Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחנות חלפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חוטי הצתה תחליפיים לאפלאוז 97 אוטומט.

סוג החיבור למפלג בשנתון זה הוא פינים ולא כמו שנתון 90-96.

אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום מומלץ.

* בדקתי בכל שלמה בת''א ואצל הפרסי ולא מצאתי.

תודה.

פורסם

מאיזה איזור אתה? יכול להמליץ על חנות "צנטרל" בת"א. מצויין, קונה רק אצלו - זול ואמין

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אני באמת שלא מבין את גבול הקמצנות בתחזוקת אוטו (וסליחה אם זה ישיר מדי).

חוטי הצתה, שיש להם תפקיד כל כך חשוב בתפקוד תקין של המנוע, דווקא עליהם לחסוך? רכיב שמחליפים פעם בחיים של אוטו? :roll:

קנה ממוסך מורשה וסע לשלום. אתה יכול לראות כמה חווות דעת יש בפורום על חוטי הצתה תחליפיים ללא אמא ואבא.

ואם אתה מתעצל לערוך חיפוש, אצטט לך משפט של רבי עולם הרב שמר שליט"א: "זול וזוגלובק מתחילים בז' ובסוף בשניהם אוכלים נקנקייה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ידידי שלום רב !

מוטב להיות ישיר מאשר מתחסד, מייעץ עצות אחיתופל, או מייעץ לחסוך בקטן, ולעשות נזק גדול !

לגבי המשפט בסוף תגובתך, המצוטט מפי הרבי שליטא שמר, ירום הודו ,ו"זול וזוגלובק מתחילים בזין, ובסוף בשניהם, אוכלים נקניקייה"!

חפש חוטי הצתה מקוריים או תוצרת בירו בלבד, חוטי הצתה מחליפים מינימום כל 80 אלף קילומטר !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חסכן אני לא תאמין לי.

שאלתי אם אפשר להסיג חוטים תחליפיים, ואם כן אז איפה כי פשוט ברו אני לא מוצא.

ליפני שאני מוציא 600 ש''ח על מקורי, רציתי לדעת אם יש תחליפי שהוא גם טוב מה רע בזה?

פורסם

אני אתן לך המלצה על מקום מצויין שיושב במפרץ חיפה , הוא מוכר חוטי הצתה של בירו - שהם מצויינים .

אין צורך להגיע אליו הוא יכול לשלוח לך בדואר .

קוראים למקום "עמנואל" .

שיהיה בהצלחה , ואני מאמין שתקבל עודף מ - 200 ש"ח .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תבדוק אצל חיים יוד, הוא מתעסק במערכות הזרקה ובטח הוא יודע איפה ניתן להשיג/ לרכוש דרכו.

כמו כן אני אישית מזמין חלקים מ "זדה" בכפר סבא, אף פעם לא נתקלתי במשהו שאין לו, גם כשאין הוא עושה 100 טלפונים עד שהוא מוצא ומודיע לך כמה זה יעלה והאם להזמין או לא.

קובי

פורסם

לעמנואל אין ואם חיים דיברתי הוא לא מחזיק חוטים לרכב זה.

זה נכון מה שאמרו לי בחיפה, שלא ניתן להסיג יותר ברו?

פורסם

נסה ב"כל חלק בת"א"

035600261

זדה חלקי חילוף בכפר סבא, לי אישית הוא תמיד מצא את מה שחיפשתי.

097674449

דור חלפים:

039243366, בעבר כשחישפתי כוהיל לרכב היה לו של בירו. בסוף לקחתי את הכוהיל של חבר שלי מפירוק.

קובי

• תוכן חדש...