רבה !!!

יש עוד דעות ... ?

לא שאני לא סומך על shay106460 פשוט מעניינות אותי הדעות של אנשים נוספים ושוב תודה רבה ל shay106460

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...