Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה די פשוטה ביחס למה שיש פה.

יש לי 2 רכבים ובאחד הרדיו טייפ פשוט רגיל של סוני אבל יש לו באסים מהממים ממש כל האוטו רועד (יותר ממגבר פשוט שיש לאחרים)

רציתי לדעת אם אני מפרק אותו ושם ברכב השני אני צריך גם את הבוקסות שלו או שהוא כבר יעשה את העבודה?

תודה.

פורסם

הבאס שאתה שומע הוא מורכב מכמה דברים

האקוסטיקה של האוטו

הרמקולים

והמערכת

אני מאמין שאתה שומע את הבאס טוב בגלל האקוסטיקה של האוטו וגם בגלל הרמקולים אני לא מאמין שהרדיו טייפ הוא ההבדל אולי הכיוונים בו אבל לא הרדיו עצמו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אחי..... זה הרכב עצמו... המבנה שלו... כנראה שהוא אקוסטי!!!

תנסה להעביר!

מה יש לך להפסיד???

ROVER=~~

פורסם

לפני שאיל הולך להיכנס לכאן ולהתעצבן שוב שאין דבר כזה אוטו אקוסטי...

אז אני אומר את זה :lol:

עכשיו... אין טעם להעביר את הרדיודיסק לאוטו אחר כי הוא לא יוציא יותר באסים באוטו השני אלא אם כן יש לו מגבר פנימי טוב במיוחד (ואני בספק שהוא יותר טוב מכל מגבר פנימי של רדיודיסק אחר) ורמקולים נצילים במיוחד שנותנים באסים עמוקים במיוחד.

המבנה של האוטו משנה את הצליל בכך שגלי הקול נשברים בצורות שונות בכל אוטו - אבל אין דבר כזה אוטו אקוסטי.

לסיכום- נסה להעביר את הרדיודיסק עם הרמקולים לאוטו השני כדיי לבדוק אם יש הבדל בבאסים ושים לב שרק עם שילוב של אותו רדיודיסק ואותם רמקולים באוטו שונה תוכל לראות אם אתה מרוצה מהבאסים גם שם.

פורסם

זה בגלל מבנה הרכב שלך. יש לחבר טוב שלי סובארו לגסי ישנה... עם התא מטען הענק.

יש לו רמקולים אחוריים בלאקפאונט 180W ושומעים כאילו יש לו סאב מאחורה.

וזה בגלל המבנה הייחודי של התא מטען זה לא בגלל שהרדיו דיסק שלו קסום והרמקולים מעולם אחר. מבין. אבל תדר ביניים שומעים אצלו לא משהו.

אצלי באוטו צריך סאב חזק כדי לשמוע באסים טובים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אם בגלל הבגאז' הענק הצליל נשמע יותר עמום...אבל יפה...

מקווה שיסתדר...

תודה לכל מי שענה ולמי שיש מה להוסיף...אני פה...

תודה.

צביקה.

• תוכן חדש...